Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      wyrzuty sumienia

wyrzuty sumienia

(6 wyników)
    • Problem pewnie znany i typowy, ale nie mogę sobie z tym sama poradzić :((( Chodzi o moje relacje z mężem. Jesteśmy 15 lat po ślubie, po drodze było sporo chwil szczęśliwych, ale też przykrych (tych chyba więcej). Oddaliliśmy się od siebie bardzo, za dnia rozmawiamy o du.ie maryni, nie potrafię zwierzać mu się ze swoich problemów, stałam się zamknięta w sobie. Pomimo, że jakoś próbujemy naprawić nasze relacje - nic nam nie wychodzi. Mam wrażenie, że to moja wina, on naprawdę się stara. G...
    • Witam, Mam pytanko, mma straszliwe wyrzuty sumienia, bo w sumie od 23 lutego przestałam ćwiczyc, staram sie racjonalnie odżywiac, mój ruch to jest spacerowanie okolo3 km tak ze 4 razy w tygodniu i codziennie rano brzuszki, no i jak na razie utrzymuje swoją wage , jakos nie tyje, z tym,że wczoraj zjadłam tłustego kebaba, jak to jest, znacie to z własnego doswiadczenia,mam nadzieje,że nie utyje od jednorazowgo grzechu?
    • Czy macie takie dni kiedy jestescie ciagle glodne...ja mam tak dzisiaj :-) zjadlam sniadanie: jajecznica 4 jajka + pita z serem haloumi obiad: indyk gulasz z papryka i pomidorami-1 talerz cala milka teraz makaron z serem -mala miseczka ile to moze miec kalorii..wiem ze duzo ale mniej wiecej ile?
    • Czy któraś z Was miała wyrzuty sumienia z powodu, że nie może brac tabletek? Ja próbowałam trzech róznych i niestety... po jednych okropny ból głowy, po drugich rewelacje zołądkowe, po trzecich drętwienie kończyn. Szkoda, że sie nie udało, ale wiem, że ludzie mają gorsze problemy.... mam racje?
    • Myślałam że mnie to ominie, tak bardzo czekaliśmy na synka. Tymczasem, on ma dziś 3 tygodnie, jest śliczny i zdrowy a ja..... siedzę i ryczę. Najpierw problemy z karmieniem, teraz z brzuszkiem i z zasypianiem. Wysiada mi psychika szczególnie w nocy kiedy synek wisi przy piersi i za nic w świecie nie chce zasnąć. Mam olbrzymie wyrzuty sumienia, że zamiast cieszyć się że mam upragnione dzieciątko ja nie potrafię się pozbierać i cieszyć tymi chwilami. Napiszcie proszę czy taki stan długo s...
    • ile kosztuje ten preparat?? prosze o szybka odpowiedz!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się