Gość: kran IP: *.0512.adsl.tele2.no 29.10.06, 01:21 test Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Próba mikrofonu 29.10.06, 01:36 Zainstalowałam nowego liska i miałam kłopoty z wejściem na portal. Ale już jest ok Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Próba mikrofonu 29.10.06, 01:41 Ale sobie moment do instalacji wybrałamPPP Zmiana czasu i wszystko lekko pomieszane ... ale będzie dobrze , nespa)) Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: Próba mikrofonu 29.10.06, 01:47 Pokaż jeszcze lisowi jak się na forum testowe wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Próba mikrofonu 29.10.06, 02:05 Byłam tam )) Po prostu w pewnym momencie nie mogłam wysłać żadnego postu, pokazywał mi się komunikat że nie mogę wysłać tylu wiadomości w krótkim czasie. Weszłam pod nick który używam tylko na forum o wielojęzyczności i ostatnią wiadomość pod nim wysłałam jakieś tygodnie temu) Okazało się że mogę pisać tylko niezalogowana... Myślałam że to moja wina bo zainstalowałam nowego liska ale pod IE było to samo... Na forum testowe poszłam również... Po zmianie czasu były chwilowe zawirowania z kolejnością postów ale już jest ok. Następną zmianę czasu prześpię) Odpowiedz Link Zgłoś