Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      wyrzuty sumienia

wyrzuty sumienia

(4 wyniki)
    • Mam dosc!(16)

Na wstepie moze napisze cos o sobie. Jestem mloda, dwudziestokilku letnią mamą. Trawkę palę od ok. 14 roku zycia. Wczoraj nastąpil we mnie jakis przelom, widzę, ze pieprzę sobie tym zycie. Cale moje zycie to jeden wielki przypadek, nic nie dzieje sie , bo ja tak chce. Chcę odzyskac kontorle nad sobą, swoim zyciem. Trafilam tu, bo potrzebuje w tym wsparcia. W realu go nie znajdę, jedynie w mezu, lecz on jest w podobnej do mnie sytuacji, wiec to byloby raczej podparcie na zasadzie chwiejn...
    • ...jak sądzicie jak to może się skończyć jeśli się nie opamięta. od ponad miesiąca jest w ciagu pije codziennie, nie je. Już był moment suchych torsji, aktualnie chyba nie dopuszcza do kaca, więc nie wymiotuje... ale jak długo organizm potrafi tak funkcjonować? i czego można się spodziewać?
    • picie piwa nie jest złe. można się wyluzować w weekend. dziś jest piąek i ciachnę sobie kilka. ja chce pić a nie muszę. jak ktoś chce się napić to po co sobie wmawia że musi. przez to są tylko niepotrzebne wyrzuty sumienia i moralniak. a jak sie podchodzi do tematu na luzie to wtedy nie jest się psychicznie obciążony. po co sobie głowę zatruwać głupotami. czytam te forum i śmieszne jest bo wszyscy co piszą to jakby im ktoś wlewł na siłę wódę do gęby. jak nie było przyjemne to po c...
    • onanizm(20)

nie mogę się tego pozbyć...zawsze po mam wyrzuty sumienia(mam kobietę)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się