wygrany

(4 wyniki)
  • Dzisiaj dostałam najpiekniejszy prezent Mikołajkowy w życiu!!!!! Wczorajsza cystografia i dzisiejsza wizyta u dr.Stefanka wykazały że reflux II/III do prawej nerki zniknął i Zuza jest zdrowa.Gdy piszę ten list to płaczę-ze szczęścia:))))Dawno mnie nie było ale kiedyś w swoim poście napisałam że mam nadzieję że nadejdzie dzień że krzyknę WYGRAŁYŚMY!!!! I to jest właśnie dzisiaj!!! Zuza miała ZUM w Wigilię 2006, styczniowa cystografia wykazała II/III do prawej nerki.Leczyłyśmy się ...
  • wczoraj robiliśmy cystografie.jak zobaczyłem zdięcia na korytarzu to zjechałem po ścianie.reflux 3st ustąpił całkowicie.pomogło jedno ostrzyknięcie defluxem,i leki,cardura,vesikar. zobaczycie wszyscy wygramy z tym refluxem. pozdrowienia
  • W wieku 3 miesięcy okazało się, że mój synek ma refluks III stopnia po prawej stronie i prawą nerką szczątkowo wydolną( 18% funkcji zyciowej. Miał 2 ostrzykiwania pierwsze teflonem, drugie defluksem.Przechodził 4 razy zakażenie układu moczowego. Ponadto zabieg usunięcia wodniaka jądra,zstąpienie jądra do moszny oraz przechodził 3 krotne zapalenie najądrza gdzie przy ostatnim miał rewizję jąderka, która na szczęście niczego nie wykazała. W sumie był 6 razy usypiany ponieważ doszły ...
  • Witam! Jesteśmy dziś po badaniu, w którym wyszło,że cech refluxu nie ma!!!! Jestem strasznie szczesliwa!!!Życzę tego wszystkim wam!!!Pozdrawiam i życze dużo zdrówka.Karolina i zdrowa juz Oliwka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się