Dodaj do ulubionych

Darmowe transfery

IP: *.promax.media.pl 18.02.14, 13:40
Szanowni.
Wykupiłem piłki i aktywowałem dowolną ilość transferów ( obowiązuje 1 raz ).
Czy mogę wykorzystać tę opcję w dowolnym momencie czy też jeśli aktywowałem opcję darmowych transferów prze 2 kolejką będzie obowiązywać przed 2 kolejką?

I muszę ją wykorzystać już teraz? Czy mogę dokonać dwóch dozwolonych transferów a nową opcję wykorzystać potem, kiedyś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mich.z Re: Darmowe transfery IP: *.promax.media.pl 18.02.14, 15:48
      halo...........
    • wygrajlige_pomoc Re: Darmowe transfery 18.02.14, 15:50
      Możesz to wykorzystać tylko w tym oknie transferowym, w którym je aktywowałeś.
      Czyli, jeżeli je uaktywniłeś - do końca okna transferowego (piątek, g.18)
      [Bartek]
      • Gość: mich.z Re: Darmowe transfery IP: *.promax.media.pl 18.02.14, 15:59
        ale ja nie chcę teraz smile
        • wygrajlige_pomoc Re: Darmowe transfery 18.02.14, 16:03
          Ale skoro je aktywowałeś... Jest napisane, że "...aktywując tę funkcję w wybranym okienku...". [Bartek]
          • Gość: thiago28 Re: Darmowe transfery IP: *.ip.netia.com.pl 28.02.14, 18:32
            No właśnie coś jest nie tak, miałem zamiar skorzystać z darmowych transferów a tu niespodzianka, obok opcji jest napisane wykorzystano, tylko jak to możliwe? skoro nie robiłem darmowych transferów , a może w inny sposób aktywuje się darmowe transfery> proszę o odpowiedz
            • wygrajlige_pomoc Re: Darmowe transfery 01.03.14, 11:40
              @ thiago28: jeżeli naciśniesz "aktywuj" darmowe transsfery aktywują CI się w danym oknie transferowym.
              Skoro masz napisane "wykorzystano" musiałeś je wcześniej aktywować... [Bartek]
              • Gość: thiago28 Re: Darmowe transfery IP: *.ip.netia.com.pl 01.03.14, 13:55
                Miałem zamiar skorzystać z darmowych transferów i po kliknięciu w pytajnik przy darmowych transferach , ukazał się komunikat o takiej możliwosci , a w momencie akceptacji składu miałem informację o ujemnych punktach dla mnie więc odstąpiłem od ostatecznej akceptacji, a piłki na darmowe transfery kupiłem po przekroczeniu 50 punktów. Tak więc był jakiś błąd i nie jestem świadom co to było.
                • wygrajlige_pomoc Re: Darmowe transfery 03.03.14, 11:12
                  napisz maila na wygrajlige_pomoc@gazeta.pl podając swój login. Sprawdzimy [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka