Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      zanik

zanik

(3 wyniki)
    • dzis zle sie czulam i zmierztylam cisnienie i przy poczatkowej fazie pomiaru cyferki malay ale bez tego pikania, jakby mi serce stawaloi nie bilo, innym czlonkom rodziny normalnie pikalo, co to moze byc, zrobilam u lekarza ekg i wyszlo ok a ja sie jakos zle czuje, niedobrze mi i w glowie sie kreci
    • Dziecko 4-letnie nie mówi.Do 18-tego msca życia rozwijał się prawidłowo , potem stopniowo zanikała u niego mowa.Obecnie nic nie mówi. Lekarze bagatelizują sprawę lub rozkłdają ręce.Neurologicznie jest wszystko dobrze, badanie EEG z wynikiem dobrym. Słuch dobry. Jest kontakt wzrokowy, rozumie i wykonuje polecenia. Często chorował na zapalenie krtani.Zauważam,że przy śmianiu lub płczu kaszla. Gdzie się udać,co robić?
    • Odkąd w styczniu wróciłam do pracy po urlopie wychowawczym bywam gosciem w domu. Do południa szpital, po południu prawie codziennie przychodnia a do tego jeszcze dyzury.Wcześniej też nie było lepiej (bo na wychowaczym zaliczałam staże do IIst specjalizacji), ale teraz momentami mam dość.Dzieci widuję w przelocie, nie mam dla nich czasu...albo siły:-(( O rodzinnym spędzaniu czasu nie ma co nawet marzyć.Strasznie mi z tym źle. Jak to u Was wygląda? JAk łączycie zycie rodzinne z pracą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się