Forum Regionalne Mazowieckie Pruszków
ZMIEŃ
      zaniedbany

zaniedbany

(3 wyniki)
    • taki artykuł znalazłem: Zaniedbane osiedle im. Dąbrowskiego Dodano dnia: 01.03.2007, przez: admin Istnieje w Pruszkowie Osiedle pod nazwą im. J.H. Dąbrowskiego.Na tym Osiedlu jest 12 budynków mieszkalnych, wybudowanych w rejonie ulic: Kraszewskiego, Lipowej, Al. Armii Krajowej i ul Kościelnej, oraz dawna kotłownia (z węzłem cieplnym). Osiedle składa się z pięciuset mieszkań, w których mieszka ponad 1500 lokatorów. Są to budynki wybudowane przez miasto w latach 50. ...
    • Witam Nie chce zrobić nikomu przykrości szczególnie, że od niedawna sam jestem mieszkańcem Pruszkowa, ale przyjeżdżając tu pierwszy raz miałem koszmarne wrażenia estetyczne w porównaniu z innymi miastami i miasteczkami nawet takim małym Błoniem pod Warszawą... Czy ktoś może mi wyjaśnić, czemu tak duże miasteczko zaledwie 6 km od Warszawy wygląda jak miasto z początku lat 90”? Te bloki..., zaniedbane stare chodniki, stara zapuszczona stacja PKP i obdrapanane stare domy z ...
    • Czy na Waszej ulicy widujecie właśnie Takie Dzieci? Zaniedbane, biegajace bez opieki? czy słuszycie czasem niepokojące odgłosy z ich domów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się