Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zaniedbany

zaniedbany

(4 wyniki)
    • nie mowie tu o urodzie, bo urody nikt nie wybieral, ale o tym aby troszke chociaz dbac o siebie. poznalam ostatnio dziewczyne. moim zdaniem straszy, choc moglaby sie podobac. brwi zarastające jej wrecz na oczy, okulary-oprawki nie pasujące do twarzy, wąsik nad ustami i męska fryzura. oczami wyobrazni widze ja w dlugich wlosach przynajmniej do szyi , powinna lekko depilowac brwi wyrzucic te okulary i czasem pomalowac rzesy. to tak niewiele. skad biorą sie dzis takie dziewczyny? czy napra...
    • Witam!Mam taki problem otóż,jestem ze swoim chłopakiem 3lata,bardzo sie kochamy.Uwielbiam się z nim kochać,on ze mną też,ale bardzo rzadko mnie doprawadza do orgazmu:(Zawsze mówi:"innym razem"... Kiedy sie kochamy to jest stosunek przerywany i kiedy już skończymy się kochac (bo on jest już bliski wytrysku)to nie moge nie zrobic mu tego potem do końca (ustami).Wiem ,że sprawia mu to ogromną przyjemność, robie to,bo go Kocham! Ale On prawie nigdy mnie później nie doprowadzi, tak jakby n...
    • dlaczego nie które kobiety w ciazy i po niej sa zadbane,umalowane i dobrze ubrane, a niektóre wygladaja jak kocmołuchy??
    • wytłumaczcie mi proszę zjawisko pt. "ja już mam męża, to się starać nie muszę"...coraz częściej widzę, jak w niedalekiej przyszłości od założenia obrączki śliczna, zadbana panna zmienia się w zaniedbaną, otyłą BABĘ!!!!i do tego zrzędliwą i marudną!!!bo już nie musi się tak starać o faceta???czy może kwestia wychowania???o co tu chodzi?? a potem się ludzie dziwią, że tyle jest rozwodów....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się