zanik

(15 wyników)
  • da się coś zrobić czy trzeba to przeczekać?? w ogóle nie mogę mówić po sylwestrowej nocy
  • W czwartek/ piątek miałam dostać okres i chciałam wtedy zacząć brać tabletki anty, zawsze miałam w miarę regularne cykle między 25 a 28 dni, tym razem dostałam czegoś co wyglądało mi na początek okresu (zawsze w pierwszy dzień mam mało co, potem jeden dzień duuuużo, a potem 2 dni umiarkowane i koniec) ponieważ chciałam brać tabletkę codziennie po śniadaniu, więc wzięłam ją w sobotę jak zobaczyłam że już się chyba okres zaczyna.. Dziś niedziela, a ja od wczoraj mam tylko coś jak...
  • Witam. Obecnie mam 17 lat, i od okresu dojrzewania miałam problemy z miesiączką. Pierwsza pojawiła się gdy miałam 12 lat. Pózniej były bardzo nieregularne i bardzo obfite (ponad 7 dni,zmiany podpasek co 2 godz) . W wieku 14 lat nastąpił pierwszy dłuższy zanik okresu, na czas kilku miesięcy (jak podejrzewam było to przez nieralcjonalne odżywianie, gdyż jak głupia odchudzałam się) Dostałam więc tabletki regulon, które bardzo ładnie wyregulowały cały proces. Potem jednak lekarka nakazała...
  • witam jestem w ciazy i mam zanik sromu jak moge sobie poradzic z tym dopuki nie urodze
  • Zaczęłam się odchudzać , stosując dietę 1000 kalorii. Od 2 miesięcy nie miałam miesiączki.( Mam 17 lat i dotąd miesiączkowałam regularnie).Czy może to spowodować jakieś zmiany w przeszłości( np. bezpłodność)? Czy ,jeżeli po powrocie do normalnego odżywiania, miesiączka nie wystąpi, będę musiała zażywać leki?
  • napiszcie proszę, jakie mogą być przyczyny w/w stanu:)
  • Może ktoś mi powie jak bardzo pigułki (cilest potem logest pzrez 1,5 roku ) mogą obniżyć libido u 28-letniej kobiety? Co jescze może być przyczyna (somatyczną) zaniku ochoty na seks? Poleca ktoś jakiegoś seksuologa w Krakowie ? Muniek
  • Z mojej lewej piersi po nacisnieciu nadal wyplywa ciecz ktora procze przypomina siare.Moj syn ma 15 miesiecy a skonczylam go karmic 8 miesiecy temu.Ile czasu trwa zanikanie laktacjii?
  • Czy ktoś miał podobnie? Od września nie biorę logestu - po 4 latach łykania. Pierwsze trzy miesiączki były regularne, czwarta się spóźniła kilka dni, a na piątą czekam już prawie dwa tygodnie:( W ciąży nie jestem - dwa testy z apteki oraz dziś próba z krwi - wszystko negatywne. Dodam jeszcze, że piersi mi rozsadza:( wrrrrr....
  • czy to jest mozliwe...? jesli nie ma krwawienia to ciaży tez chyba byc nie moze??
  • 28 marca ide do gina po takie tabletki i jestem ciekawa czy ktores z was jakies brala. Ile sie je bierze,czy sa skutki uboczne np.wymioty bo tego sie najbardziej boje. Czy mozna pic alkohol poniewaz jade 28 kwietnia do Pragi na 3 dni wiec pewnie bede chciala sie napic piwka albo wina. Pokarmu mam malo w ciagu dnia nic mi nie przecieka a mleczko zbiera sie na noc Piotrus ma rok wiec juz czas zakonczyc cyckowanie :) Pozdrawiam
  • Witam, przez 3 lata bralam tabletki antykoncepcyjne ale od 6 miesiecy juz nie zazywam.w tym czasie co 32-35 dni mialam bardzo skape miesiaczki,ktore trwaly 2-3 dni-krwe miala kolor bordowy,nieraz jakies bole brzucha.ostatnia "normalna" miesiaczke mialam 3.11, dokladnie 5.12 pojawilo sie u mnie male plamienie-myslalam ze to poczatek okresu bo wskazywala na to data-miesiaczka miala tak jakby zolto-brazowe zabarwienie bez zadnego czerwonego koloru, utrzymywalo sie tak przez 3-4 dni,...
  • drogie Kobietki, Pani Doktor ! jestem zaniepokojona tym co sie ostatnio dzieje w moim ciele obserwuje swój cykl od około roku i zawsze ale to zawsze tuz po okresie mam śluz płodny, przejrzysty rozciągliwy itd, jest go tyle ze nie sposob przegapić i pomylić z czymkolwiek innym a w tym miesiacu go nie mam, zero jestem w 12 d.c. i nie miałam jeszcze śłuzu płodnego a zazwyczaj zaczyna sie w 7dc temperaturki nie mierzyłam bo jakos tak ten sluz mnie zawsze mobilizował raz tylko w 8 d...
  • czy któraś z Was stosowała? z jakim skutkiem? jak długo i ..w jakich dawkach...?? dziękuje wszelkiem odpowiedzi
  • proszę o więcej informacji o zastrzykach antykoncepcyjnych bibi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się