zanik

(4 wyniki)
  • witam serdecznie! Mam wielki problem, ponieważ od 4 m-cy nie mam okresu. Jest to jak myślę spowodowane odchudzaniem, bo jak zaczęłam z 48-47 kg, tak teraz ważę 38 kg i stosowałam naprawdę drastyczne diety, nawet głodówkę. Po badaniach hormonalnych wyszło, że mam wręcz poziom hormonów jak kobiety podczas menopauzy Bardzo się martwię. Czy któraś z Was ma może podobną sytuację? Byłam u ginekolog, a ta powiedziała mi, że muszę przytyć, inaczej nic się nie poprawi. Ale tak trudn...
  • mam dosyc spory problem chociaz i tak w porownaniu do waszych postow nie wydaje sie byc takim duzym problemem. Otoz choruje na bulimie od pol roku, teraz walcze z nia, i sporadycznie tylko wymiotuje. Mam 15 lat, wiem ze okres reguluje sie w ciagu pierwszych dwoch lat od wystapienia pierwszej miesiaczki ... Unormowalo mi sie mniej wiecej, i cykl mialam 30-dniowy. a teraz spoznia mi sie okres o dokladnie 7 dni, czy to mozliwe ze te "napady wilczego glodu" i wymiotowanie w lazience s...
  • witam, czy waszym zdaniem (pytam poniewaz zalezy mi na ocenie ludzi..niestety)) powinnam przytyc,mowiło mi to juz 2 ginekologow i 2 psychologow,ale ja wciaz sie boje... mam 160 cm wzrostu i waże 42,5 kg(rano 42). czy naprawde jestem za chuda????????
  • dziewczyny badałyście się u leryngologa??!?!?!? dzisiaj byłam na badaniu:( mam zanik śluzówki.... bulimia+papierochy+choroba żołądka... jestem załamana-grozi mi rak i śmierc...mam małe dzeicko:(((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się