mamaagula 23.01.09, 12:01 Dziewczyny jak dodać sygnaturkę,żeby pojawiała się pod postami. Podobają mi się obrazkowe,ruchome np.mrugajace oko, chodzaca żaba. Opcją kopjuj-wklej się nie da.Pewnie żle to robie. Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia33 Re: Sygnaturka 23.01.09, 12:17 klikasz na obrazku prawym przyciskiem, zaznaczasz "kopiuj adres obrazka", w ustawieniach sygnaturki w klejasz adres w ten sposób: [img*]adres obrazka[/img*] (tylko bez gwiazdek!!!) klikasz "zapisz", wylogowujesz się i zalogowujesz i masz o np taki: Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Sygnaturka 23.01.09, 12:24 A skąd wziąż obrazek? Może być jakikolwiek? A jak zrobić, żeby był taki mały? Ja jestem totalny laik. Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Sygnaturka 23.01.09, 14:43 ja wpisuję w google "gify" i jakąś stronkę wybieram i tam znajduję obrazek, jaki mi się podoba... ale nie wiem, czy to wszystko ma sens, bo podobno coś robię nie tak i bardzo bym się chciała dowiedzieć, co... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Sygnaturka 23.01.09, 12:44 Inia33 akurat Twój przykład chyba nie jest za dobry do autorki wątku: zapraszam na forum testowe ! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Sygnaturka 23.01.09, 14:41 iwles napisała: > > > Inia33 > akurat Twój przykład chyba nie jest za dobry > czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Sygnaturka 23.01.09, 15:07 bo w podanym przez Ciebie przykładzie ja nie widzę gifa tylko link. Ale nie wiem, czy tylko ja nie widzę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Sygnaturka 23.01.09, 15:11 aha u mnie widać obrazek, ciekawe jak u innych?... ale wiem, że niektóre gify "nie wchodzą", wyświetla się właśnie taki niedorobiony link, tak sobie wydedukowałam, że to wtedy, jak adres obrazka jest za długi, ale ja się nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa inia33 27.01.09, 12:43 ale masz bajeranckie te sygnaturki Strasznie mi sie podobaja Pamietasz moze adres strony skad je bralas ? Ciekawa jestem jakie inne jeszcze tam sa Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: inia33 27.01.09, 17:08 szczerze mówiąc-nie bardzo, wpisywałam w google "gify" i przeszukiwałam linki być może, że pochodzą z różnych stron... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: inia33 27.01.09, 17:11 duszek jest na e-gify.com Ale i tak mi nie wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: inia33 27.01.09, 11:32 Od samego początku mi nie wychodzi. klikam prawym przyciskiem no obrazek i nie ma Kopiuj odres obrazka,tylko samo kopiuj i nie da się póżniej wkleić w ustawieniach sygnaturki. Jakś tępa jestem czy co! Może da się inaczej. Ale marudze He,He. Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: inia33 27.01.09, 17:13 wiesz co, to ja już nie wiem nie znam się za bardzo, do prawie wszystkiego dochodzę "na chłopski rozum", u mnie nawet jak klikam prawym przyciskiem na moją sygnaturkę, to wyświetla się m.in. "kopiuj adres obrazka"... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: udało się 29.01.09, 10:32 Po wielu próbach mam sygnaturkę! Dzięki inia33! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: Sygnaturka 29.01.09, 11:25 Próbuj kochana, próbuj. Ja się męczyłam prawie tydzień i mam. A należe to tych upartych. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_731 Re: Sygnaturka 29.01.09, 11:30 A kichać to wieczorem nad tym poprację Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Sygnaturka 29.01.09, 11:49 jak klikniesz ten link z sygnaturki, to robisz dokładnie tak, jak napisałam wcześniej, czyli: klikasz na obrazku prawym przyciskiem, zaznaczasz "kopiuj adres obrazka", w ustawieniach sygnaturki w klejasz adres w ten sposób: [img*]adres obrazka[/img*] (tylko bez gwiazdek!!!) klikasz "zapisz", wylogowujesz się i zalogowujesz i masz ale ten obrazek jest zdecydowanie za duży, musisz go zmniejszyć, ale tego to ja już nie umiem zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Sygnaturka 20.12.09, 23:40 mamaagula napisała: > Dziewczyny jak dodać sygnaturkę,żeby pojawiała się pod postami. > Podobają mi się obrazkowe,ruchome np.mrugajace oko, chodzaca żaba. > Opcją kopjuj-wklej się nie da.Pewnie żle to robie. Pomóżcie. test Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Sygnaturka 20.12.09, 23:43 ziereal napisała: > mamaagula napisała: > > > Dziewczyny jak dodać sygnaturkę,żeby pojawiała się pod postami. > > Podobają mi się obrazkowe,ruchome np.mrugajace oko, chodzaca żaba. > > Opcją kopjuj-wklej się nie da.Pewnie żle to robie. Pomóżcie. > > test test 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghg Re: Sygnaturka IP: *.protonet.pl 03.01.10, 00:24 upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/97/Sun.jpg" border="0" alt="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/97/Sun.jpg">/a> ] Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Sygnaturka 21.12.09, 00:55 mamaagula napisała: > Dziewczyny jak dodać sygnaturkę,żeby pojawiała się pod postami. > Podobają mi się obrazkowe,ruchome np.mrugajace oko, chodzaca żaba. > Opcją kopjuj-wklej się nie da.Pewnie żle to robie. Pomóżcie. i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghg Re: Sygnaturka IP: *.protonet.pl 03.01.10, 00:23 upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/97/Sun.jpg" border="0" alt="http:/upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/97/Sun.jpg"> Odpowiedz Link Zgłoś