zmarnowany

(4 wyniki)
  • Bo się zmarnuje , zaproszenie dla 2 osób do dowolnego multikina :) ważne do końca roku. Na gwiazdkę dostanę kolejne zaproszenia od złośliwego szwagra ;) Chętnej osoby na kulturalne zagospodarowanie czasu szukam :) Lokalizacja to niestety Wawa
  • Łikendu:) Dobrego Valravn - Kelling (Faroese) www.youtube.com/watch?v=GkDsTPWQLAM
  • Jestem mistrzynią zmarnowanych okazji. Wczoraj wychodząc z tramwaju wyrżnęłam sie koncertowo, bilans strat zdarte kolano i spodnie do wyrzucenia. Całe szczęście ze wybierałąm sie do rodziców na weekend więc w plecaku miałam drugie spodnie. Poszłam zła do WC w metrze, że tracę czas. I wychodząc natknęłam się na Kogoś,kogo o tej porze nie spodziewałam się spotkać, powinien wracać wcześniej ;) Dochodził do bramek głównym wejściem a ja szłam bocznym. Coś mnie nawet tknęło żęby pójść...
  • Od paru dni mam porzadnego dola. Sp..dolilem mozliwosc poznania fajnej dziewczyny. Czailem sie kilka miesiecy i oczywiscie jak juz sie przelamalem i zaprosilem na randke to juz kogos miala. Sek w tym ze przez ten czas "czajenia sie" utworzylem sobie jej obraz w glowie i w tym obrazie sie bardzo mocno zauroczylem. Po prostu dla mnie to prawie ideal zarowno pod wzgledem wizualnym jak i osobowosci(mimo ze slabo ja znam). Ale juz poza zasiegiem:/ Gdybym sie tyle nie czail jak ostatni debil ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się