wysokie obcasy

(3 wyniki)
  • List Qulki "Ozdóbkowo to nie bzdura" znalazłam dziś w gazecie i z wielką frajdą sobie o naszym forum przeczytałam. Bo to prawda - jesteście fantastyczne i bardzo zdolne i co najważniejsze - życzliwe! Dużo fantastycznych pomysłów i czasu na ich realizację w przyszłym roku. I oczywiście wspaniałego Sylwestra ( chyba nie spędzimy go na wycinaniu serwetek?)życzę - Agnieszka
  • Wyczytałam ostatnio w Wysokich Obcasach, że w weekend (7-8 styczna)są organizowanie zajęcia pilotażowe z decoupagu, zasiegnęłam więcej informacji i muszę przyznać, iż jestem mocno zaciekawiona. Jeżli zajęcia będą równie przyjemne co rozmowa telefoniczna to chętnie się zapisze. Jeśli chodzio o decoupage to dpoiero czworakuje :-) dlatego chętnie się wybiorę aby podpatrzeć profesjanalistów. Pozdrawiam Nina
  • Wyjechałam na parę dni do rodziców i właśnie wróciłam. Pobyt był udany i pracowity:-) Po pierwsze zobaczyłam swego nowego bratanka- w wersji mini na razie (2,5 kg:-)). Po drugie zdekupażowałam mu w misie łóżeczko z odzysku:-) To pierwsze moje takie duże dzieło, jak na taki ekspres i brak wprawy, wyszło nieźle:-), ale nie mam zdjęcia, może kiedys uda się jeszcze zrobić. Poza tym zdekupażowałam mamie stare jak świat pojemniki na artykuły spozywcze sypkie typu kasza albo ryż w fajowe ceb...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się