GoĹÄ: koka IP: *.chello.pl 15.06.04, 16:25 czy ktos z was bierze udzial w tym konkursie? czy dostaliscie juz wygrane przez siebie fanty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: miki Re: "co minute" marlboro IP: *.icpnet.pl 15.06.04, 17:00 A czy tam w ogóle można coś wygrać??? Na listach ciągle te same osoby, zwłaszcza przy cenniejszych nagrodach. To nasuwa podejrzenia że trzeba mieć na wygrywanie jakiś sprytny patent; uczciwie można wygrać chyba tylko zapalniczkę. Takie są w każdym razie moje refleksje... P.S. jesteś może Janem z Łodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 30.06.04, 18:09 "... w terminie do 60 dni od daty potwierdzenia przez system wygrania nagrody, z tym, że nie później niż do dnia 30.09.2004r". Podaj e-mail. A tak przy okazji, to kilkasz przed, czy dokladnie na XX:00 ? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: biedronka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 07:12 Witam! ja wygrałam 31 koszulek , 9 zapalniczek , 8 podstawek pod telefon i okulary........ Wszystkie nagrody mam juz w domu . A co do tych cenniejszych nagród to ........Hym! albo ogromne szczęście ,albo..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 15.06.04, 17:17 hehehe nie nie jestem Janem, nie jestem z Lodzi. Masz racje, mnie kiedys przesladowal pewien Grzegorz z Warszawy, co chwile byl na liscie zwyciezcow, ale od pewnego czasu chyba juz nie gra. Po wielu probach zdobycia cenniejszej nagrody (sluchawki, plecak, okulary) stwierdzilem, ze nie ma sensu marnowac kodow (nie jestem palaczem, dostaje kody od znajomych). Chodzi mi wlasnie o takie drobne "pierdutki" jak zapalniczka, tshirt itp. W infolinii raz powiedzieli, ze nagrody wysylaja w ciagu 2 tyg., innym razem, ze w ciagu 3. Mija 4 tydzien od mojej pierwszej wygranej, a tu nic. Czyli uwazasz, ze nie ma co marnowac czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Re: "co minute" marlboro IP: *.icpnet.pl 15.06.04, 17:32 Hehe, gra Grzegorz, gra Jan, gra i Elżbieta :)... Kumpel dzwonił na infolinię i powiedzieli mu że nagrody przyjdą w ciągu trzech tygodni. Regulamin natomiast głosi, że na przesłanie nagród organizator ma miesiąc czasu. Nie wiem tylko, od kiedy zacząć czekać - może wszystko zostanie wysłane po zakończeniu promocji /bo po co wysyłać Janowi z Łodzi dwadzieścia kin domowych w dwudziestu paczkach jak można załatwić wszystko jednym transportem - będzie taniej.../. To samo dotyczy zdobywców np. 150 zapalniczek. To moje zdanie ale ponoć wszystko wysyłają na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 15.06.04, 17:41 :) co racja to racja, pan Jan bedzie mial niezly utarg na przyosiedlowym bazarku. Trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. (ja nie znam tresci regulaminu, czekam na niego od 20 maja) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 19:42 Ja czekam juz chyba na wygrany prezent 2 miesiace i nic. Pewnie to tylko chwyt reklamowy, zeby ludzie palili własnie Malboro. Ludzie nie badzcie naiwni( jak ja)...skad oni by mieli tyle nagrod... Odpowiedz Link Zgłoś
eshka Re: "co minute" marlboro 15.06.04, 21:45 ...skad oni by mieli tyle nagrod... już ja bym się o to nie martwiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 15.06.04, 20:03 Kasiu ;) Promocja trwa od 17 maja, wiec jakim cudem czekasz drugi miesiac na nagrody (a moze konkursy ci sie pomylily). Pieniadze maja, bo jak wiesz jest zakaz reklamy tytoniu, a promowac sie jakos musza. Hmmm, mam nadzieje ze jednak da o sobie znac ktos kto wygral chocby zapalniczke Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bregg Re: "co minute" marlboro 18.06.04, 13:19 O tym konkursie nie będę sie wypowiadał , nawet nie próbowałem grać . Powiem tyle : brałem udział w poprzednim , nazbierałem dość szybko pięciomilowych papierków na kurtkę . I D... blada , nawet się nie odezwali , więc chcąc nie chcąc pewną opinię o ich konkursach sobie wyrobiłem . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alien Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:18 Poprzedni konkurs Marlboro to była MATekspedycja, z tego co pamietam nie musiałem wysyłać żadnych Mil żeby wygrać aż 3 kurtki Jacka Wolfskina. Trzebabyło tylko rozwiązywać łamigłówki logiczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 18.06.04, 19:58 bylo kiedys tak, ze dawali podkoszulki za mile, udalo mi sie, odebralem nagrode, dlatego jestem optymistycznie nastawiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wajcher Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 13:55 ja uwazam ze ten jan z łodzi to jakiś pracownik z marlboro ! rozdaje swoj patent swoim znajomym i dlatego zawsze , kiedy prubuje coś wygrać zawsze wewala mi sie ktoś z ŁODZI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 14:00 ALBO FIRMA MARLBORO PODSTAWIA POPROSTU LUDZI NA PRZYPAŁ ŻEBYŚMY NIE MOGLI NIC WYGRAĆ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 14:07 ALE TAK SZCZEŻE TO CHCIAŁ BYM Z TYM JANEM Z ŁODZI POGADAĆ!!!! JESTEM BARDZO CIEKAWY JAK ON TO ROBI !!! JA SIEDZE CAŁYMI NOCAMI I NIC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 20.06.04, 12:09 taaa, a Marcin (no a jakze z Lodzi) ma wybitny talent do wygrywania zegarkow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 17:05 I ZNOWU ŁÓDZ !!! JAK ZAWSZE !!!! PRAWIE ROZWALIŁEM KLAWIATÓRE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 21.06.04, 14:58 Zrobilem male zestawienie i wiecie co? Trzeba miec naprawde szczescie tak jak Dariusz z Lodzi, aby wygrac ponad 90 pendrive'ow, 2 zegarki i zadnej innej nagrody. Tak jak Jan z Lodzi 58 cd, 8 siemens'ow, 5 kin domowych, 28 sluchawek i po 1-3 innych, mniej wartosciowych nagrod. Porownujac wygrane np. w Warszawie nie znalazlem osoby, ktora mialaby takie szczescie jak gracze z Lodzi. Owszem trafiaja sie takie co wygrywaja kilkanascie rzeczy, ale sa to fanty z nizszej polki. Chyba wiem co jest grane ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:32 koka co miales na myśli mówiąc że wiesz co jest grane . jak coś kumasz to sie podziel z nami ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: P@wlo Re: "co minute" marlboro IP: *.zbaszyn.