Gość: andy IP: 217.153.224.* 14.09.05, 13:23 Lece w pazdzierniku do Sharm (Palmyra Resort). czy ktos z Was plywal w okolicy na desce? czy sa jakies centra windsurfingowe? czy raczej myslec o wycieczce do El Tur albo Dahabu? Jak? Pozdro, andy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cigulina Re: Windsurfing w Sharm i okolicach 15.09.05, 18:00 Gość portalu: andy napisał(a): > Lece w pazdzierniku do Sharm (Palmyra Resort). czy ktos z Was plywal w > okolicy na desce? czy sa jakies centra windsurfingowe? czy raczej myslec o > wycieczce do El Tur albo Dahabu? Jak? > Pozdro, > andy Byłam już w Sharm el sheik 2 razy i nigdy nie widziałam tam ludzi na deskach- może sie mało rozglądałam he,he ale powodzenia.Będę w Palmyra w na początku pażdziernika więc pewnie się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1976 Re: Windsurfing w Sharm i okolicach 15.09.05, 20:40 W samym Sharmie ewentualnie mozna sprobowac w Shark's Bay. Polecam wybranie sie do Dahabu. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Windsurfing w Sharm i okolicach IP: 217.153.224.* 16.09.05, 12:20 Dzieki Aga! Slyszalem, ze w Sharm sa dwie wypozyczalnie, wiec i jakies spoty (?) tez musza byc... czy wiesz jak daleko jest do Dahabu i jak tam mozna dojechac? Pozdro, andy Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1976 Re: Windsurfing w Sharm i okolicach 16.09.05, 13:45 Jedna z tych wypozyczalni jest wlasnie ta w Shark's bay, ale sprzet jest nie pierwszej mlodosci zdecydowanie. Problem z windsurfingiem w Sharmie polega na tym, ze w wiekszasci linia brzegowa jest po prostu rafa i nie da sie w zwiazku z tym plywac na desce. Do Dahabu jest ok. 100 km. Mozna tam pojechac taksowka za jakies 300le w obie strony (kierowca tez powienien caly dzien czekac w Dahabie za te pieniadze), albo autobusem za jakies ok. 30 LE. Dworzec autobusowy miesci sie w polowie drogi miedzy Naama Bay a Starym Sharmem niedaleko osiedla Delta Sharm. Pozdrawiam, Aga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Windsurfing w Sharm i okolicach IP: 217.153.224.* 20.09.05, 10:13 Jeszcze raz wielkie dzieki Aga!!! Pozdrawiam, a. Odpowiedz Link Zgłoś