Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      windsurfing

windsurfing

(10 wyników)
    • Czy na plażach jest dużo wypożyczalni sprzętu windsurfingowego (Chodzi mi o wszystkie miejscowości, jeszcze nie zdecydowałam gdzie lecieć)? Znalazłam tylko kilka www większych wypożyczalni, które są stosunkowo drogie i chciałabym wiedzieć gdzie lecieć, aby znaleźć tam mniejsze, lokalne wypożyczalnie i nie musieć przemierzać kilometrów po plaży codziennie... Z góry dzięki.
    • Chcialbym wiedziec czy w Hurghada zapewnia dobre warunki dla surferow ( jak fale ) i gdzie najlepiej mieszkac ??? Dzieki za pomoc ... jesli jakas nadejdzie :)
    • Lece w pazdzierniku do Sharm (Palmyra Resort). czy ktos z Was plywal w okolicy na desce? czy sa jakies centra windsurfingowe? czy raczej myslec o wycieczce do El Tur albo Dahabu? Jak? Pozdro, andy
    • ktoś był i coś widział w tym temacie? jest wypozyczalnia sprzętu i ile kosztuje? jakie zejście do wody itp.
    • czy ktos moze doradzic cos w tym temacie?
    • Cześć, wybieram się za kilka dni do Egiptu razem z Eximem (Sharm, Hilton Dreams) i w związku z tym mam kilka pytań do bywalców: 1) czy należy wziąć dużo pieniądzy z Polski (z forum zrozumiałem, że najlepiej USD) czy też można pobrać je z bankomatu (jak wygląda sprawa prowizji, czy można poźniej wymienić funty egispkie na USD)?? 2) czy nauka surfowania w Egipcie to dobry pomysł, czy ktoś może polecić jakieś miejsce w Sharm, ile to kosztuje ?? 3) opinie na temet Hilton Dreams 4) ja...
    • Czy ktoś może mi powiedzieć czy Iberotel club faraana to to samo co faraana club ? Znalazłam jeszcze nazwę El faraana na któryś z tych hoteli. Czy to wszytsko to samo czy nie ? Bo wybieram sie juz na 3 tygodnie :) Acha jak z animacjami jesli ktoś był ? Jest co robić dla 17latki?? Interesuje mnie przede wszytskim sport czyli siatkóweczka i jakas piłka wodna . I czy jest centrum windsurfingu ? Bo to aż grzech przy takim wietrze nie pośmigać na desce:P
    • Szukam drugiej osoby - obniżenie kosztów i względy towarzyskie. Preferuję aktywny wypoczynek (windsurfing, snorkeling, tenis itp.) - podobne preferencje wskazane ale niekonieczne. Planowany wyjazd z Łodzi 18/10, 2 tygodnie, impreza Alfastar, hotel Magavish. Samolot ma po drodze międzylądowanie w Szczecinie, ale te szczegóły są jeszcze do uzgodnienia
    • Poszukuję hotelu 4-5* który miałby w ramach AI min. naukę windsurfingu (lub wypożyczanie sprzętu bez licencji :-) + dostęp do kortów tenisowych i bilard. Kojarzycie może taki hotel w Egipcie? W innych krajach jest to do znalezienia - na terenie Egiptu nie mogę nic namierzyć. Monia
    • W jakim okresie najlepiej na deske do Egiptu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się