Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      wysokie obcasy

wysokie obcasy

(16 wyników)
    • Pamiętacie gorrrrącą dyskusję o nowoczesnych babciach, i wątek o babci, która nie chciała zająć się dzieckiem, bo "jeszcze żyje"? Powstał spory artykuł, z naszym wcale nie małym udziałem! Jeszcze nie doczytałam go do końca, ale zapowiada się ciekawie. Moja mama go nie przeczyta, ale teściowa? Z zamieszczonego fragmentu mojej wypowiedzi niestety, może mnie zidentyfikować, bo wie, że forumuję:)
    • Ja bardzo często widzę mqamuśki, które prowadzą wózek oraz małe lub starsze dzieci i mają na nogach buty w których ja chodzę tylko do kościoła lub na okazyjne wyjścia. Mowa o butach na 10 cm obcasie. Nie mierzyłam dokładnie ale tak na oko wydaje mi się, że muszę być strasznie niewygodne. Mnie po kilku krokach bolą nogi w takich butach, wiem że wyglądają ładnie, ale idąc z dzieckiem zakładam buty na płaskim lub niewielkim obsasie, bo raz, że strasznie umęczy mnie dziecko, dwa że ...
    • O sile reklamy napisano już tysiące prac magisterskich, a czy o sile przekonywania internetowego forum choćjedną? Nie mam pojęcia, jednak to pod Waszym dziewczyny wpływem, ja, do tej pory fanka wygodnych butów na 2 cm obcasie, zaszalałam i .... Stałam się włascicielką eleganckich czółenek na, bagatela, 5.5cm obacasach! Tylko teraz zdradzcie mi jak się w tych slicznych bucikach moich dostojnym krokiem poruszać? Bo nie ukrywam, czuję się w nich cokolwiek dziwnie. Staram się trzymać prosto i d...
    • Bo ja od ci drugiej ciązy (koniec roku 2005) i urodzenia syna w styczniu 2006 miałam na sobie dwa razy na weselu i tyle...normalnie nie umiem już chodzić w butach na obcasach potwornie boli nie kregosłup i nie potrafie byc mobilna..ale jak ktoś chodzi szczerze podziwiam bo zawsze lubiłam obcasiki....
    • Miałam taki rytuał, że w soboty kupowałam GW aby poczytać WO. Do ubiegłego tygodnia, kiedy coś we mnie pękło. Taki rozdźwięk między treścią a stroną wizualna. Z jednej strony serwowano nam artykuły o tym że kobiet nie można traktować przedmiotowo, Felietony Dunin, Magdalena środa itp itd, sylwetki wybitnych kobiet W ub tygodniu otwieram Wysokie Obcasy i na strone 3 - reklama aparatu przeciwcellulitowego - gołe dupsko na całą strone (masuj się, kobieto a może taka ponętna będziesz) na stron...
    • forum.gazeta.pl/forum/w,933,123802870,123802870,Obiektywnie_prosze.html Co sądzicie?
    • ....jako list tygodnia, opowieśc kobitki, która siedzi w domu i marzy jej się otrzymanie za to emerytury za kilkanaście/dziesiąt lat. Może nie bezpośrednio autorka, bo jest osobą niepełnosprawną (rozumien, że dostac pracę nie jest jej prosto), ale list był głównie o tym, że pomimo naleśniczków świeżo usmażonych na śniadanie, prania, parowania skarpetem, na starośc nie dostanie emerytury. A jak kurcze ma byc inaczej? To co matki "domowe" robią cały dzień, matki czynne zawodowo ro...
    • hej Wlasnie jestem po lekturze artykulu w dodatku do Gazety Wyborczej. Opisuje on losy kobiety, ktora po narodzinach kalekiej coreczki zaszla ponownie w ciaze i odmowiono jej prawa do aborcji a nawet do badan prenatalnych. Synek urodzil sie takze kaleki (dzieciom nie rosna w ogole konczyny). Osobiscie jestem przeciwniczka aborcji ale los tej kobiety bardzo mnie przejal. Oburzyla mnie takze reakcja lekarza, ktory nazwal ja "psychicznie chora" i powiedzial, ze aborcja w Polsce jest zabroniona (...
    • O wdowach po górnikach. Jednej premier kazał poszukać pracy, zamiast dać pieniądze. Druga do pracy nie pójdzie, bo "musi dopilnować syna" (z artykułu wynika, że syn minimum w wieku szkolnym). Trzecia stwierdza, że żona górnika powinna urodzić dziecko w wieku 27 lat (lub później) bo wtedy ma zapewnioną rentę po mężu do końca życia. Żeby nie było: jak najbardziej uważam, że dobrze byłoby gdyby państwo pomagało finansowo wdowom. Ale do diabła WSZYSTKIM WDOWOM. Dlaczego, grzecz...
    • Biegacie tzn chodzicie w butach na wysokich obcasach?kurczę,bo ja to jakaś mało kobieca jestem, bo tak na co dzień to na płaskim, obcasy tylko na wielkie okazje...
    • wąteczek o zakupach mnie tak natchnał własnie;-)lubicie buty na obcasach??bo ja mam hopla na ich punkcie i doszło do tego ze w sportowym obuwiu czuje sie jak w kapciach.z reszta nawet kapcie mam na obcasach;-)wiem że to przegięcie ale tak juz jest.wydaje na nie sporo kasy a jak zobacze ciekawa parke to nie moge sie po prostu oprzec.a jak jest u was wolicie na sportowo czy na ocasowowo?;-)))
    • Czytałyscie o Karolinie? Kurcze jakie to zycie niesprawiedliwe... fajna twarda dziewczyna. I takie to zycie pokopane.... i mieszkanie zadluzone, i z braku peczatek pomocy nie bedzie.... pokopane to zycie... :(
    • Ktoś może czytał artykuł z dodatku wyborczej "Wysokie obcasy" o dobrym pedofilu i ise wypowie na ten temat.Jestem ciekawa zdania innych kobiet bo dla mnie to co przeczytałam było ochydne i ten facet - główny bohater, który usprawideliwia swoja pedofilię to jakis chory psychicznie człowiek.
    • Wygląda dzis fatalnie i nieżwiezo. Jakis pasiaisty t-shirt, zwykłe jeansy i niedbałe włosy. Do tego wysoki obcas i Jagielski nizszy o pół głowy. Albo to taka moda a ja sie nie znam????
    • Gratuluję. Ale się sławne robimy ;). Miłego weekendu!
    • Cześć Jestem mamą 1,5 Ady. Wiecie przez całą ciążę chodziłam w człapach, dla wygody i bezpieczeństwa, przed nią - czasem rzucałam się na obcasy (do biura lub na specjalne okazje), a teraz zapomniałam jak to się nosi! Boję się, że się zabiję a w dodatku niemiłosiernie wykrzywiam łydki, zamiast uwodzić - straszę (sama siebie)... czy jest jakiś patent na proste chodzenie bez wykrzywiania stóp, do środka, od środka, z palców itd? może chodziłyście kiedyś na lekcje poprawnego chodzenia, a może po ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się