Forum Aktualności i Media Prasa i media
ZMIEŃ
      wysokie obcasy

wysokie obcasy

(4 wyniki)
    • Gazeta Wyborcza nie pozwala. kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,4227551.html?as=1&ias=3&startsz=x A ja myślałem, że największą hieną tygodnia będzie tradycyjnie pani Gronkiewicz-Waltz. Ale okazuje się, że Gazeta Wyborcza ją wyprzedziła - postanowiłą zdjąć z ołtarzy osobę, która poswięciłą zycie dla ratowania dziecka. Gazeto Wyborczo - daruj sobie, i tak fanek Kingi Dunin ani namiętnych czytaczy felietonów pani Środy do niczego nie musisz przekonywać. A jeżeli powodem opublikow...
    • Przykro mi. Sobotni "super" dodatek Dziennika dla kobiet nie pobił "Wysokich Obcasów". Dziennik rezygnuje ze swojego "Życie jest piękne" I słusznie, bo to był beznadziejny dodatek typu... więcej oglądania, niż czytania. Jak pokazuje wyniki czytelnictwa, sobotni "Dziennik" sprzedawał się kiepsko. Teraz "Dziennik" będzie tworzył dobotni dodatek, z ambitnymi tekstami. Coś taki mix "Dużego Formatu" i "Gazety Świątecznej" Powodzenia... ;)
    • Znana przed kilku laty gwiazda telewizyjna została za rządów Roberta Kwiatkowskiego usunięta z wizji. I to tak skutecznie, że całkiem prawie o niej zapomniano. W wydrukowanym jakiś czas temu tekście w "Wysokich obcasach" dowiedziałem się, że prowadziła jakiś nieduży lokalik na Starym Mieście w Wawie, robiła tam wszystko własnymi rękami, nie zatrudniała personelu bo lokal miał minimalne zyski. Potem dostała wypowiedzenie, lokalik zamknięto. Co się dzieje z nią teraz, wie ktoś? ...
    • poza pisaniem, pełnych jadu i nienawiści do komuchów, artkułów? Nie wiem skąd ta nienawiść, bo jest osobą młodą i nie pamięta zbyt dobrze czasów "komuny". Jej brat w jadzie - Jacek Fedorowicz, jest przynajmniej dobrym aktorem komediowym i satyrykiem. Czy ktoś wie, czy Kublik ma jakieś inne talenty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się