Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      wideo

wideo

(15 wyników)
    • fajne, naprawdę fajne! Ciekawa jestem gdzie te spoty będą prezentowane, to jest 12 minut więc raczej jako reklamówka w BBC nie pójdzie...
    • to sa decydujace chwile dla polskiego sądownictwa
    • Jak widać na filmiku, ich policja ma dziwnym trafem sprzęt samochodowy praktycznie w 100% zbieżny ze sprzętem policji amerykańskiej (kłania się przede wszystkim stary dobry Ford Crown Victoria). Gotówka, gotówka i jeszcze raz gotówka - jedyna znacząca siła w obecnej polityce.
    • [b]komjentara sjewodnia nie budjet. gute nacht.[/b]
    • Ucieka helikopterem amerykańskiej produkcji?! Nie może być! ;p
    • takie rzeczy mnie akurat nie martwia, swiadcza, ze demokracja w USA dobrze funkcjonuje. Parlamentarzysci sa odbiciem spoleczenstwa, ktore ich wybiera. Calkiem zdrowa jest sytuacja w ktorej w Parlamencie znajduje sie ze 2-3 nawiedzonych kaznodziejow, tylez samo lewakow najlepiej maoistow :-) :-) i paru skrajnych narodowcow, to tylko czyni parlament bardziej barwnym. W Parlamencie Europejskim tez jest paru fajnych gosci... (niestety stracilismy naszego glownego zawodnika w tej druzynie profesor...
    • Pragnący zachować anonimowość? O ile się nie mylę, ABC podaje jego nazwisko...
    • Portaloza w natarciu. Nie narzekam, ale jeśli takie niusy lądują na wyborcza.pl, to aż boję się zajrzeć na gazeta.pl.
    • [b]Zwierzeta jeszcze raz udowodnily, ze sa madrzejsze od niejednego czlowieka. Czesc i hwala dzielnemu bykowi. Zginal walczac z ludzka glupota. Taki byk zasluguje na pomnik! [/b]
    • Nie ma w tym nic nowego... jeśli kobieta ma wybór: stać przy taśmie i pakować ryby do worków lub - jeździć z prezesem autem, często wybiera to drugie. A dla prezesa (kierownika, prezentera) jest kolejnym "trofeum". Sama dorabia oczywiście do tego własne wytłumaczenie: muszę robić to dla dziecka, lub "w rzeczywistości to ja manipuluję facetami :-)". Cóż mogę powiedzieć... "Ziemia obiecana" wciąż aktualna.
    • Fajne. Lepsze niż ocieplenie klimatyczne.
    • wstawili mu implanty włosów, to wstawią mu i implanty zębów...
    • nie tylko wydalić ale wydalić tylko do POLSKI a w kraju już teraz założyć mu sprawę to polska będzie mogla prosić o powrót swojego obywatela czy to nie tam glosowano na Kaczyńskiego ?
    • Spot niegłupi. Lepszy niż spot Kaczyńskiego. Ale nie spoty tylko ludzie są ważni. Komorowski ze swoimi gafami z palikotowym zapleczem nie powienin być prezydentem. Głosuję na Jarosława.
    • "Morał? Do zbrodni wojennych należy delegować dowódców schorowanych i w podeszłym wieku. A żołnierzom należy kategorycznie zabronić posiadania kamer wideo." ___________ No, albo należy być jedynym zwycięskim mocarstwem. Wtedy ani wiek ani kamery nie grają roli. NIC nie gra roli..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się