Dodaj do ulubionych

pytanie o spa ..

22.06.04, 22:50
Jestem swieza konsultantka:Korci mnie sobie kupic peeling z biala
herbata..czy jest on dobry i skuteczny???poza tym czy maseczka rozgrzewajaca
dla cery mieszanej jest dobra??i zastanawiam sie nad talkiem w plynie SSS-
radzilybyscie mi go kupic czy raczej nie?prosze o pomoc..

pozdrawiam i zycze sukcesow konsultantkom
Asia
Obserwuj wątek
    • chicarica Re: pytanie o spa .. 23.06.04, 07:15
      Ta maseczka moim zdaniem jest świetna jeśli chodzi o oczyszczanie porów, ale
      niestety wydobycie jej z tubki to wyczyn, bo szybko zasycha. Jednym słowem, nie
      polecam.
      Co do talku do ciała - chwali go sobie mój tata wink ale to dlatego, że on ma
      problem z poceniem, więc talk mu trochę pomaga. Na szczęście zapach nie jest
      trwały wink
      • omango Re: pytanie o spa .. 23.06.04, 09:22
        Nie wiem, czy juz zagladalyscie, ale w K9 bedzie nowosc z serii SPA - balsam do
        ciala (w takim duzym okraglym pudelku - jak maska do wlosow i balsam z
        oliwkami) - z MASLEM SHEA smile)) mysle, ze to bedzie super - zreszta jak cala ta
        linia!
        Pozdrawiam.
    • justa_79 Re: pytanie o spa .. 23.06.04, 10:51
      peeling z białą herbatą jest super, wygładza skórę, jest po nim kremowa w
      dotyku. talk SSS również mi się bardzo podoba, głównie z powodu zapachu - z
      zapobieganiem poceniu kiepsko. za to odradzam maseczkę rozgrzewającą. może i
      oczyszcza. ALE - zasycha okropnie w tubce, po kilku użyciach nie dała się w
      ogóle wycisnąć! musiałam rozciąć tubkę i przełożyć wszystko do słoiczka. w
      słoiczku nadal zasycha i tworzy twardą skorupę. do tego nieprzyjemny zapach.
      dla mnie używanie maseczek kojarzy się z relaksem. dlatego tą odradzam, to coś
      zupełnie przeciwnego, szkoda nerwów.
      • nikasob Re: pytanie o spa .. 23.06.04, 10:56
        Ja mam sposób na to zasychanie - po prostu co tydzień albo używam, albo troszkę
        wyciskam z tubki. Jeśli jest dość często "wyciskana" to nie zasycha.
        Pomijając ta wadę, to maseczka jest fajna, ja ją lubię, kupiłam już dwa razy.
        • justa_79 Re: pytanie o spa .. 24.06.04, 11:02
          nikasob napisała:
          > Ja mam sposób na to zasychanie - po prostu co tydzień albo używam, albo
          troszkę

ja używam 2 razy w tygodniu smile i nic nie pomogło. i nie jestem pierwszą osobą,
          której się to przydarzyło, więc coś musi być nie tak.
      • sister52 Re: pytanie o spa .. 23.06.04, 20:33
        Witam,

już często pojawiała się tu ta nieszczęsna maseczka. I chyba to lekka przesada
        z tym rozcinaniem tubki. Ja ją mam, bardzo sobie chwalę, właśnie ją wykańczam i
        nie musiałam tubki nigdy rozcinać. Owszem, zazwyczaj jej troszkę na początku
        zasycha, ale ja ją zawsze bardzo dokładnie i mocno zakręcam natychmiast po
        użycu oraz trzymam w ciemnej szafce. Nigdy nie miałam poważniejszych problemów
        z jej wydobyciem z tubki. Tak więc moja rada jest taka: dbać o maseczkę smile)) A
        będzie długo i dobrze służyła. Pozdrawiam,

sister52
        • justa_79 Re: pytanie o spa .. 24.06.04, 11:01
          sister52 napisała:
          > już często pojawiała się tu ta nieszczęsna maseczka. I chyba to lekka
          przesada
          > z tym rozcinaniem tubki.

nie wiem, czy przesada - po prostu nie dało się już jej w ogóle wycisnąć żadną
          ludzką siłą (jakieś 2 tyg. po kupnie!), więc mogłam albo rozciąć - albo
          wyrzucić. w zwroty nie mogłam się nawet bawić, bo to z oferty netto.
    • epa5 Re: pytanie o spa .. 25.06.04, 17:22
      Peeling jest całkiem dobry ale trochę za słaby dla mojej tłustej skóry, lepiej
      sprawuje się peeling Clearskin, dla normlnej peeling z białą herbatą będzie w
      sam raz, pięknie pachnie. Natomiast maseczka rozgrzewająca jest dobra, ale
      koszmar z wyciskaniem jej z tubki, wymyślili chyba po to by mięśnie rąk ćwiczyć
      ( hi, hi, hi), ale faktycznie dobrze oczyszcza cerę. Natomiast talk z seri SSS
      nie podpasował mi gdyż pozostawiał smugi na ciele jak za słabo rozsmarowałam,
      ale słyszałam o nim pochlebne opinie, także wybór należy do ciebie. Pozdrawiam.
      • pusiulka Re: pytanie o spa .. 25.06.04, 19:41
        dziekuje Ci bardzo.aa.... peeling clearskin to moze byc dla skory mieszanej??
        uzywalas moze olejka SSS w sprayu??? mozesz mi podac albo maila swojego albo nr
        gg???asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka