Dodaj do ulubionych

czarna malwa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:10
czy któraś z Was stosowała?
z jakim skutkiem? jak długo i ..w jakich dawkach...??

dziękuje wszelkiem odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • kwietniowe_cappuccino Re: czarna malwa 09.06.06, 12:11
      a na co i dlaczego nie masz okresu?
      • Gość: :( Re: czarna malwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:25
        oczywiście na naturalne wznowienie krwawienia menstruacyjnego...
        brałam jasmin i sie mi taki kogiel-mogiel hormonalny zrobił, że do tej pory
        odczuwam tego skutki - nigdy więcej piguł!! (chyba ze w ostatecznej ostatecznosci)
        i co gorsze, po tym - jak dostałam je (gin. zaptyał mnie tylko - czy ktos w
        rodzinie chorował, zero badań hormonalnych - nic!! - poprostu dał recepte i
        wywali za drzwi - potem co miesiąc "zaocznie" po receptę bez badań, rozmowy -
        stwierdził - brać i czekać aż sie wszystko ureguluje -cóz, kasa chorych... a ja
        głoopia wczesniej nie brałam hormonów i nic nie wiedziałam, ani o skutkach, ani
        o szkodliwości ani o ...) na wyregulowanie okresu i chwilowy wtórny zanik
        miesiączki - z powodu stresu - po rozstaniu z narzeczonym - sporo schudłam no i
        do tego problemy w pracy...itd...)- po tym jak odstawiłam - sytuacja sie
        powtórzyła... wiec sie w kwestii troche podedukowałam, - między innymi tu na
        forum - i wiem - ze nie tak sie powinno dobierać piguły, więc chce zmienić gin.
        i sama zapisałam sie na badanie horm. - ale - oczywiscie -trzeba czekać -
        więc... stwiedziłam - ze może zanim znowu jakies prochy - zobacze z naturalnymi
        metodami...? stąd pytanie o malwę...
        • lilith76 Re: czarna malwa 09.06.06, 12:54
          jeżeli oczekiwanie na okres nie przekroczyło dwóch miesięcy, to może daj szansę
          organizmowi na powolne, w jego tempie wracanie do równowagi.
          • Gość: :( Re: czarna malwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:24
            wiem. ale jak wspomniałam dostałam piguły na wtórny zanik miesiączki..boje sie-
            ze ta męczarnia z pigułami dała tylko okres z odstawienia...a organizm sam z
            siebie dalej nie jest w stanie sobie poradzić ...
            stąd pytanie o malwę... - już od dwóch dni pije 2xdziennie - i nic... nie wiem -
            jak długo powinnam ją pić, nie znalazłam w necie na ten temat informacji...
            no i chciałabym znać - opinie i doświadczenia Tych z Was które malwę popijały..
            • Gość: kami Re: czarna malwa IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 09.06.06, 19:03
              piłam trzy dni i okres się pojawił tez po pigułach problemy. Pierwszy okres po
              odstawiniu był ok. drugi spóxnił sie tydzień, malwę piłam 3 dni nie wiem na ile
              pomogła a na ile organizm sam się "ustawił"
            • very_martini Re: czarna malwa 09.06.06, 20:29
              > wiem. ale jak wspomniałam dostałam piguły na wtórny zanik miesiączki..

wrrrrr... wysłałabym na powtórny egzamin ze specjlizacji takiego lekarza, co
              leczy zanik miesiączki pigułkami anty! To jest droga donikąd, a właściwie tylko
              do większych problemów.
              Malwę 3 razy dziennie, tylko nie nastawiaj się na sukces w dwa dni, zioła
              zazwyczaj działają powoli

16%VOL
              22%VAT

--
              takie tam... forum homeopatia
              • Gość: :( Re: czarna malwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:30
                no właśnie - jesteś najlepszym tego przykładem...

co do malwy - to dziś będzie...trzeci dzień - i piłam rano i wieczorem...Mówisz
                - żeby pić trzy razy dziennie?
                a prosze mi jeszcze powiedzieć - czy picie naparu z malwy - daje skutek (oby) w
                postaci miesiączki - bez znaczenia - który jest to etap cylku?

ps - czy przy piciu malwy, tez miałyście...coś na kształt zatrzymania wody? bo
                odkąd piję - mam wrażenie -ze brzuszek nieco sie zaokrąglił, i na wadze też
                jakby... kilo więcej? czy może mi sie wydaje - ze ma to jakiś związek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka