mmoni 02.07.18, 15:21 Nie mogę wpisać komentarza pod artykułem na stronie wiadomosci.gazeta.pl - po wpisaniu i naciśnięciu przycisku "skomentuj" ciągle dostaję komunikat "zapomniałeś o wpisaniu komentarza". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o13y Re: nie mogę wpisać komentarza 26.02.19, 18:16 jak do cholerrrry logować się do komentarzy na stare konto |(bo do prenumeraty jest inne).Ktoś nad tym panuje czy coraz młodsi moderatorzy są? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: nie mogę wpisać komentarza 17.01.23, 19:46 A mnie wyświetlają czsowe zawieszenie czasowe, komentowania artykułów na tej gazecie- trwa to już od roku...czasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lemingslayer Re: nie mogę wpisać komentarza 12.08.24, 13:32 Ostatnio uprawiają "cancel culture" w ten sposób, że guzik "Skomentuj" w ogóle nie działa dla wymazywanej osoby. Gazeciani naziści uczą się manipulacji propagandowych cały czas. P.S. Czy jakiś informatyk-webowiec byłby w stanie sprawdzić dlaczego guzik nie działa? Czy reakcja na kliknięcie jest obłożona jakimiś warunkami np. cookie od gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: nie mogę wpisać komentarza 15.08.24, 08:12 jako klient tego urządzenia (martwy przycisk) postarałem się o inne rozwiązanie jest skuteczne da się aktywiszczom pokazać język i nie tylko (coś mnie w łokciu strzyka) Odpowiedz Link Zgłoś
jogar Re: nie mogę wpisać komentarza 12.08.24, 14:37 A ja nie moge odpowiadac na komentarze, po wcisnięciu komentuj nic sie nie dzieje. Tak jest od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
adamtko Re: nie mogę wpisać komentarza 12.08.24, 14:58 Guzik "SKOMENTUJ" owszem, nie działa. Chyba że... próbujesz wysłać pusty komentarz. Wtedy się pojawia stosowny komunikat. Więc nie siać defetyzmu, że nie działa. Bo działa... ale inaczej. :) I nikt nie powinien cisnąć żadnych sugestii, bo redakcja gazeta.pl (oraz pochodnych) jest suwerenna i ma prawo samodzielnie decydować co spier.oli, czego zaniecha a czego nie umie. :D Odpowiedz Link Zgłoś