zmartwiony

(5 wyników)
  • jestem w 15 tygodniu ciąży i wczoraj dowiedziałam się,że mam ogromną nadżerkę- jedyne co się dowiedziałam od pani doktor która mi to oznajmiła, że musi mnie trochę zmartwić i leczenie po porodzie. Mam też problemy z upławami- biorę nystatynę- z tąd może ta nadżerka? W każdym razie chciałabym sięuspokoić bo trochę spanikowałam -nic nigdzie nie piszą o ciąży i nadżerce... Proszę o odpowieź i z góry dziękuję. A.. i mam jeszcze jedno pytanie czy przy braniu nystatyny można współżyć -m...
  • byłam dziś u ginekologa by przepisał mi w dalszym ciągu recepte na tabletki jakie biorę od ponad roku i ani razu nie skarżyłam się na ich skutki uboczne- biorę rigevidon jak dla mnie jest dobry i tani. Jednak dziś pojawił się problem bo gin stwierdził że przepisze mi yasmin? ciekawe czy było to związane z tym, że na ścianie wisiał kalendarz yasmin, na biurku podkładka, karteczki i różne plansze tej firmy, mimo mojego sprzeciwu przepisał mi je na receptę twierdząc że będą lepsze ni...
  • Witajcie Mam problem, otóż nie dawno przeszłam zapalenie jajników , było dosyć mocne. Lekarz dał mi antybiotyki Amotaks 1g plus czopki przeciwzapalne, grzecznie uzywałam itd, ale samopoczucie nie poprawiło się jakoś specjalnie i po skonczeniu tych antybiotyków zapalenie wrociło, poszłam do innego... Dostałam Augmentin plus czopki, po ktorych tragicznie bolał mnie brzuch i wymiotowałam, ale wytrwałam do końca kuracji. Miałam iść na kontrole ale wypadł mi okres. Nie czuje symptomów ...
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724492.html Myślicie, że to na prawdę pomoże zdrowiu kobiety? Co wieczór zasypiam z myśla, że nie można wymyśleć już nic głupszego w Polskiej polityce, a co rano okazuje się, że jednak można...
  • juz nie mamy wyboru, kazda metoda jest droga (dla nas, bo 20 /miech to duzo) albo ogranicza przyjemnmosc.w maju przestalam brac pigulki, od tamtej pory uzywalismy gumek 5 razy-8 wspolzyc,czyli 3 ost wspolzycia byly bez zab-stosunek przerywany.chlopak dzisiaj na mnie nakrzyczal, zebym powrocila do pigulek, bo on nie moze konczyc we mnie. i tu : a) nie mamy kasy, b)znow nie bede miala checi.c) nie naturalny okres(a ja bym bardzo chciala miec juz swoj wlasny cykl) i juz nie mam wyboru, albo ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się