mala_malgo
07.02.11, 14:36
Zachęcona Waszymi postami o 70% obnizkach i wyprzedaży, zrobiłam zakupy w sklepie internetowym Coccodrillo, bo w moim mieście stacjonarnego sklepu nie ma. Ceny rzeczywiście na wybrane rzeczy całkiej przystępne, dlatego też kupiłam kilka ciuszków na kwote ponad 100zł. Ale tu zaczeły się schody. Czekałam kilka dni na potwierdzenie zamówienia- nic! W końcu zadzwoniłam do firmy, a tam dowiaduję się, że dopiero będą kompletować zamówienia. Najdziwniejsze było dla mnie to, że złożenie zamówienia nie jest równoznaczne z tym, że się ten towar dostanie! Pierwszy raz cos takiego spotykam. Towar zamiast automatycznie schodzić ze stanu magazynowego, na sklepie był cały czas dostępny, a okazało się że dostałam tylko 2 z 5 zamówionych rzeczy! I 0 informacji o tym fakcie. Po prostu gdy kurier zapukał do drzwi i miałam mniej do zapłacenia, zorientowałam sie, że cos nie gra. No i nie grało - dostałam mniej rzeczy bo już ich nie mieli. Totalny brak profesjonalizmu. A dobierałm sobie np. spodnie + bluza (do kompletu) a dostałam same spodnie z serii. Mogli mnie zapytać przed wysyłka czy chcę taką paczkę wogóle dostać... Czy ktoś miał podobnie??? Dodam, ze towar przyszedł po 10 dniach od zamówienia, a jeszcze kilka dni po zamówieniu stany na sklepie pokazywały, że np. te bluzy w rozm. 116 są! Ech...