wygrany

(5 wyników)
  • Chciałąm zapytać czy któraś z dziewczyn obecnych na forum wygrała walkę z HPV? Ja wyleczyłam kłykciny ale jaką mogę mieć pewnośc że nie mam już wirusa?
  • Cześć Dziewczyny, piszę o tym, ponieważ wiem, jak ważne jest pisanie o takich zwycięstwach - ile otuchy przynoszą w ciężkich chwilach. Zaczęło się bardzo smutno - poroniłam w lutym i tego samego dnia, gdy miałam otrzymać ostateczne potwierdzenie, ze już nie ma nadzieji, otrzymałam też telefon o tym, że mam III gr cytologii. Leczyłam się przez miesiąc gynofemidazolem. Niestety powtórna cytologia wykazała znów III grupę... Dostałam skierowanie do szpitala na pobranie wycinków. Hi...
  • Niestety to nie ja wygrałam z grzybicą :((((( mnie udaje sie tylko wygrac czasami bitwę, ale wojna trwa cały czas; jest to tytuł artykułu w jednej z gazet popularnomedycznych, że tak ją określę. I w artykule stoi jak byk: nie wystrczy wyleczyc grzybicę pochwy i tyle, trzeba potem jeszcze pousuwac lub chociaz wyprac w wysokiej temperaturzewiele rzeczy osobistego uzytku, z którymi sie miało styczność podczas choroby. Czyli np. wyrzucamy klapki (zaznaczam, nie chodzi tu o grzybicę st...
  • usiłuję się pozbyć tego świństwa od czterech lat. Mam za sobą pobyt w 2- tygodniowy szpitalu, który mi nic nie dał. Stosowałam: - Clemastinum - Allertec - Hydrocortison - Claritin - Diphergan - Zyrtec i wiele innych... (też maści rozmaite...) Pomagało różnie. Dopiero co urodziłam dziecko - w ciąży nie mogłam brac żadnych z tych leków, teraz podobnie - z uwagi na karmienie piersią... Tymczasem pokrzywka nie opuszcza mnie. Codziennie mam po kilka półgodzinnych "wysypów" - gdy dot...
  • Witam emamy,znacie jakiś skuteczny spsób na migrene.Znowu powróciła,a karmie piersią więc moge łykać tylko paracetamol,ale on mi nie pomaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się