Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      widawa

widawa

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich na forum. Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania na Gorlickiej. Troche mnie martwi niska jak na Wrocław cena. Czy cos jest nie tak z okolica, badz z developerem. Nie za bardzo sie jeszcze orientuje w zagospodarowaniu terenu, moze ktos cos o tym wie? Ktos moze polecic ta inwestycje? Maja jeszcze sporo mieszkan wolnych, zastanawiam sie dlaczego. Ogolnie malo jest informacji na temat tej inwestycji. Z gory dzieki za wszelkie informacje. Pozdrawiam.
    • Wilczyce(10)

Planowałam zakup działki w Wilczycach. Teraz poważnie się nad tym zastanawiam (czy w ogóle decydować się na tę miejscowość)... Na domiar złego nie było mnie we Wrocławiu i nie wiem czy i gdzie było zalane. Może ktoś się orientuje czy ta symulacja sztabu kryzysowego jest zgodna z rzeczywistością.
    • ZAstanwiam sie nad zakupem dzialki w Kielczowie ale po opadach o to co widze mocno sie zastanwiam,dzialki sa na gruntach rolnych i mialy poniemieckie drenaze w wyniku budow odwodnienie zostalo prawie calkiem zniszczone.Prosze o odpowiedz mieszkajacych osob np przy ul akacjowej czy nie maja klopotu z wilgocia i czy wogle moga wyjsc do ogrodka nie zapadajac sie w ziemie?????????????
    • Napiszcie co robicie po pracy, mam zamiar kupić tam mieszkanie w okolicach Kiełczowskiej .
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się