Dodaj do ulubionych

Orzeczenie - Sąd

11.06.13, 08:54
Mam pytanie czy ktoś z Was wybrał się do sądu w sytuacji gdy wyczerpała się ścieżka orzekania - Miejska i Wojewódzka.....
Pytam bo serio się nad tym zastanawiam... tylko oczywiście w sądzie istnieje ryzyko związane z kosztami w przypadku ewentualnej przegranej...
Jestem wdzięczna z za poradę ;))
Obserwuj wątek
    • emily_valentine Re: Orzeczenie - Sąd 11.06.13, 11:40
      Ja złożyłam odwołanie do sądu, czekam na termin i co z tego wyjdzie :/
      • monisia900 Re: Orzeczenie - Sąd 11.06.13, 17:09
        ja osobiście nie skladalam, ale robila to znajoma. sprawa trwa już zdaje się ponad rok i końca nie widać. a z tego co wiem, to za zlozenie pozwu się nic nie placi.
        • mikkoevi Re: Orzeczenie - Sąd 11.06.13, 18:00
          Tak Tak tylko, że z tego co mi się kołacze to strona przegrana obciążana jest kosztami sądowymi...
          • madziulec Re: Orzeczenie - Sąd 11.06.13, 19:24
            To pisz wniosek o zwolnienie z kosztów. W internecie gdzies jest wzór (taka tabelka).
            Jesli nie znajdziesz, napisz do mnie. Wysle Ci.
    • dagm80 Re: Orzeczenie - Sąd 11.06.13, 19:56
      Ja kiedyś miałam sprawę w sądzie po komisji wojewódzkiej, nie było to związane z ZA, sprawy nie wygrałam i nic nie płaciłam. W Sądzie Pracy i Ubezpieczeń Społecznych nie płacisz za sprawę, jeśli to "ciąg dalszy" orzeczenia.
      • kingahana.1 Re: Orzeczenie - Sąd 11.06.13, 22:41
        witaj
        Ja się sadziłam prawie 3 lata temu,za sprawe nic nie płacilam ani za opinie biegłych.Sprawa trwała prawie rok i wygrałam połowicznie i mimo to nic nie płaciłam.Jedynie za co to za polecony pisząc prośbe o wydanie wyroku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka