czarnajagoda 01.03.05, 12:17 info.onet.pl/18303,0,1,1,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: sztuka??? 02.03.05, 17:44 Szczczerze mówiąc jak widze ostatnio liczne zdjęcia z tej serii to mnie wstrząsa. I chyba zapisze w testamencie, że chaće być spalony. Inaczej mnie kiedyś ktoś wywlecze z trumny i postawi jako stojak na parasole w korytarzu, bo tak jest modnie. Tak jak to było z egipskimi mumiami rozwijanymi dla zabawy na piknikach Odpowiedz Link Zgłoś
tytus5 Re: sztuka??? 02.03.05, 19:08 Szacunek dla istoty ludzkiej odziedziczył po tatusiu. Niedaleko pada jabłko od jabłoni. O ile "doktor" v.Hagens jest genetycznie obciążony , o tyle ciężko jest nadążyć za tokiem myslenia niektórych naszych rodaków zachwyconych jego "twórczością".Wypowiedzi niektórych słuchaczy progrmu "Za a nawet przeciw" w Trójce to dopiero jest horror. Przypominają mi się słowa jednego z bohaterów "Medalionów"- Niemcy to taki zmyślny naród. Potrafia zrobić coś pozytecznego /w tym przypadku mydło/ z "resztek" /cytat z pamięci/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: sztuka??? 03.03.05, 11:07 piotr_c napisał: > I chyba zapisze w testamencie, że chaće być spalony. Inaczej mnie kiedyś ktoś > wywlecze z trumny i postawi jako stojak na parasole w korytarzu, bo tak jest > modnie. Tak jak to było z egipskimi mumiami rozwijanymi dla zabawy na piknikach aha, zgadzam się... te wszystkie wyprawy archeologiczne i patroszenie grobowców, i jeszcze szczycenie się tym i przedstawianie tego jako osiągnięć naukowych dobija mnie... co mi po tym, że będę wiedzieć w jaki sposób konserwowano zwłoki pare tysięcy lat temu, i co chowano w grobowcu oprócz zmarłego... albo n co tak naprawdę umarł Kolumb... dla mnie te wszystkie badania naukowe to tylko bezczeszczenie zwłok, i nic poza tym... bo czemuś nie widzę dla tego żadnego uzasadnienia <za grosz szcunku dla nauki>... też się chcę skremować, bo czemuś nie chciałabym żeby po mojej śmierci cokolwiek robiono z moim ciałem, tudzież jago wnętrzem... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: sztuka??? 03.03.05, 17:48 W ostateczności najnowszy cud techniki funeralnej. Po skremowaniu resztki sie przetapia na diamencik , czy inny kamyczek ozdobny. W sam raz dla wdowy pamiątka po nieodżałowanym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: sztuka??? 04.03.05, 08:27 aha, albo cud techniki kulinarnej - przyprawa do potraw... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: sztuka??? 06.03.05, 19:38 Przyprawa z wujka z Ameryki to już była :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: sztuka??? 07.03.05, 08:57 właśnie, i dlaczegóż by tego nie upowszechnić??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: sztuka??? 08.03.05, 08:33 i to jest bardzo dobra moda... trzebaby tylko uruchomic wyobraźnię co i jak można powtórnie wykorzystać... co nie zmienia faktu, że "sztuka" prezentowana przez wymienionego na wstępie wątku jakoś do mnie nie przemawia... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: sztuka??? 08.03.05, 21:50 Co do recyklingu to warto sobie przywołac Eskimosów którzy z upolowanego wieloryba nic nie marnowali. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_horrorum to jest dno 09.03.05, 12:07 przeczytajcie wypowiedzi uczestników tego foruma: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20632&w=21256148 dla mnie dno. Bracia Vampiry - chocmy tam zrobic porządek Odpowiedz Link Zgłoś
felek_zdankiewicz Re: sztuka??? 11.03.05, 16:29 Kicz. Takie "potrząsanie burżujem". Odpowiedz Link Zgłoś