Gość: t Re: sonda IP: *.promax.media.pl 21.09.19, 17:08 Jak pierścionek pojawia się na serdecznym prawej ręki to zawsze zaręczynowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sonda IP: *.promax.media.pl 21.09.19, 20:53 Jeżeli faktycznie okaże się, że zaręczynowy, to ja bez problemu zapomnę o wszystkim i będę szukał dalej. Normalna sytuacja w życiu. Zero spiny z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sonda IP: *.promax.media.pl 21.09.19, 23:29 > Jeżeli faktycznie okaże się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sonda IP: *.promax.media.pl 23.09.19, 16:46 Na zdjęciu profilowym na stronie stacji zauważyłem, że pierścionek na serdecznym był już kilka lat temu. Później trafił na środkowy. Przepraszam, nie będę więcej tematu podnosił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sonda IP: *.promax.media.pl 23.09.19, 19:17 > to ja bez problemu zapomnę o wszystkim i będę szukał dalej. Normalna sytuacja w życiu. Zero spiny z mojej strony. ------------------ Nie napisałem tutaj nic dziwacznego. Esencja moich poglądów na związek; i w ogóle szerzej na międzyludzkie relacje. Jeśli ktoś nie jest mną zainteresowany, momentalnie się wycofuję. Nigdy się nikomu nie narzucam. Nie potrafiłbym kiedykolwiek prosić o czyjeś zainteresowanie czy sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś