tomek.400 Re: Proba;) 02.02.22, 19:32 Nie wiem na ile wiarygodnym jest, ze Melania to napisała. Wrzucam jako ciekawostkę. Tekst (niepublikowany) przesłania La Salette Musimy podziękować naszemu wspólnemu przyjacielowi, Samuele Maniscalco, za przesłanie nam tego tekstu: "Vie de Mélanie, bergère de la Salette/Vie de Mélanie Calvat, bergère de la Salette, écrite par elle-même en 1900" - , po francusku, w tamtym Mélanie Sama Calvat, dokładnie znana widząca, znana z objawienia maryjnego z La Salette (Francja, 1846), w pewnym momencie pisze – a dokładnie na stronie 195 – te prorocze słowa, wówczas enigmatyczne (...) „…Niespodziewanie mój duch znalazł się w dużym, półmrocznym pokoju … Było wielu dżentelmenów, z których większość pisała w zeszytach lub na luźnych czerwonych kartkach. Ci, którzy wydawali się być liderami tego zgromadzenia, wydawali się mieć obsesję na punkcie diabła; rozmawiali i gestykulowali gorączkowo i wydawali rozkazy: z jednej ściany pokoju strącono krzyż, rzucono im pod nogi i złamano; krzyczeli: brawo! Potem przyszły przesyłki, paczki pocztowe; opakowania te zostały dostarczone do aptek. W tym diabolicznym zgromadzeniu było trzech księży, z których jeden był cudzoziemcem. współpracował od początku, w takich przewrotnych i demonicznych planach eksterminacji i depopulacji . Czytają to, co napisali w swoich zeszytach. O zgrozo… Nawet czerwone ulotki zostały przeczytane, a następnie podpisane przez jednego z liderów i dostarczone w paczkach do pięciu z nich do wysłania w wyznaczonym czasie, potem to wszystko zniknęło. „Mój Panie i mój Boże, co ja widziałem? Mój drogi Jezu, przez całą Twoją mękę, przez zasługi Twojej drogocennej Krwi, usuń tak wiele nieprawości z moich oczu!” W świetle wielkiej obecności Najwyższego usłyszałam jego słodki głos w moim wnętrzu: „Córko moja, zgromadzenie, które widziałaś, składa się z sekciarzy , którzy są wrogami Boga i Kościoła; ich liczba będzie wzrastać, im wierniejsi tracą wiarę i zaniedbują modlitwę Mężczyźni, którzy pisali w zeszytach, przygotowywali się, na nowe prawa i nowe kodeksy , które zduszą wszelką sprawiedliwość i ukoronują nieprawość. Luźne kartki to wyroki , zarządzenia , które zostaną umieszczone na ulicach i placach. Paczki pocztowe to lekarstwa: farmaceuci (wybrani) podadzą niezbędne dawki (powolna lub szybka trucizna) w zależności od przypadku... gloria.tv/post/S6vTHbHLLL6W2eX3ECM8ZQWh4 Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: Proba;) 02.02.22, 19:36 >Nie wiem na ile wiarygodnym jest, ze Melania to napisała. --------------- Bo, ze zmyśliła główne objawienie do spółki z Maksyminem to nie wierzę. Cale ich życie o tym zaświadczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: Proba;) 02.02.22, 20:00 Kiedy pacjent nie bierze amantadyny... www.youtube.com/watch?v=df-RdGZMl2Q Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: Proba;) 02.02.22, 23:16 Która godzina? twitter.com/Antysyst/status/1488475779759550470 twitter.com/delestoile/status/990206545865728000 Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: Proba;) 07.02.22, 20:58 Gdybym nie zobaczył, to bym nie uwierzył. twitter.com/Antysyst/status/1488475779759550470 Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: Proba;) 08.02.22, 13:45 Jakub Rzeźniczak na razie nie wypowiedział się publicznie na temat leczenia synka. sport.radiozet.pl/Pilka-nozna/Zbiorka-na-syna-Rzezniczaka-zablokowana.-Co-sie-stalo Jakie takie historie są smutne to słów brakuje. Pan piłkarz, milioner. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: Proba;) 08.02.22, 13:47 >Jakie takie historie są smutne to słów brakuje. Jak takie... Odpowiedz Link Zgłoś