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 12:17 Ciekawe czy w regulaminie jest wzmianka o zakazie udziału w grze pracowników DIGITAL ONE i ich rodzinach oraz znajomych. Z resztą jaki problem zdradzić sekrecik znajomemu i podzielić się z nim korzyściami z konkursu. WSTYD. Może takie przekręty zmuszą palaczy do rzucenia palenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:29 JA BIORE UDZIAŁ W co minute mam juz z 8 nagrod i jeszcze nic nie dostalem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 21.06.04, 19:26 Wydaje mi sie, ze algorytm sprawdzajacy wygrane ma blad. Zamiast najpierw sprawdzac czy kod z paczki byl w uzyciu, sprawdza czy dany gracz jest pierwszy. Dzieki temu mozliwe jest wyslanie na ten sam numer ID tego samego kodu w konkretnej minucie, z kilku komputerow. Nie sprawdzilem tego osobiscie, ale teoretycznie ... Albo wyskoczy komunikat "ten kod byl juz w uzyciu", albo "GRATULACJE, wygrales ..." ;). Nie wiem tylko jak jest z blokowaniem ID w momencie kilkukrotnego wpisywania tych samych kodow (i na razie nie sprobuje) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 16:57 koka powiem ci że jest to możliwe, może być tak jak ty mówisz , ja myślałem np. podobnie jak ty , tylko mi sie wydaje że oni mają tysiące kodów i wysyłają je sekunda po sekundzie ! takie jes moje zdanie ! nakupować tysiące pak wyrwać kody , a pużniej je spylić za pół ceny !! i tak będa do przodu z tyloma nagrodami !!!!!! nara pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grzegorz Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:01 Sie ma 1 Ja tez gram, ale w przeciwieństwie do was wygrywam -Pndrive -t-shirt -słuchawki to wszystko juz wygrałem Ateraz czaję się na coś większego, tylko niestety ciężko się wstrzelić Pomyślcie lepiej jak namierzyć zegar z którego oni korzystają Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meki Re: "co minute" marlboro IP: *.bis.top.pl 29.06.04, 17:05 ich czas ok. ale co dalej, ZDRADŹ TAJEMNICE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 28.06.04, 19:20 Siemka Z tym zegarem jest bardzo ciezko, probowalem kilka razy w roznych miejscach:( Ja tez wygralem kilka rzeczy, choc w ciagu ostatnich kilkunastu dni jakos nie mam farta (nawet zapalniczki nie moge upolowac). Problem w tym - kiedy te cuda do mnie przyjada ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wayha Re: "co minute" marlboro IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 29.06.04, 19:48 siemka,nie wiecie czy są gdzieś jeszcze pogaduchy na temat tego jakże ciekawego tematu??apropo czasu to powiedzcie mi co wam da ze bedziecie go mieli??i tak dalej bedziecie klikać na farta bo wtedy juz nie bedzie chodziło wam o sekundy tylko o setne części sekundy,pozdrawiam wszystkich zacietych graczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: melon Re: "co minute" marlboro IP: *.wola-podlezna.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 00:03 Ci co wiedzą jak wygrywac i tak sie nie przyznaja jak to robić! A może po zakuńczeniu cos nam powiedzą ale to i tak na nic się już nie przyda! Co zrobić jak ktoś się frajerem urodził to już takim zdechnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kARECZK Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:06 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kareczka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:08 Ja wygralam sluchawki i okulary, nie wiem jakim fuksem, tez mnie wkurza np. teraz jak Marian z Lublina zgarnia kada nagrode po kolei :(. Moja znajoma ma kolege ktory wygral kino domowe i simensa, i sam sie przyznal ze ma kolezanke ktora siedzi w marlboro i mu powiedziala co i jak...ale swinia nie chce powiedziec dalej ludzia co robic, oszustwo, wielkie oszustwo wiec sami widzicie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 30.06.04, 14:14 Kareczka Przydus znajomego, nich przydusi znajoma :). On i tak juz wygral co chcial, wiadomosciami oczywiscie podziel sie z nami. Ja bardzo bym chcial lornetke, nic wiecej. Obiecuje!!!! ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: "co minute" marlboro IP: *.menos.org / *.menos.org 30.06.04, 15:04 Ja własnie wygralem kino domowe i nie znam nikogo z marlboro, nie mam zadnego patentu. Poprostu klik i jest. Do tego wygralem dwa razy okulary i plecak. Czas biore z telegazety. Ma ktos z was moze regulamin ? Bo ja czekam na niego ale nie wyslali mi jeszcze. Jakby ktos mial zeskanowany i mogl tutaj wkleic, albo wyslac na maila lub w jakiejs innej formie to bardzo prosze. Powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kareczka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:37 Z tego co wiem na nagrode czeka sie 60 dni, raz mi powiedzieli ze do 20 dni a nastepnym razem 60 dni. Czas biore z najdokladniejszego zegara swiata czyli atomowego ale i tak du..:((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.06.04, 18:14 "... w terminie do 60 dni od daty potwierdzenia przez system wygrania nagrody, z tym, że nie później niż do dnia 30.09.2004r". Podaj e-mail. A tak przy okazji, to kilkasz przed, czy dokladnie na XX:00 ? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: "co minute" marlboro IP: *.menos.org / *.menos.org 01.07.04, 07:52 dejot20@poczta.fm <<== tu prosze wyslij regulamin jak mozesz, bylbym bardzo wdzieczny. Ja klikam na 00 ale mowie ze czas z telegazety Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kareczka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:11 A powiem wam jeszcze ze jak tam dzwonilam to powiedzieli ze na jedna osobe przypada 153 nagrody buahhaha, kurde a ci ludzie z Kobyłki jakas Karolina, Robert i Kamil zobaczcie ile oni tego maja - szok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meki Re: "co minute" marlboro IP: *.bis.top.pl 01.07.04, 08:32 Bardzo proszę jak będziesz wysyłał regulamin, to dla mnie też. marek.niczke@bis.top.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 09:38 witam mnie jak do tej pory udalo sie wygrac 2* podstawka, 2*okulary i tshirt ale kurde mnie zalezy na rowerze bo moj stary juz sie rozpada a ten byl by akurat do tego do czego potrzebuje go wykorzystywac. i ja zsynchronizowałem zegarek systemowy windows z serwerem vega.cbk.poznan.pl i nagroda zmienia sie (nalezy klikac) zawsze 1 sekunde przed pełna minute ale tak klikam i klikam i widac co mam... a swoja droga ten jan co wygral juz chyba z 20 kin to powinien dostac kopa od kogos:D heheh ale wydaje mi sie ze ten konkurs to oszustwo i graja tam glownie rodziny i znajomi ludzi z marlboro tyle w tym temacie pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meki Re: "co minute" marlboro IP: *.bis.top.pl 01.07.04, 13:09 oni biorą czas z serwera info.cyf-kr.edu.pl i do niedawna odświerzali strone automatycznie co 10 sekund. Ale to się zmieniło, teraz robi to administrator i ciężko się wstrzelić. Do klikania najlepiej używać skryptu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Keba Re: "co minute" marlboro IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 13:29 Ja juz sie prawie poddalem, klikam i klikam... Zegarek mam ustawiony z czasem atomowym i nadal nawet zapalniczki:( Co do drozszych nagrod to tez mysle, ze to jakis przekret.Pozdrawiam wszystkich grajacych.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 11:16 juz wyslalem list do tej firmy:D a dzis prawdziwe natarcie ludzi z lodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Keba Re: "co minute" marlboro IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 14:02 Moze ktos da mi dobra rade jak cokolwiek wygrac?Kiedy klikac i z jakiego zegara brac dokladny czas? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 14:35 no ja mowie wziałem czas z vega.cbk.poznan.pl i jak strzelalem sekunde przed kazda minuta to wygralem okularki a kumepla wygrala plecak i cos tam ejszcze. a o jakim skrypcie mowisz meki?? i po co skrypt skoro nikt nie wie kiedy te nagrody sie zmieniaja?? i jak to administrator zmienia? musial by tam siedziec i co minute zmieniuac czas... czhyba nie.. pozdro. i czekam na jakies propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meki Re: "co minute" marlboro IP: *.bis.top.pl 01.07.04, 15:12 z tą sekundą przed masz rację, ale wic polega na tym żeby dobrać odpowiednie opóźnienie w milisekundach a tego ręką nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:32 Hehe... ja zegarek mam dobrze ustawiony. Choc narazie wygralem jakies bzdety (zapalniczki, podstawki itp)(z 8 szt.) i zawsze klikam rowno z wybiciem kolejnej minuty. Wczesniej probowalem klikac minute przed czasem, ale to nie dawalo rezultatow.. znaczy dalo, bo wygralem koszulke (ktora byla minute wczesniej) a polowalem na kino domowe :) A co do tego Janusza z Lodzi, to moze janusz to popularne w tamtych stronach imie i nie oznacza w konkursie jesnej osoby, ale setki Lodzian o tym wlasnie imieniu :P Skrypt staralem se zrobic, ale na 20 prob nic nie wygralem, wiec olalem ten sposob i licze na szczescie... a raczej pecha u Janusza :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wayha Re: "co minute" marlboro IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 21:54 możecie wyjaśnić o jaki skrypt wam chodzi ??bo chyba nie tylko ja nie czaje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:41 Najnormalniejszy w swiecie skrypt z baza danych twoich kodow, twoim numerem id i minutami w jakich ma wysylac. Stronka Ci przestaje byc juz potrzebna, bo i po co jak kody wysylas programem, ktory ma duzo mniejsze opoznienia (pomija html) a w dodatku moze dzialac automatycznie. Znczy nic Ci juz nie jest potrzebne.. tylko kody... minuty...dobre lacze i wszystko dzieje sie samo. Tylko musisz patrzec, zeby Janusza z Lodzi nie bylo.. bo wtedy nawet skrypt Ci nic nie da :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: melon Re: "co minute" marlboro IP: *.wola-podlezna.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 23:22 ale jak się robi taki skrypt lub skąd go wziąść? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:13 Piszesz sobie samemu w C# ; .sh lub w czymkolwiek chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: "co minute" marlboro IP: *.menos.org / *.menos.org 02.07.04, 12:31 @koka: poslij mi regualmin prosze jak mozesz na dejot20@poczta.fm Z gory dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Raven Re: "co minute" marlboro (pewien sposób na klikani IP: *.chello.pl 08.07.04, 15:49 Mam pewien sposób dzięki któremu wyklikałem prawie 70 nagród (w tym 1 CD i 1 Słuchawki)przez kilka nagród klikam (na pusto) w okolicy pełnej minuty (synchro z time.windows.com)do momentu aż po kliknięciu odświeży się nazwa nagrody na pasku po lewej stronie (zakładka home) czyli: 1. np na pasku jest tshirt, podstawka, zapalniczka... klikam o XX.XX.58 2. jeśli na pasku po odświeżeniu strony jest nadal tshirt, podstawka, zapalniczka... to próbuję xx.xx.59, jeśli się zmieni na podstawka, zapalniczka... to kilka razy próbuję pomiedzy xx.xx.58 i 59 (żeby mieć pewność) a potem klikam z kodem i przy odrobinie szczęścia mam nagrodę Niestety przy drogich nagrodach najczęściej strona mi się nie odświeża i stoi na ładowaniu (mimo szybkiej stałki) ale przynajmniej nie tracę kodu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 02.07.04, 15:05 Regulamin przesle dzis wieczorkiem (na razie nie mam czsu, sorki). Ja mam juz spoooro nagrod, min. siemensa, na ktorego zmarnowalem 45 kodow, az w koncu trafilem!!!!, no i jeszcze kilka innych nagrod. Tez klikam na podstawie zegara atomowego. Max ilosc nagrod na 1 osobe wynosi 130. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szczecin Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:37 siemka Ja mam juz na koncie 1x cd,2x zegarek,3x plecak,2x okulary,1x pasek, Xx podstawek(znaczy pelno), Xx zapalniczek, z 5x t-shirt. Takze widzicie sami ze mozna trafic. Sposob mam taki: czas z kompa aktualizowany z windows.com i klikam jak jest 59 i milimetr, czyli jak wyskoczy 59 i juz. Pozdro i strzezcie sie !!! :D PS. Nie znam nikogo z marlboro i nawet bym nie gral bo mi Mcod`a sami wyslali, takze co mi zalezy jak pale :D jeszcze raz powodzenia i nie dziekujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: "co minute" marlboro IP: *.menos.org / *.menos.org 04.07.04, 23:30 Dzieki bardzo za regulamin !! Powodzenia zycze bo moje szczescie juz sie chyba skonczylo :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Re: "co minute" marlboro IP: *.icpnet.pl 02.07.04, 18:38 Witam, mi również kilka nagród udało się dziwnym trafem wygrać - dziwnym, bo za każdym razem klikałem w innym momencie - xx.59.02, xx.59.08, 07 itd, raz kliknąłem jakby podwójnie i też się udało. Podobno ruch w sieci ma na to wpływ i zależny od niego czas pinga /zmienny/. Wygrałem CD, lornetkę/byłem na kacu, może to jakiś sposób;P/,zegarek, słuchawki, pendriva i okulary. Próbuję trafić w rower ale przy rowerach ludzie hackują na maxa, takie przynajmniej mam wrażenie. Aha, zegar atomowy vga.poznań czy cóś. Nagród nadal ani widu ani słychu... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: siloeeee Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:41 hmm. ja tez dzialam z zegarem atomowym nawet dwa zrzucilem. w ciagu 10min. ich zegar ma rozbieznaosci siegajace 7sec. wprzod lub tyl. Trzeba namierzyc poprzez odswiezanie i patrzenie w ktorej sec. zmieni sie nagroda, wiec tak serio jest to bez roznicy jaki zegar byle dobrze zsynchronizowac. Gorzej ze faktycznie o ile prosto dosc jest wygrac jakies pierdoly to juz z drozszymi rzeczami - sami wiecie. Ulozylem sobie w glowie takie wyjasnienie - ich serwer ma tez ograniczone mozliwosci wiec przy nagrodach na ktore poluje 300 osob musi sie zdarzyc ze ok 100 kliknie idealnie w tym samym momencie, ok 40 moze mniej w tym samym momencie doleci do nich - teraz jeszcze trzeba wziac pod uwage ze kazdy serwer ma jakis priorytet - i kazdy z nas jest widziany jako jego ip. jak zas wiadomo "ip" np konczace sie na okreslone dwie cyferki jest na jedne strony wpuszczane szybciej na inne wolniej. To samo niestety tyczy sie ich serwa. Jak ktos ma zmienne to pol biedy. moze zmieniac i probowac, jak stale to musi miec szczescie i trafic na odpowiednie. Tak przynajmniej ja to sobiew tlumacze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szczecin Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 09:20 czy moglby ktos przeslac regulamin na maila?? Bym byl wdzieczny :)) psxspecs@wp.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michas Re: "co minute" marlboro IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 13:49 Ja tez bardzo bym prosil o regulamin na maila: michal_@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szczecin Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 15:44 i co ma ktos ten skrypt, czy juz ktos wygral tym sposobem???? na ten temat powinni sie wypowiedziec Janusz, Elzbieta, Agnieszka, Nina, Daria, Beata LOL co za fack normalnie :))) pozdro all z desperowani :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 05.07.04, 09:32 witam jak moge to bardzo prosze o regulamin na adres: marcin_t@toya.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:26 ehhh... powoli mam juz tego dosyc... wydalem juz ponad 1000 zl i nic.. w sensie same "badziewie" mi ie trafia. Nic tylko sie postrzelic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Częstochow Kilka wyjasnień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:35 Witam wszystkich Przeczytałem wszystkie wiadomości w tym wątku i chciałbym wam wyjaśnić kilka spraw. Po pierwsze jestem zapalonym graczem na cominute.pl od 19 maja codziennie. Po drugie zużyłem ok 800 kodów aby wygrac swoje nagrody i muszę stwierdzić że mimo iż gra kosztowała mnie sporo nerwów a także wolnego czasu jestem zadowolony bo "uzbierałem" WSZYSTKIE nagrody łącznie z szansą na wyprawę. Pierwsza nagroda jaką udało mi się wygrać to było CD własnie 19 maja PIERWSZYM strzelonym kodem. W tej chwili nagród mam sporo (ja i moja dziewczyna) i jesteśmy zadowoleni. Zaznaczę też (możecie wierzyć lub nie) nagrody są wygrane uczciwie - nie mam znajomości w PMPL ani firmach współpracujących. Wygrywałem nagrody z komputerów podłączonych przez NEO, DSL a także tych w sieci POL34. Co do Łodzi to sam jestem pełen podziwu dla tych osób i o ile nie dziwiło mnie że Włodzimierz z Łodzi zapełnił konto (wygrał 130 nagród) w pierwszych czterech dniach promocji o tyle dziwi mnie że Jan z Łodzi zapełnił konto cennymi nagrodami w ciągu tygodnia na początku czerwca. Wierzcie mi że mimo iż próbowałem wielu sposobów "na wygrywanie" to one i tak nie dają efektów. Kiedyś dostałem skrypt w Visual Basicu napisany przez wprawnego profesjonalistę - wystarczyło tylko zaznaczyć jakie nagrody nas interesują i wprowadzić kody - przez ten skrypt zmarnowałem ok 50-70 kodów i wygrałem jedną jedyną KOSZULKE i od tamtego czasu powróciłem do strzelania "z ręki" ze znacznie lepszymi efektami. Jeśłi chodzi o czas to polecam NetTime (fajny programik do synchronizacji) a także jakiś programik który odmierza czas z dokładnością do setnych części sekundy. I tak jak każdemu mówię - dużo wytrwałości i ćwiczeń. Bardzo chciałem wygrac rower i kino domowe: - w rower strzelałem ja i moja dziewczyna dzień w dzień od 19 maja aż udało się wygrać chyba 12 czerwca - kino domowe - ta sama sytuacja, ja, dziewczyna i mój brat dzień w dzień aż tu 4 lipca trafione wtedy też postanowiłem że skoro mam wszystko to przystopuję i teraz gram tylko jeśli mam zbędny kodzik Zapytacie skąd miałem tyle kodów - odpowiem: Zakupiłem ok 150 paczek papierosów Otrzymałem od znajomych ok 400 kodów Reszte zebrałem na ulicy - tak na ulicy (w koszach jeszcze nie grzebałem i nie zamierzam już teraz;) ) Powiem wam jeszcze jedno NIE TRAĆCIE NADZIEJI Jak wygrałem CD to cieszyłem się jak dziecko, póżniej po tygodniu trafił się SIEMENS, LORNETKA, MINOLTA ale ciężko na to pracowałem, nie poddawałem się, trenowałem strzelając 10 razy pod rząd w podstawki, paski, zapalniczki a przyszedł taki okres że nagrody się poprostu posypały same. Macie rację - ja tez się wkurwiałem niemiłosiernie gdy grałem o Kino i widziałem ze wygrywa je co drugi dzień Jan z Łodzi albo Henryka z Łodzi ale grałem, grałem grałem..... W tej chwili doszedłem do takiej wprawy że potrafię zatrzymać stoper po np 10 sekundach lub po minucie i wskazuje '00 setnych. Co do pytania o strzały z kilku komputerów z jednym kodem - to chyba nie jest doby pomysł (nie próbowałem tego) ponieważ możecie sobie łatwo zablokować konto !! Po 10 próbach użycia już użytego numeru konto jest zablokowane i trzeba dzwonić na infolinię aby odblokowali. Miałem taką sytuację grając znalezionymi na ulicy kodami. Odblokowanie konto trwa do 3 godzin licząc godziny pracy systemu. Ale możecie spróbowac grać na jedno ID np z 3-5 komputerów wprowadzając RÓŻNE KODY. Wiem ze to duża strata bo przy jednym strzale tracimy 5 kodów ale ten sposób może się okazać dobry. O kino domowe i TYLKO o kino domowe strzeliliśmy z 3 komputerów jednocześnie - udało się ale zastanawiam się czy to nie był czysty przypadek. Jeśli macie jakieś pytania to pytajcie na forum a ja w miarę wolnego czasu (między jednym strzałem a drugim) postaram się pomóc. Jak zaznaczyłem mam wszystkie nagrody conajmniej po jednej sztuce i teraz kolej na tych "słabszych" którzy nie mieli tyle szczęścia. Podpowiem wam jeszcze że z własnych obserwacji zauważyłem że najłatwiej wygrywało się do połowy czerwca kiedy to "nowi" nie mieli jeszcze swoich ID. Ktoś też pytał o czas - dowiedziałem się że od kilku dni zegar systemowy na serwerze cominute jest synchronizowany losowo (administrator za to odpowiada) a wcześniej był synchronizowany regularnie co 10 sekund z wzorem czasu. Powiem wam też że kluczem do sukcesu (które wykorzystał Jan Henryka, Marci, Dariusz i inni z Łodzi) jest dobre łącze (niekoniecznie szybkie), stałe pingi do serwera (nigdy tego nie miałem zawsze były od 9 - 500 ms) i wtedy skrypt jakikolwiek może przynieśc efekty a ja niestety nie miałem takich warunków i musiałem zdac się na dobry zegarek i wprawną ręke. Pozdrawiam i szczerze życzę efektów bo do końca zostało niewiele. Miłego strzelania K., D. i M. z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: Kilka wyjasnień IP: *.toya.net.pl 06.07.04, 18:04 witam jestem w szoku i jednoczesnie gratuluje i dzieki za taka wyczerpujaca odpowiedz. ja sie juz troche zalamalem bo zalezy mi tylko i wylacznie na rowerze niechce kina domowego ani zadnych cd i dvd bardzo duzo jezdze na rowerze i do jury krakowsko czestochowskiej i po jakis mniejszych gorkach blizej mojego miasta ale niestety moj stary rower juz sie rozpada a niestety kasy niema. kody mam od taty tak mniej wiecej 1-2 dziennie i dzien w dzien strzelam w rower zegarkiem zsynchronizowanym wedlug : vega.cbk.poznan.pl strzelam tak zawsze 59 bo tak sie nagrody zmieniaja zmarnowalem juz na rower 20 kodow czyli to ejst prawie miesiac strzelania i nic. oczywiscie udalo mi sie wyrgac przypdaiem jakas koszulke jak zaczynalem grac czyli dla testow i od tamtego czasu nic a nic. wiec graczu z czestochowy jakies porady albo moze jakas pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wayha Re: Kilka wyjasnień IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 21:07 no więc drogi graczu z Częstochowy mam tylko jedno pytanie.czas mam zsynchronizowany,zegar odpowiedni mam tylko chciałbym sie dowiedzieć kiedy mam strzelać?? jesli strzelam w "00" niestety nagród nie trafiam,częściej trafiam gdy naciskam troche wczesniej jakieś 0.35 sekundy.pewnie to wina łącza,możliwe ale chciałbym sie dowiedzieć kiedy Ty to robisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
robert70 Re: Kilka wyjasnień 06.07.04, 22:48 Cześć Częstochowski szczęściarzu :) moje gratulacje, ja również co nieco wygrałem aczkolwiek poluję jak głupek na kino i nijak nie mogę. Zauważyłem jak pewnie większość,że chwilami wyjęcie jakiejś tam drobnej nagrody nie nastręcza kłopotów, klikamy na 59..."i" i z reguły sie udaje, ale administrator chyba zmienia co jakiś czas czasy początkujące minutę, więdzą o tym (bardzo dokładnie chyba)na pewno goście z Kobyłki a i chyba Twoja dziewczyna, wszak nagroda główna została ustrzelona przez dziewczę z Częstochowy :). Więc jak to robisz, że odgadujesz o ile sekund administrator przesunął czas na serwerze, da się to jakoś sprawdzać?? jakiś program??, aha i jaki soft używasz do odmierzania setnych sekundy. pozdrawiam - miłej wyprawy Boby z Warszawy. p.s. również zbieram kody z ulicy (owszem palę jak smok również) a z sukcesów to Rowerek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: Kilka wyjasnień IP: *.toya.net.pl 07.07.04, 10:14 to znow ja. czy kluczem do sukcesu jest provider? bo znow strzelalem w rower i nic... mam internet z kablowki przez modem kablowy 512/512 wiec w sumie szybki ale np przy sciaganiu z emula to pingi mam wieksze niz w neo u mnie sa tak po 200 przy czym w neo sa po 40-60. ale jak tu kliknac zeby bylo do takich milisekund i jak sprawidzc ping do serwera cominute?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: Kilka wyjasnień IP: *.toya.net.pl 07.07.04, 10:18 dobra bez sensu napisalem wyzej ale sprawidzlem ping za pomoca cmd w windows XP i poleceniu ping www.cominute.pl i wyszlo mi z tego badania: Microsoft Windows XP [Wersja 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Marcin>ping www.cominute.pl Badanie www.cominute.pl [194.246.124.151] z użyciem 32 bajtów danych: Odpowiedź z 194.246.124.151: bajtów=32 czas=22ms TTL=120 Odpowiedź z 194.246.124.151: bajtów=32 czas=17ms TTL=120 Odpowiedź z 194.246.124.151: bajtów=32 czas=16ms TTL=120 Odpowiedź z 194.246.124.151: bajtów=32 czas=24ms TTL=120 Statystyka badania ping dla 194.246.124.151: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 16 ms, Maksimum = 24 ms, Czas średni = 19 ms C:\Documents and Settings\Marcin> i czasy wachaja sie w granicach od 16 do 32 maksimum:( ale co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wayha Re: Kilka wyjasnień IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 11:31 hehe dobre dobre.końcówka najlepsza "ale co z tego...":) poczekajmy może na "gracza z Częstochowy" może nam coś pomoże:)teraz Kobyłka rządzi wiec nie ma co grać:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Częstochow Re: Kilka wyjasnień IP: *.wsp.czest.pl 07.07.04, 12:29 Pingi masz jak najbardziej OK Jełsi nie przekraczają 70-80ms to można grać - przynajmniej ja tak robię Jeśli są większe to też próbuję i tak kiedyś przy pingach w granicach 1400ms udało mi się wygrać siemensa ale nie byłem tak wprawny i kliknąłem ok 1 sekundy wcześniej - jak się okazało z pozytywnym efektem I jeszcze raz zaznaczam Zanim wygrałem wartościowszą nagrodę - dla mnie to był rower- to zużyłem ok 30 kodów w tym dniu aby ćwiczyć Efekty były fatalne bo na 29 strzałów wygrałem tylko Tshirt-a a 30 strzałem rower. Na prawdę nie ma reguły na wygrywanie Pisze się tu o skryptach ale skrypty są tylko dla wybranych, dla tych co mają idealne warunki w sieci i idealny czas - myślę że takie miał Jan z Łodzi bo ustrzelić 5 kin domowych w ciągu 7 dni a także 8 czy 7 siemensów to nie jest przypadek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr (Łódź) Re: Kilka wyjasnień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:08 Witam i pozdrawiam wszystkich zapaleńców "szczęśliwych minutek". W ramach prowadzonej przez Marlboro promocji "co minute" organizowane są też imprezy w większych miastach. Czy ktoś zna miejsce i czas najbliższych imprez. Proszę o info : esso@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr (Łódź) Re: R E G U L A M I N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:28 Jezeli ktoś posiada regulamin, prosze o przesłanie na esso@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: buhhhhhh Re: R E G U L A M I N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 06:58 Ja również bym poprosił: tombusz@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: buhhhhhh Re: R E G U L A M I N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 06:59 Dziękuję z góry... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alea Re: R E G U L A M I N IP: *.icpnet.pl 18.07.04, 13:34 Ja także ponawiam prośbę ... aalea@gazeta.pl :o) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: R E G U L A M I N IP: *.chello.pl 18.07.04, 13:50 Heheheh... Graczu z Lodzi jestes WIELKI, usmialem sie po pachy Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
robert70 Re: "co minute" marlboro 07.07.04, 12:05 Czesc Graczu z Cz. możesz powiedzieć na jaki czas klikała Twoja dziewczyna wygrywając dzis kino domowe?? czy było to 59 "i"?? czy jakis inny??? pozdrawiam Boby jeżeli to nie ona to wielkie sorry..:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.wsp.czest.pl 07.07.04, 12:24 jeszcze jesteśmy w małym szoku widząc kręcącego się Zbigniewa z Łodzi i Karoline z Kobyłki nigdy bym nie pomyslał to poprostu ograomny FART bo inaczej tego nie można nazwać jeden z ostatnich kodów i taka niespodzianka potwierdza to tylko jedno "czysty przypadek" A teraz odpowiedź Jełśi używasz NetTima to klikaj w momencie kiedy ma wskoczyć "00" sekund najlepiej poćwicz w ten sposób: - otwórz okno cominute - otwórz okno NetTima ustaw okno Net Tima tak aby zachodziło na okno z cominute i klikaj w momencie kiedy ma się zmienić na "00" jak wiadomo w momencie kliknięcia aktywne będzie okno od cominute i przysłoni okno NetTima i teraz tak musisz kliknąć w jak najpóźniejszym czasie jednak przed pojawieniem się "00" jeśłi klikając będziesz widział czas z sekundami "59" to OK a jełśi już zobaczysz "00" to za późno Może to troszkę prymitywne ale dla mnie i mojej dziewczyny to najlepszy sposób - jak widać Poza tym kobieca ręka jest chyba wprawniejsza bo gdy ja grałem to wygrywałem podstawki, paski, okulary zapalniczki a Ona ma troszkę lepsze nagrody - zawsze była lepsza w tym konkursie ode mnie:) Pozdrawiamy gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 07.07.04, 12:42 hmm no dobra w sumie wszystko rozumiem ale wedlug jakiego serwera masz zsynchornizowanego nettajma?bo u mnie nagrody zmieniaja sie juz jak klikan na poczatku 59 sekundy. i moze prosciej by bylo jak bym uzbieral kody i wyslal tobie a ty bys wygral mi rowerek;) heheh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.wsp.czest.pl 07.07.04, 14:08 info.cyf-kr.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 07.07.04, 14:48 he he mam juz swoja LORNETKE, hurrrra! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.wsp.czest.pl 07.07.04, 15:11 SZCZERZE GRATULUJĘ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: K&J z Warszawy Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:14 My tez gralismy specjalnym programem ktory mial grac za nas.. i co... i dupa. Koszuli owszem ale nic poza tym nie wygrywal. Raz udalo się wygrac Cd i raz Simensa... naljepsze efekty daje MAGICZNA RĄCZKA ;) Tak wiec grajcie :) mnie się wczoraj udalo wygrac 5 razy z rzędu... sluchawki pendrive zegarek okulary i tshir... przez 15 min mialem 100% skutecznosc :) Tak wiec nie traccie nadzieji :) Grajcie ale NASZYCH nagród nie podkradajcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aguagu firma digital One z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:54 Witam wszystkich grających :) Gdy klikniecie na źródło strony cominute.pl w jednej z pierwszych linijek zobaczycie nazwę agencji reklamowej Digital One z ŁODZI - oni właśnie organizują konkurs. To daje do myślenia... Może to właśnie jest źródłem sukcesów Jana, Henryki, Dariusza, Marcina, a ostatnio Doroty, Anny, Bożeny i Beaty, która jednego dnia wygrała 27 par okularów. Pewnie otworzy straganik przy molo w Sopocie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szczecin Re: firma digital One z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:10 a moze ktos mi napisac jak sprawdzic czas strony www.cominute.pl, czy da rade to zrobic. Nastepna rzecz jak sie ma Cie do zaplacenia podatku od wygranych???? Prosilbym jeszcze jak ktos posiada zalacznik numer 1 od regulaminu aby przeslac mi na maila dzieks psxspecs@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Częstochow Re: firma digital One z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:50 PODSTAWOWA SPRAWA: - zanim przeczytasz Załącznik do regulaminu to proszę przeczytaj Regulamin. Dlatego zwróciłem uwagę bo w regulaminie jest wyraźnie napisane że do każdej nagrody rzeczowej jest nagroda pieniężna na pokrycie właśnie PODATKU. PMPL odprowadza tą kwotę jako podatek od wygranej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: minutka Re: firma digital One z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 07:47 Zgadza się. Również jestem zdania, że oszustwa jakie występują w konkursie mają ścisły związek z firmą digital One z Łodzi. Serdecznie zachęcam do zgłoszenia tego faktu na adres e-mailowy firmy: info@digitalone.pl (najchętniej kilkadziesiąt razy dziennie - za każdym razem gdy zobaczycie, że znów wygrał podstawiony gracz z Łodzi) pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:53 masz bo wygrałeś czy masz bo Ci już przysłali ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Doomie Re: "co minute" marlboro IP: 80.51.27.* 08.07.04, 13:01 Popatrzcie na czasy ludzi którzy wygrali.Wszyscy wygrywają zawsze w 00.000 !!. Nie chce mi sie wierzyć, że każda nagroda została trafiona zawsze w 0 części sekundy !. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 08.07.04, 14:13 Mam bo trafilem, po wielu meczarniach. Niedlugo jade na dluuugie wakacje i zastanawiam sie, czy w tym czasie nie przyjedzie kurier z moimi nagrodami i nie pocaluje klamki :). Mnie nie przyslali zalacznika nr 1 (dla mnie to bez znaczenia, wazna jest tresc regulaminu), znam jeszcze 2 osoby, ktore tez takowego nie dostaly. Pzdr i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Czestochow Re: "co minute" marlboro IP: *.wsp.czest.pl 08.07.04, 16:31 Zalącznika nr 1 nie wysyłają razem z regulaminem Jest tylko REGULAMIN, Załącznik nr 2, Aneks do regulaminu a tak swoją drogą to ciekawe jak by wyglądał załącznik nr 1 na którym jest ok 65 000 pozycji ?? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haze Re: "co minute" marlboro IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 08.07.04, 20:38 witam,chcialbym dolaczyc do wszystkich szczesliwcow ktorzy wygrywaja nagrody,czy ktos mi podac adres strony internetowej tej gry,z gory serdecznie pozdrawiam i dziekuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szczecin Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:52 www.cominute.pl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haze Re: "co minute" marlboro IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 09.07.04, 12:24 dziekuje,zabieram sie do zabawy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haze Re: "co minute" marlboro IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 09.07.04, 12:33 mam jeszcze jedno pytanko ;) jeden kod jedna szansa wygrania,czy moge korzystac z jedego kodu przez np jeden dzien ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:50 jeden kod = jedna szansa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haze Re: "co minute" marlboro IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 09.07.04, 13:01 dzieki,juz zauwazyłem ;) male szanse,poszlo mi juz kilkanascie kodow i nawet zapalniczki nie mam,czy maja jakies nagrody pocieszenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: co w regulaminie? Re: "co minute" marlboro IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 14:09 pewnie ,jest wzmianka, ze za kazda nagrode trzeba doplacic itp:) ja ygralem tiszerta i nie mam go:) normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 15:01 jaka wzmianka co ty piszesz! nic ie trzeba doplacac najpierw czytaj regulamin a potem pisze bezsensowne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cokolwiek Re: "co minute" marlboro IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 15:15 luzik tak? napisalem ten post, bo tylko domyslam sie co tam moze byc napisane, i przyznaje nie czytalem, to mial byc element humorystyczny, a Ty potraktowales to jak jakies cokolwiek:)...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 16:12 Mam pytanie: czy ktokolwiek z was dostał już jakąkolwiek nagrodę? 17 maja wygrałem swoją pierwszą nagrodę (później nie chwaląc się wygrałem jeszcze trochę :D) a nagród ani widu ani słychu... Wiem, że MH zastrzegł sobie 60 dni na dostarczenie naród, ale znając życie oczywiście będą jakies 2 miesiące poślizgu... Pozdro dla wszystkich, którzy liczą sekundy :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Raven Re: "co minute" marlboro blokada IP: *.chello.pl 09.07.04, 16:39 Zauważyłem że gdy gra "ŁÓDŹ" strona nie odświeża się przy drogich nagrodach (mimo pinga 12-50 ms na stałce chello) a potem Jan, Marek, Marcin itp wygrał nagrodę , to jednak wygląda na przekręt ludzi z DIGITAL ONE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: "co minute" marlboro blokada IP: *.chello.pl 09.07.04, 22:28 Wiesz co Raven cos w tym jest ale nie moge byc obiektywny bo tez mam lacze w chello. Chetnie bym posluchal opinii innych co maja lacze u innego providera. Moje polowy dzisiaj: 42 kody zuzyte, wygrane 3 tshirty (tak dla picu, bo sprawdzalem czy wszystko jest ok) i 1 cd. :). Przy lepszych nagrodach lag i dupa blada :( Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: "co minute" marlboro blokada IP: *.toya.net.pl 10.07.04, 10:38 ja mam łacze z łódzkiej kablówki TOYA i niby male pingi jak podawalem w poscie wyzej ale jest taka lipa ze koniec swiata udalo sie trafic okulary koszulke i postawka przy wiekszych nagrodach nic a nic:( teraz odkladam kody i ide gdzies strzelac z telekomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: P@wlo PRZEKRĘT IP: *.zbaszyn.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 12:12 Jaka tam blokada-widzicie Łódź,Kobyłka - nie ma żadnych blokad :-) Trzeba uczciwie grać. Ja w sumie pstryknąłem około 150 kodów - Siemens,podstawka,zapalniczka,okulary. Wg mnie 1 osoba=1 nagroda danego rodzaju.Co sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: PRZEKRĘT IP: *.toya.net.pl 10.07.04, 19:50 a jan z lodzi i jego 15 domowych kin? hahaha i milion zapalniczek i cala reszta tej bandy.... raczej nie jedna nagroda jednego typu bo ja probuje wygrac tylko rower i nic z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz Re: "co minute" marlboro IP: *.class147.petrotel.pl 11.10.04, 11:48 Pszcie co chcecie, ale ten konkurs to jedna wielka lipa. Niesprawiedliwe jest to, ze jedna osoba wygrywa kilkaset nagrod (w tym np. 30 kin domowych) a druga nie wygra nic. Zasady powinny byc inne! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tombusz Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:12 Z-Łodzi-eje ruszyli z aukcjami, zobaczcie jakie ilości: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1111128 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=640724 (tu mam wątpliwości) www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1703104 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kareczka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 20:44 Dowiadywalam sie, i powiedzieli ze nawet jak nikt nie odbierze paczki ( chyba 2 tygodnie lezy na poczcie) to paczka wraca do nich, jak wrocisz mozna do nich zadzwonic i oni odesla - chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szczecin CZAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 20:52 czu ktos to kmini "/swfdata/mptime.aspx" ???? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gracz z Łodzi Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 10.07.04, 23:24 Witam wszystkich Po pierwsze gratuluję graczowi (-om) z Częstochowy wytrwałości i szczęścia. Spróbowałem waszego sposobu i niestety nic ale wiem, że to się może amienić w każdej chwili. Ja korzystałem często z zegara windowsa z synchronizacją w time.windows.net nawet pare ciekawych nagród zagrnołem :) korzystałem również z zegara ATOM TIME PRO ale było chyba gorzej :( Co do osób typu Jan z Łodzi to nie jestem nim, ale również mnie dziwi fakt wyrania takiej ilości nagród przez te same osoby. Szkoda również że swój kod ID dostałem dopiero pod koniec maja gdzie o konkursie wiedziało juz zbyt dużo ludzi. Na początku tak jak ktoś już pisał było pewnie łatwiej. Ostatnio doswiedziałem się,że jest w Łodzi pare osób które masowo wykupuja papierosy, wyrywają kody i chodzą po pubach i sprzedają paczki z fajkami po 4,50 dlatego uważam, że organizatorzy konkursu nie mają z tym nic wspólnego. Myślę również że taka firma jak Phillip Morris nie mogłaby pozwolić sobie na taki skandal (znaczy pewnie i tak by dużo nie starcili ale zawsze to jakaś strata wizerunku) Tak więc tylko szczęście może nam pomóc i sprawne paluszki!!!!!! A tak poztym to strzelam około 30 kodów tygodniowo (sam palę i zbieram od znajomych) trafiłem standardowo t-shirt*2, zapalniczki*2, okulary*2, podstawkę, pendrive i CD chciałbym jeszcze słuchawki ale nie można mieć wszystkiego. Staram się nie dublować nagród ale dla treningu czasami się zdarzy, a pozatym to coś dam kumplowi bo mi troche kodów dał. PS. Nie pisałem do nich po regulamin ale powiedzcie czy np. przy odbiorze nagród należy mieć kody z paczek??? wydaje mi się że nie bo przecież serwey mają wpisane wszystkie kody i kody się nie powtarzają!! PS2. jeszcze jedno. Czy zdarzyło wam się że nowiutki kod z paczki nie został zaliczony bo wypisało że był już użyty?????? Mnie się tak zdarzyło parę razy!!! PS3. Nagród jeszcze nie dostałem. Ale bądzmy cierpliwi i poczekajmy. POZDRAWIAM RZYCZE UDANYCH ŁOWÓW (KLIKNIĘĆ)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 00:37 Po pierwsze DZIĘKUJĘ za gratulacje ale ja się już chyba uzależniłem od tej zabawy ;) dobrze że w pracy nie ma za wiele roboty bo by było przechlapane. Jeśłi chodzi o kody to piszę - NIE trzeba ich trzymać na potwierdzenie wygranej. Druga sprawa dotycząca kodów to to że ja też miałem kilka przypadków gdy użyłem "cieplutki" kod prosto z paczki a tu komunikat że ten kod już był wykorzystany. W takiej sytuacji należy ten kod zgłosić w dziale reklamacji i prawedopodobnie odesłać go do ww działu. Powinni (z moich informacji) zwrócić Ci kod nieużywany. Z reguły robią to telefonicznie - sam kilka od nich dostałem po zgłoszonych reklamacjach ale dotyczących czego innego. To co piszesz to tylko potwierdza moją teorię że niektórzy GENERUJĄ sobie kody i ich używają nie mając "oryginałów". A wracając do mojej wytrwałości to gdy wygrałem pierwszą nagrodę (CD) a później telefon to obiecałem sobie że wygram komplet no i tak też się stało. Teraz ja i moja dziewczyna mamy nowe telefony, aparaty, kilkanaście innych nagród a także to czego do szczęścia mi najbardziej brakowało czyli kino domowe. Jej się też udało trafić szanse na wyprawę i teraz ja będę trzymal za nią kciuki aby przeszła eliminacje. Pozdrawiam wszystkich gracz z Czestochowy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 00:39 a zapomniałem dodac jeszcze że ja też zakupiłem swego czasu pokaźną liczbę paczek z kodami (ok 200) i sprzedałem wśród znajomych bez kodów po 5 zł - biorąc pod uwagę że paczka w "pięciopaku" kosztuje tylko 5,60 to był to opłacalny interes. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gracz z Łodzi Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 10.07.04, 23:29 Sorki za literówki i błędy w pierwszym poście! Odpowiedz Link Zgłoś