transsybir
26.02.16, 22:56
Naprawde nie chce mi sie popelniac kolejnych wpisow na ten temat - zal mi tego zniszczonego obecnie faceta.
Dokumenty obciazajace tajnego wspolpracownika Bolka znajduja sie przeciez nie tylko w jego teczce personalnej, ale i w teczkach rozpracowywanych wowczas osob (notatki o osobach wymienionych w jego donosach, byly tam powielane) i gdyby zalozyc - jak oczekuje Walesa - ze wszystko jest sfalszowane, to nalezaloby uznac, iz wielka falszerska operacja (wrzucania dziesiatek falszywek do innych teczek) przeciwko anonimowemu elektrykowi, zaczela sie na poczatku lat 70-tych. Nikt, nawet z zyczliwych Walesie historykow, w to nie wierzy.
--------------
Zapytany, w wywiadzie kilka miesiecy temu (gdzies mam to zarchiwizowane), na temat jego bloga na wykopie i zarcikow, ktore internauci sobie robia, stwierdzil cos w rodzaju: to nie jest wysoka klasa spoleczna, jednak mimo wszystko lubie tam pisac. Jakas internautka prawidlowo rozpoznajac sens i intencje przekazu, skomentowala: Leszke mimo ze nas lubi, to jednak uwaza za idiotow.
Pycha czlowieka cale zycie wynoszacego sie ponad innych wlasnie zostala ukarana.