Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      wygrany

wygrany

(2 wyniki)
    • napiszę krótko bo nie ma co opisywać. odkąd pamiętam miałam migreny, takie raz na miesiąc, bardzo mocne, które powalały mnie do łóżka. wcześniej migreny miała moja mama a jescze wcześniej jej tata. także dostałyśmy w genach. i kiedyś jedna lekarka zapisała nam lek o nazwie [b]PRAMOLAN.[/b] jest on i trochę na depresję, trochę na nerwy, na stany napięcia a nawet przygnębienie. w każdym razie po jakimś pół roku brania tego leku nagle migreny się skończyły. i to zarówno u mnie jak i u mamy. tera...
    • Witajcie, to mój pierwszy post na tym forum, dlatego witam serdecznie wszystkich cierpiących na migrenę. Znam ten ból od wielu lat. Przeszłam chyba wszystkie stadia i etapy: mroczki w oczach, drętwienia kończyn, języka, a nawet przełyku, wymioty, światłowstręt, dźwiękowstręt, no i oczywiście ból rozsadzający czaszkę, najczęściej trwający kilka dni. Bóle tak niszczyły mi życie, że szpital, w którym się leczyłam, objął mnie specjalnym programem walki z migreną, czyli stałam się testerem no...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się