markus.kembi Re: test 10.09.07, 20:36 Zapraszam wszystkich zainteresowanych do Starego Kina: Stare Kino Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:06 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknkąć <a href="http://www.rmfclassic.pl/index.html?a=odeon">tu</a>. "Perły z lamusa" - Kałużyński i Raczek. Zawsze przed Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:06 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknkąć <a href="http://www.rmfclassic.pl/index.html?a=odeon">tu</a> . "Perły z lamusa" - Kałużyński i Raczek. Zawsze przed Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:09 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknkąć <a href="http://tiny.pl/533x">tu</a>. "Perły z lamusa" - Kałużyński i Raczek. Zawsze przed Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:10 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknąć <a href="http://tiny.pl/533x">tu</a> . "Perły z lamusa" - Kałużyński i Raczek. Zawsze przed Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:11 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknąć <a href="tiny.pl/533x" >tu</a> . "Perły z lamusa" - Kałużyński i Raczek. Zawsze przed Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:11 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknąć <a href="tiny.pl/533x" target="_blank">tu</a> . "Perły z lamusa" - Kałużyński i Raczek. Zawsze przed Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:13 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknąć <a href="http://tiny.pl/533x">tu</a>. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:13 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknąć <a href="tiny.pl/533x" >tu</a>. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:15 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknąć <a href="http://tiny.pl/533x">tu</a>. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: test 10.09.07, 23:15 "W starym kinie" - nadawano w telewizji publicznej w latach 1967-99, gdy się urodziłem, ten program był już od wielu lat, a więc dla mnie istniał od zawsze. Ech, ta animacja, z ludkiem, który idzie ulicą w takt piosenki Mieczysława Fogga (kompozytor: Władysław Szpilman), a na końcu wchodzi do kina. I pan Janicki, który każdą projekcję poprzedzał swoim komentarzem, zawsze ciekawie opowiadając, szczególnie na temat poszczególnych aktorów. Teraz ten pan występuje w mojej ulubionej telewizji, której nazwy nie wymienię, bo to już by chyba była zbyt nachalna reklama. Poza tym, gdyby ktoś nie wiedział, opowiada w RMF Classic, można sobie odsłuchać z archiwum, wystarczy kliknąć tu. Odpowiedz Link Zgłoś