zmartwiony

(3 wyniki)
  • Witajcie ! Po blisko dwutygodniowej walce z chorobą / zaczęło się od wirusowego zapalenia gardła , potem doszło zapalenie spojówek a na końcu ropna angina / moja trzyletnia córka dostała zastrzyki Biotrakson / chyba tak się to pisze ? / . Dziewczyny iniekcje są raz dziennie , dziś była druga a płacz małej okropny . Asia wrzeszczała do wymiotów , przez pół godziny nie mogła się nigdzie położyć , wiła się z bólu .Do tej pory a to już 4 godziny po pociąga lekko nogą . Wczoraj to sa...
  • Nasz synek nie przybierał ostatnio na wadze, miał zielone kupki ze śluzem i był blady, lekarka dała skierowanie na morfologię i dzisiaj odebraliśmy wyniki. Jestem bardzo zmartwiona, bo wiele parametrów się nie mieści w normach, np. AST - 66 (norma 0-38) MCV - 78,2 (norma 81-121) MCHC - 35,3 (norma 26-34) RDW-SD - 30,1 (norma 37-54) PDW - 11,2 - (norma 11,5-54) LYMPH% - 88 (norma 20-70) NEUT% - 8 (norma 17-60) NEUT wart.b. 0,5 (norma 2,1 10) Bardzo się martwię, a wizytę u na...
  • Witam! Jestem zmartwiona, poniewaz mój bratanek ma podwyższony CRP, to noworodek, wszystko było OK po urodzeniu dostał 10pkt, na trzeci dzień jak mieli wychodzić ze szpitala lekarka powiedziała ze noworodek ma podwyższony CRP i dostał antybiotytki żeby go wyleczyć. Prosze mi powiedzieć czy to cos poważnego?? jesteśmy bardzo zdenerwowani i zmartwieni to pierwsze dziecko w naszej rodzinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się