Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      zaniedbany

zaniedbany

(4 wyniki)
    • drzewka umierają trawa jak badyle śmieci jak na smietniku
    • wieża na zagranicznych stronach: www.theworldgeography.com/2012/10/14-unique-water-towers-from-around-world.html
    • Niezadowoleni z mojej oceny zaniedbanej kapliczki w Chotumiu, obok pięknego zadbanego kosciółka dowartościuję, że w Rutkach Borkach jest jeszcze tragiczniej i śmieszniej jednocześnie. Pisałem niedawno o świeckim zwyczaju postawienia kapliczki kawałkowi blachy ku czci Unie Europejskiej w Rutkach Borkach. fotoforum.gazeta.pl/photo/4/lg/mi/iqvb/vRLtwblKmSaPbM7D8B.jpg W tych samych Rutkach Borkach pięknie odnowiono na rozdrożu kapliczkę tylko i wielkie brawa, 2.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA...
    • Jakiś czas temu silne burze powaliły na ziemię stare piękne drzewa obok kościółka w Chotumiu.Za płotem widać jak gruby pień miały te drzewa i jak urokliwe to miejsce i jak opatrzność uchroniła to miejsce przed katastrofą budowlaną. 1.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/SnnxT1yC93I/AAAAAAAAAoE/lm9IeaKNICA/s1600-h/P1010140.JPG 2.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/SnnxTJB-QvI/AAAAAAAAAn8/gKVx41HYSko/s1600-h/P1010145.JPG Niemiłym zgrzytem był widok jaki zobaczyłem kilkadziesiąt metrów dalej przy jedynej ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się