Forum Kobieta Lobbystki Lobby Biuściastych :-)
ZMIEŃ
      wysokie obcasy

wysokie obcasy

(6 wyników)
    • Witamy serdecznie!:) Jeśli trafiłaś na Lobby dzięki artykułowi w "Wysokich Obcasach", w tym wątku wyrażaj swoją radość, opinie, wątpliwości... wszystko, co przyjdzie Ci do głowy! Tu wpisuj swoje pytania - a my postaramy się kierować Cię do odpowiednich wątków. Nasze forum jest bogate w wiedzę i łatwo się tu zgubić na początku:) Poza tym - dbamy o porządek:)
    • :)
    • Nie wiem, co tu taka cisza - nikt jeszcze nie czytał? Żadnych reakcji?:)) Jak dla mnie wszystko tam ładnie wyłożone, wydaje się, że to same oczywistości - absurdalne rozmiary, niemożność kupienia osobno góry i dołu, szycie wszystko wg jednej sztancy, jak na roboty jakieś - może to kolejna kropla, która zacznie drążyć skałę. W każdym razie - gratuluję!
    • Przepraszam, nie mogę się powstrzymać. :D Przeklejam z wątku o blogu roku: "Pani Kasico, jestem reporterka Wysokich Obcasow, bardzo Pania prosze o kontakt. Tak szybko jak sie da! Pozdrawiam joanna.sokolinska@agora.pl"
    • O, tutaj:) kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,5017396.html
    • Drogie Lobbystki, w związku ze wzrostem frekwencji na forum, coraz częściej pojawiają się wątki, które można by pogrupować w jeden. Dlatego też - wzorem "Najlepszych staników do dekoltów" - założyłam wątek "codzienny": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=78452320 Zapraszam do wpisywania swoich typów - myślę, że okażą się przydatne dla nowych lobbystek. Jednocześnie wprowadziłam kilka zmian do Spisu Treści, dodając tam świeże wątki, takie jak "Dobre na początek" - czyli pierws...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się