tomek.250 24.06.21, 16:56 Antywirusowe do końca nie wyczyściły, pełny półgodzinny format na pl.easeus.com również nie poskutkował, dopiero zerowanie odniosło skutek. Fantastyczna metoda czyszczenia dysku z cyfrowych złogów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 07.07.21, 17:25 Ale męczarnia z tym kompem, od kilku dni nieużytecznym. Zerowanie ostatecznie nic nie dało, znowu zaczął się wieszać Był w serwisie, niby wszystko ok, kabel tylko się wypiął podczas czyszczenia, ale wredna mysz wiesza się dalej. To na 100% nie jest wina samej myszy, ponieważ po uruchomieniu przez kilka/kilkanaście sekund działa normalnie, po czym wiesza się na amen. Czy wstrętne robale mogą zalegnąć się gdzieś poza twardym, głębiej w hardwarze. W BIOS-ie na przykład? Nowy dysk kupiłem. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 07.07.21, 19:32 >kabel tylko się wypiął podczas czyszczenia Mojego czyszczenia, nie ich Kompa dałem czystego. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: . 11.07.21, 14:58 Serio, od pierwszej instalacji nowego dysku, są problemy ze stabilnością systemu. Jestem w stanie uwierzyć, ze robale wchodzą w rejestry poza twardym. Albo ściągniętego Win-a mam zawirusowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: . 12.07.21, 01:42 >Serio, od pierwszej instalacji nowego dysku, są problemy ze stabilnością systemu. W tej chwili jest gorzej niż było Po uruchomieniu najczęściej w ogóle nie pokazuje się wskaźnik myszy Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: . 12.07.21, 01:53 Nie jest to techniczna usterka kabla myszy. Kilka godzin potrafi bezproblemowo funkcjonować. Nie jest to tez wina jednego systemu. Na Win8 dokladnie ten sam problem co na 7. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: . 12.07.21, 20:08 Działa. Pod nową myszą. Gdyby w starej winił niestykający przewód jej działanie byłoby przypadkowe, a było w pełni regularne. Po kilkunastu/kilkudziesięciu sekundach całkowita zawieszka. Stad uważałem, ze problem jest w systemie, a nie w myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: . 13.07.21, 19:39 >Kilka godzin potrafi bezproblemowo funkcjonować. >a było w pełni regularne. Po kilkunastu/kilkudziesięciu sekundach całkowita zawieszka. Jedno drugiego nie wyklucza. Bywały momenty, ze po 40 czy 50 próbach mysz zaczynała działać. I wtedy już potrafiła funkcjonować całymi godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś