Dodaj do ulubionych

kompozytorzy

13.09.10, 15:22
Turniej kompozycji i mistrzostwa miasta Lublina już niedługo [25-26.09,godz.11.00- a tu cisza.
Organizator wysyła ponoć[ktoś ja widział?] listę hoteli i innych noclegowni do wyboru.I każdy wybierze sobie według gustu i ceny.Ale skutek będzie taki,że noce [dwie lub jedną ] uczestnicy spędzą w małych grupkach.A chyba w kupie [bez żartów homonimowych proszę] przyjemniej.
Z prywatnego wywiadu wiem,że ceny sa różne .Hotel Młyn [blisko miejsca turnieju] to 120 -170 zł.a Dom Studenta zaocznego UMCS [też blisko] to bodaj 30 zł za trójkę.Z tym,że miejsca to im powoli się kończą.
Możeby tak dogadać się i spotkać w jednym miejscu.Wiem,że krzyżówki można całą noc rozwiązywać i do lustra.Tylko że w lustrze te literki takie jakieś dziwne...
Obserwuj wątek
    • junior36 Re: kompozytorzy 13.09.10, 16:27
      A może jednak skontaktować się z organizatorami?
    • uhuhu Re: kompozytorzy 14.09.10, 11:31
      Jestem jak najbardziej za kupowym spędzeniem pokompozycyjnego czasu. Czy po kompozycji przewidziana jest jakaś wspólna kolacja? Można wtedy pozostać w tym lokalu nieco dłużej, albo też umówić się pod wieczór w jakimś jednym hotelu...
    • lubella12 Re: kompozytorzy 15.09.10, 12:53
      Najnowsza "Rozrywka" i strona internetowa tejże przynoszą komunikaty dotyczace turnieju kompozycji.Dwie ważkie informacje mówią o tym ,że zgłoszenia przyjmuje p.Agnieszka Wrona i że organizatorzy [klub "Luks"] pomagają znaleźć miejsca noclegowe.
      Właściwe to,miłe i sympatyczne.Szkoda tylko,że nieprecyzyjne czy wręcz nieprawdziwe.
      Miła skądinąd pani Agnieszka zgłoszenie przyjmie ale po jakąkolwiek informację odsyła seryjnie do p.JPW [a nieprościej to podać od razu telefon osoby kompetentnej?]
      A pomoc to nie adresy i cenniki wyszukanych pracowicie [przez Luksiów] najtańszych [niedrogich] miejsc noclegowych, lecz przepisana z internetu lub książki telefonicznej lista dość drogich [ kilkadziesiąt zł. zbiorówka,ponad sto do ...dużo więcej -jedynka] hoteli.
      Ja taką listę znalazłem w internecie w niecałą minutę.
      Można oczywiście powiedzieć my robimy i tak dużo organizując dwa turnieje [ i to prawda] ale po co chwalić się taką pożal się Boże pomocą?
      A tak "one generale" to państwa Wronów lubię i cenię.
      • piloje Re: kompozytorzy 15.09.10, 20:14
        Jako eksuczestnik lubelskich ( i świdnickich) turniejów spieszę uspokoić wszystkich obawiających się o stronę organizacyjną tegorocznego lubelskiego dyptyku szaradziarskiego. Jak zwykle wszystko samo się dopnie na ostatni guzik, a przepiękny banan ( od ucha do ucha ) na twarzy Pana prezesa W. będzie rozświetlał kompozytorom przestrzeń nad słownikami trzymanymi na kolanach.

Tylko komarów trochę żal.....
        • scrolllock Re: kompozytorzy 16.09.10, 08:37
          Akurat przy kompozycji to wiele organizacji nie trzeba........
          uczestnicy wszystko przywioza sami, byle deszcz nie padal
          na glowy i redakcja dotarla z konkursowymi diagramami.

A ty piloje zaczynasz wyrastac na czolowego zlosliwca
          szaradziarskiego i jak tak dalej bedziesz sie rozwijal
          to nikt cie na turniejach nie bedzie lubial/
          • piloje Re: kompozytorzy 16.09.10, 09:58
            .... e tam zaraz złośliwiec, bardziej szaradziarski palikot ( to chyba nawet tamtejsze rejony)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka