26.02.16, 22:56

Naprawde nie chce mi sie popelniac kolejnych wpisow na ten temat - zal mi tego zniszczonego obecnie faceta.

Dokumenty obciazajace tajnego wspolpracownika Bolka znajduja sie przeciez nie tylko w jego teczce personalnej, ale i w teczkach rozpracowywanych wowczas osob (notatki o osobach wymienionych w jego donosach, byly tam powielane) i gdyby zalozyc - jak oczekuje Walesa - ze wszystko jest sfalszowane, to nalezaloby uznac, iz wielka falszerska operacja (wrzucania dziesiatek falszywek do innych teczek) przeciwko anonimowemu elektrykowi, zaczela sie na poczatku lat 70-tych. Nikt, nawet z zyczliwych Walesie historykow, w to nie wierzy.

--------------

Zapytany, w wywiadzie kilka miesiecy temu (gdzies mam to zarchiwizowane), na temat jego bloga na wykopie i zarcikow, ktore internauci sobie robia, stwierdzil cos w rodzaju: to nie jest wysoka klasa spoleczna, jednak mimo wszystko lubie tam pisac. Jakas internautka prawidlowo rozpoznajac sens i intencje przekazu, skomentowala: Leszke mimo ze nas lubi, to jednak uwaza za idiotow.

Pycha czlowieka cale zycie wynoszacego sie ponad innych wlasnie zostala ukarana.

Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 27.02.16, 04:09
      Semantycznie to miało jeszcze gorszy wydźwięk – klasa społeczna nie tyle niewysoka, co wprost powiedział, że niższa. Czytałem z niedowierzaniem; znajdę, to wrzucę.

• Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 27.02.16, 04:40

Gugiel pomocny jak zawsze.

---------------------

-Czyli akceptuje pan swoją rolę na Wykopie. Wie pan, że nazywa się pana “królem Mirko”, czyli mikrobloga?
        -Ja wiem, jaka jest specyfika tego miejsca. To jest niższy grunt społeczny.

---------------------

Nikt mu nie broni tak myśleć. Tylko nie powinien być później zdziwiony takim, a nie innym odbiorem swoich mądrości.

• Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 28.02.16, 19:51

Jedynym sposobem na oczyszczenie jest przyznanie; również do sprzedawania przyjaciół. Wyciągnięty z dołów społecznych robotnik próbuje udawać świętego, mimo iz nigdy takim nie był.

W stoczni mówiło się, że był konfidentem, że w pewnym okresie był zwerbowanym współpracownikiem
      www.gazetaprawna.pl/artykuly/924797,olszewski-walesa-stocznia-tw-bolek-wywiad.html
      www.wykop.pl/tag/lechwalesacontent/

• Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 29.02.16, 21:08

Wyciągnięty z dołów społecznych robotnik próbuje udawać świętego, mimo iz nigdy nim nie był.

---------

Widziałem wieczorem jak Leszke w TVN24 wykonując znak krzyża zapewniał o swojej prawdomówności. OK, niech i tak będzie. Przysięgać w gruncie rzeczy na swoje zbawienie to już nie przelewki. Ja w takiej sytuacji nie odważyłbym się skłamać – za duża stawka; pomijając fakt, że zawsze staram się być prawdomówny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka