-
Witam, od jakiegoś czasu Was podczytuję. Jestem 1,5 roku po rozwodzie, nie mieszkamy razem od pół roku. W tym czasie trafił mi się już kolejny delikwent, żonaty, który kobietę w miarę ogarniętą finansowo i bez zobowiązań typu dzieci, postrzega jako wyjątkowo wyemancypowaną panią, która tylko czeka żeby zapewnić jej niezobowiązujący seks. Nie wystarcza rzucony początkowo żartobliwie tekst, że nie jestem zainteresowana - trzeba po chamsku walnąć tekstem jak siekierą w drzewo. Nie wiem czy już z...
-
Mój mąż znudził się mną i dzieckiem jak jakąś starą rzeczą.Stwierdził,że już nie chce mieć rodziny i złoży sobie pozew o rozwód.Jestem załamana bo zostaje sama z 2 letnią córeczką.Tak wiem,że czas leczy rany i ze z czasem zapomnę ale teraz jakoś nie mogę się pozbierać :( Nawet nie stara się za bardzo ukrywać,że nie zależy mu na dziecku chociaż twierdzi,że jest wręcz przeciwnie ale po jego zachowaniu tego nie widać.
-
Witam,
Chcialam prosic te osoby ktore maja za soba rozwod, czy mozecie napisac jakie wazne powody napisane w pozwie rozwodowym decyduja o tym, ze sedzia bedzie przychylny dac rozwod.
Z gory dziekuje za informacje.
-
Jeżeli boisz się utyć, wypij przed jedzeniem setkę wódki, to eliminuje
poczucie strachu.
* * *
Panowie, nie ma żartów! Chwila nieuwagi i mała, przypadkowa iskra
namiętności może się nieoczekiwanie zmienić w ognisko domowe...
* * *
Praca z ładnymi kobietami teoretycznie jest możliwa, a w praktyce -
wszystko stoi.
* * *
Kobiety, żeby się nie znudzić mężczyznom, zmieniają ubrania. Mężczyźni,
żeby się nie znudzić kobietom, zmieniają kobiety.
* * *
- Kochanie mo...