Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      wysokie obcasy

wysokie obcasy

(5 wyników)
    • no właśnie dlaczego? przecież nie sąon tak całkiem wygodne....napiszcie
    • od jakegos czasu zastanawia mnie, dlaczego wiekszosci wypadkow, widuje w butach na wysokim obcasie kobiety posiadajace ladne, szczuple nogi. wymyslilem trzy mozliwe powody: 1) kobieta jak ma ladne, zadbane nogi chce je wyeksponowac bardziej i ubiera np. szpilki. 2) chodzenie w butach na wysokim obcasie jest swego rodzju cwiczeniem, ktore hamuje odkladanie sie tluszczu na nogach - te ktore czesto ubieraja takie buty nie musza specjalnie przejmowac sie cwiczeniami. 3) nawet grubs...
    • Co ważniejsze jednak, forum dało mi możliwość poznania paru ciekawych osób, a nawet stworzyć trwałe przyjaźnie. Poza tym, nasz magazyn www.nonpolitan.com narodził się na forum kobiecym Gazety, jako antyteza Cosmopolitana i innych pism kobiecych, które nie doceniają intelektu, artystycznych zdolności i pasji twórczych polskich kobiet. Gazeta Wyborcza nie dostrzegła naszej inicjatywy, co w kapitalistycznym świecie nie jest rzeczą nową. Inicjatywy oddolne i nie mające finansowego ...
    • Czekając dziś na autobus ujrzałam dziewczynę w butach na wielkich obcasach. Padał deszcz, ślisko było a laska mało się nie przewróciła, chwiejnie szła:) Temat lekki i przyziemny:Dziewczyny, jakie butki preferujecie na co dzień??? Ja najbardziej obuwie sportowe oraz baleriny. Nigdy natomiast nie chodzę w wysokich obcasach, nie mówiąc juz o szpileczkach. Pozostawiam je na wyjątkowe okazje np. wesela:) Pytanie do Panów: zwracacie uwage na buty kobiety?? Podobno kręcą Was laski w szpilkach...
    • hej kobietki!napiszcie co sądzicie o "niewymiarowych "parach. np wyższa partnerka od partnera itd>>>!? POZDRAWIAM!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się