Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      woreczek

woreczek

(2 wyniki)
    • Cała się trzęsę i nie wiem co robić. Przed chwila byłam bardzo wścibską żoną i zaglądnęlam do torby mojego męża. Niestety znalazłam woreczek z jakimiś tabletkami i papierek w bialym proszkiem. Nie wiem co robić? Jestem zdecydowana przeciwniczką narkotyków i mąż wie o tym ( on niby też)robić mu awanturę, a może w ogóle o tym nie mówić. Wziełam te narkotyki i schowalam. On pewnie zauważy że ich nie ma, ale nic nie powie bo przecież ja nic nie wiem. Jestem tak zdenerwowana, że nie mo...
    • W końcu trafiło do mnie, ze wlasnie jestem taką kobiętą. Rozwodze sie z toksycznym facetem, ale w glebi duszy nie chce tego. Zdradzał, oszukiwał, kłamał, jezdził na dziwki,a potem kladł sie ze mna do lozka. Były i narkotyki, sprawa o rozbój i ogolnie brak poszanowania wobec mojej osoby. Ja sie domysłaam niektorych jego poczynań , ale chciałam myslec, ze to nieprawda. Tak bylo dla mnie wygodnie. Ogolnie przewracanie kota ogonem i zwalanie winy na mnie i moja rodzine, nie widzac nic, a nic swoj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się