Dodaj do ulubionych

Windsurfing w Sharm i okolicach

IP: 217.153.224.* 14.09.05, 13:23
Lece w pazdzierniku do Sharm (Palmyra Resort). czy ktos z Was plywal w
okolicy na desce? czy sa jakies centra windsurfingowe? czy raczej myslec o
wycieczce do El Tur albo Dahabu? Jak?
Pozdro,
andy
Obserwuj wątek
    • cigulina Re: Windsurfing w Sharm i okolicach 15.09.05, 18:00
      Gość portalu: andy napisał(a):

> Lece w pazdzierniku do Sharm (Palmyra Resort). czy ktos z Was plywal w
      > okolicy na desce? czy sa jakies centra windsurfingowe? czy raczej myslec o
      > wycieczce do El Tur albo Dahabu? Jak?
      > Pozdro,
      > andy
      Byłam już w Sharm el sheik 2 razy i nigdy nie widziałam tam ludzi na deskach-
      może sie mało rozglądałam he,he ale powodzenia.Będę w Palmyra w na początku
      pażdziernika więc pewnie się spotkamy.
    • zuza1976 Re: Windsurfing w Sharm i okolicach 15.09.05, 20:40
      W samym Sharmie ewentualnie mozna sprobowac w Shark's Bay.
      Polecam wybranie sie do Dahabu.

Pozdrawiam,
      Aga
      • Gość: andy Re: Windsurfing w Sharm i okolicach IP: 217.153.224.* 16.09.05, 12:20
        Dzieki Aga! Slyszalem, ze w Sharm sa dwie wypozyczalnie, wiec i jakies spoty
        (?) tez musza byc... czy wiesz jak daleko jest do Dahabu i jak tam mozna
        dojechac?
        Pozdro,
        andy
        • zuza1976 Re: Windsurfing w Sharm i okolicach 16.09.05, 13:45
          Jedna z tych wypozyczalni jest wlasnie ta w Shark's bay, ale sprzet jest nie
          pierwszej mlodosci zdecydowanie. Problem z windsurfingiem w Sharmie polega na
          tym, ze w wiekszasci linia brzegowa jest po prostu rafa i nie da sie w zwiazku
          z tym plywac na desce.

Do Dahabu jest ok. 100 km. Mozna tam pojechac taksowka za jakies 300le w obie
          strony (kierowca tez powienien caly dzien czekac w Dahabie za te pieniadze),
          albo autobusem za jakies ok. 30 LE. Dworzec autobusowy miesci sie w polowie
          drogi miedzy Naama Bay a Starym Sharmem niedaleko osiedla Delta Sharm.

Pozdrawiam,
          Aga :-)

• Gość: andy Re: Windsurfing w Sharm i okolicach IP: 217.153.224.* 20.09.05, 10:13
            Jeszcze raz wielkie dzieki Aga!!!
            Pozdrawiam,
            a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka