znudzony

(3 wyniki)
  • ć bo ma kulawą łapkę :( POMÓŻCIE ZNALEŹĆ JEJ DOM !!!! Roksana ma 7 lat , w ubiegłym roku miała wypadek , potrącił ją samochód . Jej pan zabrał ją do weterynarza, miała na łapce gips, ale pani stwierdzila że nie ma po co leczyć psa i kiedy Roksi zjadła gips , nie zareagowali w żaden sposób. Łapka Roksany zrosła się sama , suńka kuleje na prawą przednią i tylna łapke ( podobno tylko przednia była złamana - ale tego nikt nie sprawdzał ) Prawie 2 miesiące temu Roksana uro...
  • na początku listopada zamieściłam ogłoszenie o znalezionej 9-miesięcznej suni na Polanie Żywieckiej w Krakowie. Nikt jej nie szukał, nikt za nią nie tęsknił. Szukałam dla niej kochającego domu i wydawało mi się, że go znalazłam. Niestety pomyliłam się. Pola(tak dałam jej na imię) znudziła się nowym "właścicielom" już po czterech dniach. Pobawili się nia i oddali. Była bita i zastarszana, psina, która była nauczona czystości, zaczęła sikac na kanapę!!! Jestem rozgoryczona i chyba ...
  • Oddam Bernardyna w dobre ręce. Wabi sie Max ma 3 lata jest duży .Nie moge go mnieć ze względu na małe dziecko tel 508467651

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się