Dodaj do ulubionych

Tanio sprzedam mleko ryżowe

16.12.12, 09:27
Przepraszam jeżeli komuś przeszkadza to ogłoszenie na forum, ale zostało mi 7 kartonów mleka ryżowego po przygodzie mojej Natalki z dietą i pomyślałem, że może komuś się przyda. Nie potrzebuje ktoś?
To jest takie mleko (Natumi z wapniem).
www.sklepdietetyczny.pl/produkty-bezlaktozowe/1511-mleko-ryzowe-z-wapnem-bio-1l-natumi.html
5 op. ma datę 09.04.2013, a 2 op. 17.03.2013.
Odsprzedam za połowę ceny sklepowej - 5 zł za sztukę.
Może ktoś z Was byłby zainteresowany?
Obserwuj wątek
    • malgoska777 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 09:44
      Ja chce, pisalam wczesnije ale wywalilo mi posta.To da się wysłać czy trzeba podjechać, mąż ostatnio sporo po Polsce jeździ, może by się udało. Napisz albo na gazetową albo na malgorzata-1@o2.pl.Idę do pracy więc odpiszę późnym wieczorem.
      • marektatojakuba Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 10:40
        odpisałem
    • kozak_k Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 10:37
      jak się nie dogadacie to ja następna w kolejce, w Warszawie mogę podjechać i odebrać, a jak nie to zapłacę za wysyłke pocztą tylko daj meila do siebie.

• marektatojakuba Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 10:39
        Kraków, wysyłka raczej się nie opłaci, bo 7 kartonów = 7 kg, więc paczka też by kosztowała niemało.
    • malgoska777 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 12:14
      w krakowie może mi ktoś odbierze - chyba, że chce ktoś z Krakowa, to niech bierze, a ja odpiszę wieczorem czy dam radę zabrać.
      • kat198 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 18:19
        Chetnie bym spróbowała tego mleka dla synka. Jest na diecie bezmlecznej od urodzenia. Czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Jestem z Krakowa.
        • marektatojakuba Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 18:28
          malgoska777 chciała to ode mnie kupić, ale coś się nie odzywa.
          Jak się nie odezwie, to mleko będzie do wzięcia.
          Ja też chce się tego pozbyć jak najszybciej, bo mi tylko miejsce zajmuje w mieszkaniu, więc chętnie odsprzedałbym to komuś z Krakowa, kto przyjedzie i zabierze to osobiscie, bo szkoda mi troche czasu na jakieś pakowanie i wysyłanie.
          • kat198 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 20:06
            W takim razie czekam na informację. W razie potrzeby podaję maila katarzyna30-1980@tlen.pl
          • kat198 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 17.12.12, 21:00
            Jak i kiedy możemy się umówić na odebranie mleka? Czekam na jakąś informację tu albo na maila.Pozdrawiam
            • marektatojakuba Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 17.12.12, 21:04
              Nie ukrywam, że dla mnie to trochę kłopotliwe jeżeli mam się umawiać z dwoma osobami. Jestem umówiony we wtorek na 19:00 z malgoska777 na odbior tego mleka. Jezeli Ci bardzo zalezy to jej odsprzedam 5 sztuk, a dwie zostawie dla Ciebie, ale chce się tego jak najszybciej pozbyc. Mieszkasz gdzies blisko mnie?
              • kat198 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 17.12.12, 21:32
                Jeśli umówiłeś się na odsprzedanie małgosi777 całości to nie ma problemu. Aż tak bardzo mi nie zależy. Jakby małgosia zmieniła zdanie albo nie kupiła wszystkiego to daj znać. Pozdrawiam
                • marektatojakuba Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 17.12.12, 21:56
                  malgosia777 nie upiera się, że wezmie wszystko. Wprost przeciwnie - chce się z Tobą podzielić 5 do 2. Kiedy byłabyś w stanie to odebrać? Ruczaj.
                  • kat198 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 19.12.12, 20:35
                    Jeśli to nadal aktualne to proszę o maila na katarzyna30-1980@tlen.pl
                    Możemy sie umówić na jutro albo na piątek. Pozdrawiam
    • malgoska777 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 21:34
      Nie odzywam się bo byłam w pracy a poczta mi się nie chce zalogować. Moja siostrzenica studiuje w Krakowie i mogłaby zabrać, ale jak ktoś jest z Krakowa to niech bierze, będzie prościej i szybciej, zwłaszcza, że mnie tak nie ciśnie mocno z tym mlekiem. To niech Kat weźmie a jakby się rozmyśliła podeślę siostrzenicę, tylko dajcie znać tutaj, bo nie wiem co z moja pocztą.
      • kat198 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 21:38
        Zawsze możemy się podzielić. Nie potrzebuję całości może ze 2 kartony. To na razie na próbę. Co wy na to?
        • malgoska777 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 21:55
          dla mnie ok.
          • malgoska777 Re: Tanio sprzedam mleko ryżowe 16.12.12, 21:59
            poczta juz tez ok. napisałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka