Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      warmia

warmia

(3 wyniki)
    • Nieutulona w żalu za płaszczem z Max Mary (który wykupili) wybrałam się do salonu Warmii ( był tu taki wątek o płaszczach z tej firmy). I musze pochwalic- bo faktycznie jakość świetna, pomierzyłam perę płaszczy... tylko rozmiarówka jakaś taka zawyżona czy co? No i ceny oczywiście... mam zamiar kupić tam nawet płaszcz ale to już sobie przez internet zamówię bo o połowę taniej wychodzi....
    • Poniewaz nie mam mozliwosci, zeby dostac sie do sklepu w realu, postanowilam kupic plaszcz w ich e-sklepie. Jednak chcialabym przedtem wiedziec, czy ich plaszcze naleza do miekkich (tak jak np Aryton, Simple, Monnari) czy surowych i szorskich (jakie czasem mozna spotkac w Zarze). Czy ktoras z Was ma ich plaszcz? Jak sie nosza, czy sa trwale no i przede wszytskim czy sa miekkie? Bede wdzieczna za pomoc.
    • w Warszawie albo w Łodzi. Chodzi mi o takie klasyczne ocieplane płaszcze wełniane. W centrach handlowych sa tylko płaszcze puchowe albo płaszczyki/kurtki zimowe; wszystkie niemal na jedno kopyto. Czasem zdarzy się coś klasyczego, ale bardziej jesienno-wiosennego niz na zimę (żadnego ocieplenia). A ja potrzebuję porządnego, solidnego płaszcza, takiego jak kiedyś szyły Warmia, Pabia, Cora, Próchnik itp., tylko teraz nie ma juz tych sklepów. Może ktoś wie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się