wygrany

(5 wyników)
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,15719333,_Lekarze_bez_Granic__ostrzegaja_przed_ebola_w_Gwinei_.html na najbardziej popularny wpis.
  • za zamiar pogłębiania nałogu alkoholowego a nawet nie ma zapału by się napić jutro zaczyna się naliczanie kary bibliotecznej bo książka, na którą polowałam od dawna czyta się powoli; łatwiej przespać - popołudnie, wieczór, noc niż - - czytać bo czytanie nie przynosi podniet niezwykłych a znowu nastoletnio szuka się czegoś bardziej - mniej i powoli - męczy. nie nudzi. wyczerpuje. wyniszcza. jestem potencjalnym nałogowcem wszelakich rozkoszy lub substytutów. tylko jedno zas...
  • jakoś(26)

nie widzę tego mundialu, coś mnie to nudzi. fajnie być Amerykaninem. albo jest się potęgą, a jak nie jest się potęgą to jest się ulubionym beniaminkiem i komentatorzy bardzo pochylają się nad drużyną podkreślając jej wolę walki. na każdych mistrzostwach muszą być bo w eliminacjach są skazani na sukces i co pamiętam to mają najłatwiejszy szlak bojowy. wyjdą z grupy to teraz belgia. i znów mają szansę dojść do ćwierć finałów nie mając do tego predyspozycji większych niż wielu innych podobny...
  • kto wysyla totka ? jutro duzo do wygrania ,moze to nasza kolej !
  • forum.gazeta.pl/forum/w,904,95799173,96069221,A_ja_pedalow_nie_lubie_i_juz_.html wyborcza.pl/narkopolacy/1,100609,2335032.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się