Dodaj do ulubionych

nie mogę wpisać komentarza

02.07.18, 15:21
Nie mogę wpisać komentarza pod artykułem na stronie wiadomosci.gazeta.pl - po wpisaniu i naciśnięciu przycisku "skomentuj" ciągle dostaję komunikat "zapomniałeś o wpisaniu komentarza".
Obserwuj wątek
    • o13y Re: nie mogę wpisać komentarza 26.02.19, 18:16
      jak do cholerrrry logować się do komentarzy na stare konto |(bo do prenumeraty jest inne).Ktoś nad tym panuje czy coraz młodsi moderatorzy są?
    • 141288bs Re: nie mogę wpisać komentarza 17.01.23, 19:46
      A mnie wyświetlają czsowe zawieszenie czasowe, komentowania artykułów na tej gazecie- trwa to już od roku...czasowe.
    • lemingslayer Re: nie mogę wpisać komentarza 12.08.24, 13:32
      Ostatnio uprawiają "cancel culture" w ten sposób, że guzik "Skomentuj" w ogóle nie działa dla wymazywanej osoby.
      Gazeciani naziści uczą się manipulacji propagandowych cały czas.
      P.S.
      Czy jakiś informatyk-webowiec byłby w stanie sprawdzić dlaczego guzik nie działa? Czy reakcja na kliknięcie jest obłożona jakimiś warunkami np. cookie od gazety?
      • a.jej.rkoniak Re: nie mogę wpisać komentarza 15.08.24, 08:12
        jako klient tego urządzenia (martwy przycisk) postarałem się o inne rozwiązanie
        jest skuteczne
        da się aktywiszczom pokazać język i nie tylko
        (coś mnie w łokciu strzyka)
    • jogar Re: nie mogę wpisać komentarza 12.08.24, 14:37
      A ja nie moge odpowiadac na komentarze, po wcisnięciu komentuj nic sie nie dzieje. Tak jest od dawna.
    • adamtko Re: nie mogę wpisać komentarza 12.08.24, 14:58
      Guzik "SKOMENTUJ" owszem, nie działa.
      Chyba że... próbujesz wysłać pusty komentarz. Wtedy się pojawia stosowny komunikat.
      Więc nie siać defetyzmu, że nie działa. Bo działa... ale inaczej. :)
      I nikt nie powinien cisnąć żadnych sugestii, bo redakcja gazeta.pl (oraz pochodnych) jest suwerenna i ma prawo samodzielnie decydować co spier.oli, czego zaniecha a czego nie umie. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka