Dodaj do ulubionych

"co minute" marlboro

IP: *.chello.pl 15.06.04, 16:25
czy ktos z was bierze udzial w tym konkursie? czy dostaliscie juz wygrane
przez siebie fanty?
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: "co minute" marlboro IP: *.icpnet.pl 15.06.04, 17:00
      A czy tam w ogóle można coś wygrać??? Na listach ciągle te same osoby,
      zwłaszcza przy cenniejszych nagrodach. To nasuwa podejrzenia że trzeba mieć na
      wygrywanie jakiś sprytny patent; uczciwie można wygrać chyba tylko zapalniczkę.
      Takie są w każdym razie moje refleksje...

P.S. jesteś może Janem z Łodzi???
      • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 30.06.04, 18:09
        "... w terminie do 60 dni od daty potwierdzenia przez system wygrania nagrody,
        z tym, że nie później niż do dnia 30.09.2004r". Podaj e-mail. A tak przy
        okazji, to kilkasz przed, czy dokladnie na XX:00 ?
        Pzdr
      • Gość: biedronka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 07:12
        Witam! ja wygrałam 31 koszulek , 9 zapalniczek , 8 podstawek pod telefon i
        okulary........ Wszystkie nagrody mam juz w domu . A co do tych cenniejszych
        nagród to ........Hym! albo ogromne szczęście ,albo.....
        Pozdrawiam
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 15.06.04, 17:17
      hehehe
      nie nie jestem Janem, nie jestem z Lodzi. Masz racje, mnie kiedys przesladowal
      pewien Grzegorz z Warszawy, co chwile byl na liscie zwyciezcow, ale od pewnego
      czasu chyba juz nie gra. Po wielu probach zdobycia cenniejszej nagrody
      (sluchawki, plecak, okulary) stwierdzilem, ze nie ma sensu marnowac kodow (nie
      jestem palaczem, dostaje kody od znajomych). Chodzi mi wlasnie o takie
      drobne "pierdutki" jak zapalniczka, tshirt itp. W infolinii raz powiedzieli, ze
      nagrody wysylaja w ciagu 2 tyg., innym razem, ze w ciagu 3. Mija 4 tydzien od
      mojej pierwszej wygranej, a tu nic. Czyli uwazasz, ze nie ma co marnowac czasu?
      • Gość: miki Re: "co minute" marlboro IP: *.icpnet.pl 15.06.04, 17:32
        Hehe, gra Grzegorz, gra Jan, gra i Elżbieta :)...
        Kumpel dzwonił na infolinię i powiedzieli mu że nagrody przyjdą w ciągu trzech
        tygodni. Regulamin natomiast głosi, że na przesłanie nagród organizator ma
        miesiąc czasu. Nie wiem tylko, od kiedy zacząć czekać - może wszystko zostanie
        wysłane po zakończeniu promocji /bo po co wysyłać Janowi z Łodzi dwadzieścia
        kin domowych w dwudziestu paczkach jak można załatwić wszystko jednym
        transportem - będzie taniej.../. To samo dotyczy zdobywców np. 150 zapalniczek.
        To moje zdanie ale ponoć wszystko wysyłają na bieżąco.
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 15.06.04, 17:41
      :) co racja to racja, pan Jan bedzie mial niezly utarg na przyosiedlowym
      bazarku. Trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.
      (ja nie znam tresci regulaminu, czekam na niego od 20 maja)
    • Gość: Kasia Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 19:42
      Ja czekam juz chyba na wygrany prezent 2 miesiace i nic. Pewnie to tylko chwyt
      reklamowy, zeby ludzie palili własnie Malboro. Ludzie nie badzcie naiwni( jak
      ja)...skad oni by mieli tyle nagrod...
      • eshka Re: "co minute" marlboro 15.06.04, 21:45
        ...skad oni by mieli tyle nagrod...
        już ja bym się o to nie martwiła :)
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 15.06.04, 20:03
      Kasiu ;)
      Promocja trwa od 17 maja, wiec jakim cudem czekasz drugi miesiac na nagrody (a
      moze konkursy ci sie pomylily). Pieniadze maja, bo jak wiesz jest zakaz reklamy
      tytoniu, a promowac sie jakos musza. Hmmm, mam nadzieje ze jednak da o sobie
      znac ktos kto wygral chocby zapalniczke
      Pzdr
    • bregg Re: "co minute" marlboro 18.06.04, 13:19
      O tym konkursie nie będę sie wypowiadał , nawet nie próbowałem grać . Powiem
      tyle : brałem udział w poprzednim , nazbierałem dość szybko pięciomilowych
      papierków na kurtkę . I D... blada , nawet się nie odezwali , więc chcąc nie
      chcąc pewną opinię o ich konkursach sobie wyrobiłem . Pozdrawiam
      • Gość: Alien Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:18
        Poprzedni konkurs Marlboro to była MATekspedycja, z tego co pamietam nie
        musiałem wysyłać żadnych Mil żeby wygrać aż 3 kurtki Jacka Wolfskina.
        Trzebabyło tylko rozwiązywać łamigłówki logiczne :)
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 18.06.04, 19:58
      bylo kiedys tak, ze dawali podkoszulki za mile, udalo mi sie, odebralem
      nagrode, dlatego jestem optymistycznie nastawiony :)
      • Gość: wajcher Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 13:55
        ja uwazam ze ten jan z łodzi to jakiś pracownik z marlboro ! rozdaje swoj
        patent swoim znajomym i dlatego zawsze , kiedy prubuje coś wygrać zawsze wewala
        mi sie ktoś z ŁODZI !!!!!!
        • Gość: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 14:00
          ALBO FIRMA MARLBORO PODSTAWIA POPROSTU LUDZI NA PRZYPAŁ ŻEBYŚMY NIE MOGLI NIC
          WYGRAĆ !!!!
    • Gość: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 14:07
      ALE TAK SZCZEŻE TO CHCIAŁ BYM Z TYM JANEM Z ŁODZI POGADAĆ!!!! JESTEM BARDZO
      CIEKAWY JAK ON TO ROBI !!! JA SIEDZE CAŁYMI NOCAMI I NIC !!!
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 20.06.04, 12:09
      taaa, a Marcin (no a jakze z Lodzi) ma wybitny talent do wygrywania zegarkow
      • Gość: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 17:05
        I ZNOWU ŁÓDZ !!! JAK ZAWSZE !!!! PRAWIE ROZWALIŁEM KLAWIATÓRE!!!
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 21.06.04, 14:58
      Zrobilem male zestawienie i wiecie co? Trzeba miec naprawde szczescie tak jak
      Dariusz z Lodzi, aby wygrac ponad 90 pendrive'ow, 2 zegarki i zadnej innej
      nagrody. Tak jak Jan z Lodzi 58 cd, 8 siemens'ow, 5 kin domowych, 28 sluchawek
      i po 1-3 innych, mniej wartosciowych nagrod. Porownujac wygrane np. w Warszawie
      nie znalazlem osoby, ktora mialaby takie szczescie jak gracze z Lodzi. Owszem
      trafiaja sie takie co wygrywaja kilkanascie rzeczy, ale sa to fanty z nizszej
      polki. Chyba wiem co jest grane ;)
      Pzdr
      • Gość: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:32
        koka co miales na myśli mówiąc że wiesz co jest grane . jak coś kumasz to sie
        podziel z nami !
      • Gość: P@wlo Re: "co minute" marlboro IP: *.zbaszyn.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 12:17
        Ciekawe czy w regulaminie jest wzmianka o zakazie udziału w grze pracowników
        DIGITAL ONE i ich rodzinach oraz znajomych. Z resztą jaki problem zdradzić
        sekrecik znajomemu i podzielić się z nim korzyściami z konkursu. WSTYD. Może
        takie przekręty zmuszą palaczy do rzucenia palenia :-)
    • Gość: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:29
      JA BIORE UDZIAŁ W co minute mam juz z 8 nagrod i jeszcze nic nie dostalem
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 21.06.04, 19:26
      Wydaje mi sie, ze algorytm sprawdzajacy wygrane ma blad. Zamiast najpierw
      sprawdzac czy kod z paczki byl w uzyciu, sprawdza czy dany gracz jest pierwszy.
      Dzieki temu mozliwe jest wyslanie na ten sam numer ID tego samego kodu w
      konkretnej minucie, z kilku komputerow. Nie sprawdzilem tego osobiscie, ale
      teoretycznie ... Albo wyskoczy komunikat "ten kod byl juz w uzyciu",
      albo "GRATULACJE, wygrales ..." ;). Nie wiem tylko jak jest z blokowaniem ID w
      momencie kilkukrotnego wpisywania tych samych kodow (i na razie nie sprobuje)
      • Gość: WAJCHER Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 16:57
        koka powiem ci że jest to możliwe, może być tak jak ty mówisz , ja myślałem np.
        podobnie jak ty , tylko mi sie wydaje że oni mają tysiące kodów i wysyłają je
        sekunda po sekundzie ! takie jes moje zdanie ! nakupować tysiące pak wyrwać
        kody , a pużniej je spylić za pół ceny !! i tak będa do przodu z tyloma
        nagrodami !!!!!! nara pozdrawiam !!!
        • Gość: Grzegorz Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:01
          Sie ma 1
          Ja tez gram, ale w przeciwieństwie do was wygrywam
          -Pndrive
          -t-shirt
          -słuchawki
          to wszystko juz wygrałem
          Ateraz czaję się na coś większego, tylko niestety ciężko się wstrzelić
          Pomyślcie lepiej jak namierzyć zegar z którego oni korzystają
          • Gość: meki Re: "co minute" marlboro IP: *.bis.top.pl 29.06.04, 17:05
            ich czas ok. ale co dalej, ZDRADŹ TAJEMNICE!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 28.06.04, 19:20
      Siemka
      Z tym zegarem jest bardzo ciezko, probowalem kilka razy w roznych miejscach:(
      Ja tez wygralem kilka rzeczy, choc w ciagu ostatnich kilkunastu dni jakos nie
      mam farta (nawet zapalniczki nie moge upolowac). Problem w tym - kiedy te cuda
      do mnie przyjada ;)
      Pzdr
      • Gość: wayha Re: "co minute" marlboro IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 29.06.04, 19:48
        siemka,nie wiecie czy są gdzieś jeszcze pogaduchy na temat tego jakże ciekawego
        tematu??apropo czasu to powiedzcie mi co wam da ze bedziecie go mieli??i tak
        dalej bedziecie klikać na farta bo wtedy juz nie bedzie chodziło wam o sekundy
        tylko o setne części sekundy,pozdrawiam wszystkich zacietych graczy :)
    • Gość: melon Re: "co minute" marlboro IP: *.wola-podlezna.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 00:03
      Ci co wiedzą jak wygrywac i tak sie nie przyznaja jak to robić! A może po
      zakuńczeniu cos nam powiedzą ale to i tak na nic się już nie przyda! Co zrobić
      jak ktoś się frajerem urodził to już takim zdechnie!!!
      • Gość: kARECZK Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:06
      • Gość: Kareczka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:08
        Ja wygralam sluchawki i okulary, nie wiem jakim fuksem, tez mnie wkurza np.
        teraz jak Marian z Lublina zgarnia kada nagrode po kolei :(. Moja znajoma ma
        kolege ktory wygral kino domowe i simensa, i sam sie przyznal ze ma kolezanke
        ktora siedzi w marlboro i mu powiedziala co i jak...ale swinia nie chce
        powiedziec dalej ludzia co robic, oszustwo, wielkie oszustwo wiec sami
        widzicie :((
        • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 30.06.04, 14:14
          Kareczka
          Przydus znajomego, nich przydusi znajoma :). On i tak juz wygral co chcial,
          wiadomosciami oczywiscie podziel sie z nami. Ja bardzo bym chcial lornetke, nic
          wiecej. Obiecuje!!!! ;)
          Pzdr
          • Gość: Adam Re: "co minute" marlboro IP: *.menos.org / *.menos.org 30.06.04, 15:04
            Ja własnie wygralem kino domowe i nie znam nikogo z marlboro, nie mam zadnego
            patentu. Poprostu klik i jest. Do tego wygralem dwa razy okulary i plecak. Czas
            biore z telegazety.
            Ma ktos z was moze regulamin ? Bo ja czekam na niego ale nie wyslali mi
            jeszcze. Jakby ktos mial zeskanowany i mogl tutaj wkleic, albo wyslac na maila
            lub w jakiejs innej formie to bardzo prosze.

Powodzenia !!
            • Gość: Kareczka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:37
              Z tego co wiem na nagrode czeka sie 60 dni, raz mi powiedzieli ze do 20 dni a
              nastepnym razem 60 dni.
              Czas biore z najdokladniejszego zegara swiata czyli atomowego ale i tak du..:(((
            • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.06.04, 18:14
              "... w terminie do 60 dni od daty potwierdzenia przez system wygrania nagrody,
              z tym, że nie później niż do dnia 30.09.2004r". Podaj e-mail. A tak przy
              okazji, to kilkasz przed, czy dokladnie na XX:00 ?
              Pzdr
              • Gość: Adam Re: "co minute" marlboro IP: *.menos.org / *.menos.org 01.07.04, 07:52
                dejot20@poczta.fm <<== tu prosze wyslij regulamin jak mozesz, bylbym bardzo
                wdzieczny.
                Ja klikam na 00 ale mowie ze czas z telegazety
      • Gość: Kareczka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:11
        A powiem wam jeszcze ze jak tam dzwonilam to powiedzieli ze na jedna osobe
        przypada 153 nagrody buahhaha, kurde a ci ludzie z Kobyłki jakas Karolina,
        Robert i Kamil zobaczcie ile oni tego maja - szok
        • Gość: meki Re: "co minute" marlboro IP: *.bis.top.pl 01.07.04, 08:32
          Bardzo proszę jak będziesz wysyłał regulamin, to dla mnie też.
          marek.niczke@bis.top.pl
          pzdr
          • Gość: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 09:38
            witam mnie jak do tej pory udalo sie wygrac 2* podstawka, 2*okulary i tshirt
            ale kurde mnie zalezy na rowerze bo moj stary juz sie rozpada a ten byl by
            akurat do tego do czego potrzebuje go wykorzystywac. i ja zsynchronizowałem
            zegarek systemowy windows z serwerem vega.cbk.poznan.pl i nagroda zmienia sie
            (nalezy klikac) zawsze 1 sekunde przed pełna minute ale tak klikam i klikam i
            widac co mam... a swoja droga ten jan co wygral juz chyba z 20 kin to powinien
            dostac kopa od kogos:D heheh ale wydaje mi sie ze ten konkurs to oszustwo i
            graja tam glownie rodziny i znajomi ludzi z marlboro tyle w tym temacie pozdro.
            • Gość: meki Re: "co minute" marlboro IP: *.bis.top.pl 01.07.04, 13:09
              oni biorą czas z serwera info.cyf-kr.edu.pl i do niedawna odświerzali strone
              automatycznie co 10 sekund. Ale to się zmieniło, teraz robi to administrator i
              ciężko się wstrzelić. Do klikania najlepiej używać skryptu.
              • Gość: Keba Re: "co minute" marlboro IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 13:29
                Ja juz sie prawie poddalem, klikam i klikam... Zegarek mam ustawiony z czasem
                atomowym i nadal nawet zapalniczki:( Co do drozszych nagrod to tez mysle, ze to
                jakis przekret.Pozdrawiam wszystkich grajacych.Powodzenia!
            • Gość: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 11:16
              juz wyslalem list do tej firmy:D
              a dzis prawdziwe natarcie ludzi z lodzi!!
    • Gość: Keba Re: "co minute" marlboro IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 14:02
      Moze ktos da mi dobra rade jak cokolwiek wygrac?Kiedy klikac i z jakiego zegara
      brac dokladny czas?
      • Gość: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 14:35
        no ja mowie wziałem czas z vega.cbk.poznan.pl i jak strzelalem sekunde przed
        kazda minuta to wygralem okularki a kumepla wygrala plecak i cos tam ejszcze. a
        o jakim skrypcie mowisz meki?? i po co skrypt skoro nikt nie wie kiedy te
        nagrody sie zmieniaja?? i jak to administrator zmienia? musial by tam siedziec
        i co minute zmieniuac czas... czhyba nie.. pozdro. i czekam na jakies
        propozycje.
        • Gość: meki Re: "co minute" marlboro IP: *.bis.top.pl 01.07.04, 15:12
          z tą sekundą przed masz rację, ale wic polega na tym żeby dobrać odpowiednie
          opóźnienie w milisekundach a tego ręką nie zrobisz.
          • Gość: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:32
            Hehe... ja zegarek mam dobrze ustawiony. Choc narazie wygralem jakies bzdety
            (zapalniczki, podstawki itp)(z 8 szt.) i zawsze klikam rowno z wybiciem
            kolejnej minuty. Wczesniej probowalem klikac minute przed czasem, ale to nie
            dawalo rezultatow.. znaczy dalo, bo wygralem koszulke (ktora byla minute
            wczesniej) a polowalem na kino domowe :) A co do tego Janusza z Lodzi, to moze
            janusz to popularne w tamtych stronach imie i nie oznacza w konkursie jesnej
            osoby, ale setki Lodzian o tym wlasnie imieniu :P Skrypt staralem se zrobic,
            ale na 20 prob nic nie wygralem, wiec olalem ten sposob i licze na szczescie...
            a raczej pecha u Janusza :P
            • Gość: wayha Re: "co minute" marlboro IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 21:54
              możecie wyjaśnić o jaki skrypt wam chodzi ??bo chyba nie tylko ja nie czaje.
              • Gość: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:41
                Najnormalniejszy w swiecie skrypt z baza danych twoich kodow, twoim numerem id
                i minutami w jakich ma wysylac. Stronka Ci przestaje byc juz potrzebna, bo i po
                co jak kody wysylas programem, ktory ma duzo mniejsze opoznienia (pomija html)
                a w dodatku moze dzialac automatycznie. Znczy nic Ci juz nie jest potrzebne..
                tylko kody... minuty...dobre lacze i wszystko dzieje sie samo. Tylko musisz
                patrzec, zeby Janusza z Lodzi nie bylo.. bo wtedy nawet skrypt Ci nic nie da :P
                • Gość: melon Re: "co minute" marlboro IP: *.wola-podlezna.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 23:22
                  ale jak się robi taki skrypt lub skąd go wziąść? Pozdrawiam
                  • Gość: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:13
                    Piszesz sobie samemu w C# ; .sh lub w czymkolwiek chcesz.
                    • Gość: Adam Re: "co minute" marlboro IP: *.menos.org / *.menos.org 02.07.04, 12:31
                      @koka: poslij mi regualmin prosze jak mozesz na dejot20@poczta.fm Z gory
                      dziekuje !
      • Gość: Raven Re: "co minute" marlboro (pewien sposób na klikani IP: *.chello.pl 08.07.04, 15:49
        Mam pewien sposób dzięki któremu wyklikałem prawie 70 nagród (w tym 1 CD i 1
        Słuchawki)przez kilka nagród klikam (na pusto) w okolicy pełnej minuty (synchro
        z time.windows.com)do momentu aż po kliknięciu odświeży się nazwa nagrody na
        pasku po lewej stronie (zakładka home)
        czyli:
        1. np na pasku jest tshirt, podstawka, zapalniczka... klikam o XX.XX.58
        2. jeśli na pasku po odświeżeniu strony jest nadal tshirt, podstawka,
        zapalniczka... to próbuję xx.xx.59, jeśli się zmieni na podstawka,
        zapalniczka... to kilka razy próbuję pomiedzy xx.xx.58 i 59 (żeby mieć pewność)
        a potem klikam z kodem i przy odrobinie szczęścia mam nagrodę
        Niestety przy drogich nagrodach najczęściej strona mi się nie odświeża i stoi
        na ładowaniu (mimo szybkiej stałki) ale przynajmniej nie tracę kodu
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.07.04, 14:59
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 02.07.04, 15:05
      Regulamin przesle dzis wieczorkiem (na razie nie mam czsu, sorki). Ja mam juz
      spoooro nagrod, min. siemensa, na ktorego zmarnowalem 45 kodow, az w koncu
      trafilem!!!!, no i jeszcze kilka innych nagrod. Tez klikam na podstawie zegara
      atomowego. Max ilosc nagrod na 1 osobe wynosi 130.
      Pzdr
      • Gość: Szczecin Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:37
        siemka
        Ja mam juz na koncie 1x cd,2x zegarek,3x plecak,2x okulary,1x pasek, Xx
        podstawek(znaczy pelno), Xx zapalniczek, z 5x t-shirt. Takze widzicie sami ze
        mozna trafic. Sposob mam taki: czas z kompa aktualizowany z windows.com i
        klikam jak jest 59 i milimetr, czyli jak wyskoczy 59 i juz. Pozdro i strzezcie
        sie !!! :D PS. Nie znam nikogo z marlboro i nawet bym nie gral bo mi Mcod`a
        sami wyslali, takze co mi zalezy jak pale :D jeszcze raz powodzenia i nie
        dziekujcie.
      • Gość: Adam Re: "co minute" marlboro IP: *.menos.org / *.menos.org 04.07.04, 23:30
        Dzieki bardzo za regulamin !! Powodzenia zycze bo moje szczescie juz sie chyba
        skonczylo :D
    • Gość: miki Re: "co minute" marlboro IP: *.icpnet.pl 02.07.04, 18:38
      Witam, mi również kilka nagród udało się dziwnym trafem wygrać - dziwnym, bo za
      każdym razem klikałem w innym momencie - xx.59.02, xx.59.08, 07 itd, raz
      kliknąłem jakby podwójnie i też się udało. Podobno ruch w sieci ma na to wpływ
      i zależny od niego czas pinga /zmienny/.
      Wygrałem CD, lornetkę/byłem na kacu, może to jakiś sposób;P/,zegarek,
      słuchawki, pendriva i okulary. Próbuję trafić w rower ale przy rowerach ludzie
      hackują na maxa, takie przynajmniej mam wrażenie.
      Aha, zegar atomowy vga.poznań czy cóś.
      Nagród nadal ani widu ani słychu... Pzdr.
      • Gość: siloeeee Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:41
        hmm. ja tez dzialam z zegarem atomowym nawet dwa zrzucilem. w ciagu 10min. ich zegar ma rozbieznaosci siegajace 7sec. wprzod lub tyl. Trzeba namierzyc poprzez odswiezanie i patrzenie w ktorej sec. zmieni sie nagroda, wiec tak serio jest to bez roznicy jaki zegar byle dobrze zsynchronizowac. Gorzej ze faktycznie o ile prosto dosc jest wygrac jakies pierdoly to juz z drozszymi rzeczami - sami wiecie. Ulozylem sobie w glowie takie wyjasnienie - ich serwer ma tez ograniczone mozliwosci wiec przy nagrodach na ktore poluje 300 osob musi sie zdarzyc ze ok 100 kliknie idealnie w tym samym momencie, ok 40 moze mniej w tym samym momencie doleci do nich - teraz jeszcze trzeba wziac pod uwage ze kazdy serwer ma jakis priorytet - i kazdy z nas jest widziany jako jego ip. jak zas wiadomo "ip" np konczace sie na okreslone dwie cyferki jest na jedne strony wpuszczane szybciej na inne wolniej. To samo niestety tyczy sie ich serwa. Jak ktos ma zmienne to pol biedy. moze zmieniac i probowac, jak stale to musi miec szczescie i trafic na odpowiednie. Tak przynajmniej ja to sobiew tlumacze
        • Gość: szczecin Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 09:20
          czy moglby ktos przeslac regulamin na maila?? Bym byl wdzieczny :))
          psxspecs@wp.pl pozdro
          • Gość: michas Re: "co minute" marlboro IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 13:49
            Ja tez bardzo bym prosil o regulamin na maila:
            michal_@autograf.pl
            • Gość: szczecin Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 15:44
              i co ma ktos ten skrypt, czy juz ktos wygral tym sposobem???? na ten temat
              powinni sie wypowiedziec Janusz, Elzbieta, Agnieszka, Nina, Daria, Beata LOL co
              za fack normalnie :))) pozdro all z desperowani :)
              • Gość: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 05.07.04, 09:32
                witam jak moge to bardzo prosze o regulamin na adres: marcin_t@toya.net.pl
                • Gość: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:26
                  ehhh... powoli mam juz tego dosyc... wydalem juz ponad 1000 zl i nic.. w sensie
                  same "badziewie" mi ie trafia. Nic tylko sie postrzelic.
    • Gość: gracz z Częstochow Kilka wyjasnień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:35
      Witam wszystkich
      Przeczytałem wszystkie wiadomości w tym wątku i chciałbym wam wyjaśnić kilka spraw.
      Po pierwsze jestem zapalonym graczem na cominute.pl od 19 maja codziennie.
      Po drugie zużyłem ok 800 kodów aby wygrac swoje nagrody i muszę stwierdzić że
      mimo iż gra kosztowała mnie sporo nerwów a także wolnego czasu jestem zadowolony
      bo "uzbierałem" WSZYSTKIE nagrody łącznie z szansą na wyprawę.
      Pierwsza nagroda jaką udało mi się wygrać to było CD własnie 19 maja PIERWSZYM
      strzelonym kodem.
      W tej chwili nagród mam sporo (ja i moja dziewczyna) i jesteśmy zadowoleni.
      Zaznaczę też (możecie wierzyć lub nie) nagrody są wygrane uczciwie - nie mam
      znajomości w PMPL ani firmach współpracujących. Wygrywałem nagrody z komputerów
      podłączonych przez NEO, DSL a także tych w sieci POL34.
      Co do Łodzi to sam jestem pełen podziwu dla tych osób i o ile nie dziwiło mnie
      że Włodzimierz z Łodzi zapełnił konto (wygrał 130 nagród) w pierwszych czterech
      dniach promocji o tyle dziwi mnie że Jan z Łodzi zapełnił konto cennymi
      nagrodami w ciągu tygodnia na początku czerwca.
      Wierzcie mi że mimo iż próbowałem wielu sposobów "na wygrywanie" to one i tak
      nie dają efektów.
      Kiedyś dostałem skrypt w Visual Basicu napisany przez wprawnego profesjonalistę
      - wystarczyło tylko zaznaczyć jakie nagrody nas interesują i wprowadzić kody -
      przez ten skrypt zmarnowałem ok 50-70 kodów i wygrałem jedną jedyną KOSZULKE i
      od tamtego czasu powróciłem do strzelania "z ręki" ze znacznie lepszymi efektami.
      Jeśłi chodzi o czas to polecam NetTime (fajny programik do synchronizacji) a
      także jakiś programik który odmierza czas z dokładnością do setnych części
      sekundy. I tak jak każdemu mówię - dużo wytrwałości i ćwiczeń.

Bardzo chciałem wygrac rower i kino domowe:
      - w rower strzelałem ja i moja dziewczyna dzień w dzień od 19 maja aż udało się
      wygrać chyba 12 czerwca
      - kino domowe - ta sama sytuacja, ja, dziewczyna i mój brat dzień w dzień aż tu
      4 lipca trafione
      wtedy też postanowiłem że skoro mam wszystko to przystopuję i teraz gram tylko
      jeśli mam zbędny kodzik

Zapytacie skąd miałem tyle kodów - odpowiem:
      Zakupiłem ok 150 paczek papierosów
      Otrzymałem od znajomych ok 400 kodów
      Reszte zebrałem na ulicy - tak na ulicy (w koszach jeszcze nie grzebałem i nie
      zamierzam już teraz;) )

Powiem wam jeszcze jedno NIE TRAĆCIE NADZIEJI

Jak wygrałem CD to cieszyłem się jak dziecko, póżniej po tygodniu trafił się
      SIEMENS, LORNETKA, MINOLTA ale ciężko na to pracowałem, nie poddawałem się,
      trenowałem strzelając 10 razy pod rząd w podstawki, paski, zapalniczki a
      przyszedł taki okres że nagrody się poprostu posypały same.

Macie rację - ja tez się wkurwiałem niemiłosiernie gdy grałem o Kino i widziałem
      ze wygrywa je co drugi dzień Jan z Łodzi albo Henryka z Łodzi ale grałem, grałem
      grałem.....

W tej chwili doszedłem do takiej wprawy że potrafię zatrzymać stoper po np 10
      sekundach lub po minucie i wskazuje '00 setnych.

Co do pytania o strzały z kilku komputerów z jednym kodem - to chyba nie jest
      doby pomysł (nie próbowałem tego) ponieważ możecie sobie łatwo zablokować konto
      !! Po 10 próbach użycia już użytego numeru konto jest zablokowane i trzeba
      dzwonić na infolinię aby odblokowali.
      Miałem taką sytuację grając znalezionymi na ulicy kodami. Odblokowanie konto
      trwa do 3 godzin licząc godziny pracy systemu.
      Ale możecie spróbowac grać na jedno ID np z 3-5 komputerów wprowadzając RÓŻNE
      KODY. Wiem ze to duża strata bo przy jednym strzale tracimy 5 kodów ale ten
      sposób może się okazać dobry.
      O kino domowe i TYLKO o kino domowe strzeliliśmy z 3 komputerów jednocześnie -
      udało się ale zastanawiam się czy to nie był czysty przypadek.

Jeśli macie jakieś pytania to pytajcie na forum a ja w miarę wolnego czasu
      (między jednym strzałem a drugim) postaram się pomóc.
      Jak zaznaczyłem mam wszystkie nagrody conajmniej po jednej sztuce i teraz kolej
      na tych "słabszych" którzy nie mieli tyle szczęścia.

Podpowiem wam jeszcze że z własnych obserwacji zauważyłem że najłatwiej
      wygrywało się do połowy czerwca kiedy to "nowi" nie mieli jeszcze swoich ID.

Ktoś też pytał o czas - dowiedziałem się że od kilku dni zegar systemowy na
      serwerze cominute jest synchronizowany losowo (administrator za to odpowiada) a
      wcześniej był synchronizowany regularnie co 10 sekund z wzorem czasu.

Powiem wam też że kluczem do sukcesu (które wykorzystał Jan Henryka, Marci,
      Dariusz i inni z Łodzi) jest dobre łącze (niekoniecznie szybkie), stałe pingi do
      serwera (nigdy tego nie miałem zawsze były od 9 - 500 ms) i wtedy skrypt
      jakikolwiek może przynieśc efekty a ja niestety nie miałem takich warunków i
      musiałem zdac się na dobry zegarek i wprawną ręke.

Pozdrawiam i szczerze życzę efektów bo do końca zostało niewiele.

Miłego strzelania
      K., D. i M. z Częstochowy

• Gość: marcin Re: Kilka wyjasnień IP: *.toya.net.pl 06.07.04, 18:04
        witam jestem w szoku i jednoczesnie gratuluje i dzieki za taka wyczerpujaca
        odpowiedz. ja sie juz troche zalamalem bo zalezy mi tylko i wylacznie na
        rowerze niechce kina domowego ani zadnych cd i dvd bardzo duzo jezdze na
        rowerze i do jury krakowsko czestochowskiej i po jakis mniejszych gorkach
        blizej mojego miasta ale niestety moj stary rower juz sie rozpada a niestety
        kasy niema. kody mam od taty tak mniej wiecej 1-2 dziennie i dzien w dzien
        strzelam w rower zegarkiem zsynchronizowanym wedlug : vega.cbk.poznan.pl
        strzelam tak zawsze 59 bo tak sie nagrody zmieniaja zmarnowalem juz na rower 20
        kodow czyli to ejst prawie miesiac strzelania i nic. oczywiscie udalo mi sie
        wyrgac przypdaiem jakas koszulke jak zaczynalem grac czyli dla testow i od
        tamtego czasu nic a nic. wiec graczu z czestochowy jakies porady albo moze
        jakas pomoc?
      • Gość: wayha Re: Kilka wyjasnień IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 21:07
        no więc drogi graczu z Częstochowy mam tylko jedno pytanie.czas mam
        zsynchronizowany,zegar odpowiedni mam tylko chciałbym sie dowiedzieć kiedy mam
        strzelać?? jesli strzelam w "00" niestety nagród nie trafiam,częściej trafiam
        gdy naciskam troche wczesniej jakieś 0.35 sekundy.pewnie to wina łącza,możliwe
        ale chciałbym sie dowiedzieć kiedy Ty to robisz:)
        • robert70 Re: Kilka wyjasnień 06.07.04, 22:48
          Cześć Częstochowski szczęściarzu :) moje gratulacje, ja również co nieco
          wygrałem aczkolwiek poluję jak głupek na kino i nijak nie mogę. Zauważyłem jak
          pewnie większość,że chwilami wyjęcie jakiejś tam drobnej nagrody nie nastręcza
          kłopotów, klikamy na 59..."i" i z reguły sie udaje, ale administrator chyba
          zmienia co jakiś czas czasy początkujące minutę, więdzą o tym (bardzo dokładnie
          chyba)na pewno goście z Kobyłki a i chyba Twoja dziewczyna, wszak nagroda
          główna została ustrzelona przez dziewczę z Częstochowy :). Więc jak to robisz,
          że odgadujesz o ile sekund administrator przesunął czas na serwerze, da się to
          jakoś sprawdzać?? jakiś program??, aha i jaki soft używasz do odmierzania
          setnych sekundy.
          pozdrawiam - miłej wyprawy
          Boby z Warszawy.
          p.s. również zbieram kody z ulicy (owszem palę jak smok również) a z sukcesów
          to Rowerek!!!!
          • Gość: marcin Re: Kilka wyjasnień IP: *.toya.net.pl 07.07.04, 10:14
            to znow ja. czy kluczem do sukcesu jest provider? bo znow strzelalem w rower i
            nic... mam internet z kablowki przez modem kablowy 512/512 wiec w sumie szybki
            ale np przy sciaganiu z emula to pingi mam wieksze niz w neo u mnie sa tak po
            200 przy czym w neo sa po 40-60. ale jak tu kliknac zeby bylo do takich
            milisekund i jak sprawidzc ping do serwera cominute?!?!
            • Gość: marcin Re: Kilka wyjasnień IP: *.toya.net.pl 07.07.04, 10:18
              dobra bez sensu napisalem wyzej ale sprawidzlem ping za pomoca cmd w windows XP
              i poleceniu ping www.cominute.pl i wyszlo mi z tego badania: Microsoft Windows
              XP [Wersja 5.1.2600]
              (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\Marcin>ping www.cominute.pl

Badanie www.cominute.pl [194.246.124.151] z użyciem 32 bajtów danych:

Odpowiedź z 194.246.124.151: bajtów=32 czas=22ms TTL=120
              Odpowiedź z 194.246.124.151: bajtów=32 czas=17ms TTL=120
              Odpowiedź z 194.246.124.151: bajtów=32 czas=16ms TTL=120
              Odpowiedź z 194.246.124.151: bajtów=32 czas=24ms TTL=120

Statystyka badania ping dla 194.246.124.151:
              Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty),
              Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
              Minimum = 16 ms, Maksimum = 24 ms, Czas średni = 19 ms

C:\Documents and Settings\Marcin> i czasy wachaja sie w granicach od 16 do 32
              maksimum:( ale co z tego...
              • Gość: wayha Re: Kilka wyjasnień IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 11:31
                hehe dobre dobre.końcówka najlepsza "ale co z tego...":) poczekajmy może
                na "gracza z Częstochowy" może nam coś pomoże:)teraz Kobyłka rządzi wiec nie ma
                co grać:)
              • Gość: gracz z Częstochow Re: Kilka wyjasnień IP: *.wsp.czest.pl 07.07.04, 12:29
                Pingi masz jak najbardziej OK
                Jełsi nie przekraczają 70-80ms to można grać - przynajmniej ja tak robię
                Jeśli są większe to też próbuję i tak kiedyś przy pingach w granicach 1400ms
                udało mi się wygrać siemensa ale nie byłem tak wprawny i kliknąłem ok 1 sekundy
                wcześniej - jak się okazało z pozytywnym efektem

I jeszcze raz zaznaczam
                Zanim wygrałem wartościowszą nagrodę - dla mnie to był rower- to zużyłem ok 30
                kodów w tym dniu aby ćwiczyć
                Efekty były fatalne bo na 29 strzałów wygrałem tylko Tshirt-a a 30 strzałem
                rower.

Na prawdę nie ma reguły na wygrywanie

Pisze się tu o skryptach ale skrypty są tylko dla wybranych, dla tych co mają
                idealne warunki w sieci i idealny czas - myślę że takie miał Jan z Łodzi bo
                ustrzelić 5 kin domowych w ciągu 7 dni a także 8 czy 7 siemensów to nie jest
                przypadek

Pozdrawiam
      • Gość: Piotr (Łódź) Re: Kilka wyjasnień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:08
        Witam i pozdrawiam wszystkich zapaleńców "szczęśliwych minutek". W ramach
        prowadzonej przez Marlboro promocji "co minute" organizowane są też imprezy w
        większych miastach. Czy ktoś zna miejsce i czas najbliższych imprez. Proszę o
        info : esso@gazeta.pl
        • Gość: Piotr (Łódź) Re: R E G U L A M I N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:28
          Jezeli ktoś posiada regulamin, prosze o przesłanie na esso@gazeta.pl
          • Gość: buhhhhhh Re: R E G U L A M I N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 06:58
            Ja również bym poprosił: tombusz@vp.pl
          • Gość: buhhhhhh Re: R E G U L A M I N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 06:59
            Dziękuję z góry... :)
            • Gość: alea Re: R E G U L A M I N IP: *.icpnet.pl 18.07.04, 13:34
              Ja także ponawiam prośbę ... aalea@gazeta.pl

:o)
              • Gość: koka Re: R E G U L A M I N IP: *.chello.pl 18.07.04, 13:50
                Heheheh... Graczu z Lodzi jestes WIELKI, usmialem sie po pachy
                Pozdro
    • robert70 Re: "co minute" marlboro 07.07.04, 12:05
      Czesc
      Graczu z Cz. możesz powiedzieć na jaki czas klikała Twoja dziewczyna wygrywając
      dzis kino domowe?? czy było to 59 "i"?? czy jakis inny???
      pozdrawiam
      Boby
      jeżeli to nie ona to wielkie sorry..:)
      • Gość: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.wsp.czest.pl 07.07.04, 12:24
        jeszcze jesteśmy w małym szoku
        widząc kręcącego się Zbigniewa z Łodzi i Karoline z Kobyłki nigdy bym nie
        pomyslał
        to poprostu ograomny FART bo inaczej tego nie można nazwać
        jeden z ostatnich kodów i taka niespodzianka
        potwierdza to tylko jedno "czysty przypadek"

A teraz odpowiedź
        Jełśi używasz NetTima to klikaj w momencie kiedy ma wskoczyć "00" sekund
        najlepiej poćwicz w ten sposób:
        - otwórz okno cominute
        - otwórz okno NetTima
        ustaw okno Net Tima tak aby zachodziło na okno z cominute i klikaj w momencie
        kiedy ma się zmienić na "00"
        jak wiadomo w momencie kliknięcia aktywne będzie okno od cominute i przysłoni
        okno NetTima
        i teraz tak musisz kliknąć w jak najpóźniejszym czasie jednak przed pojawieniem
        się "00"
        jeśłi klikając będziesz widział czas z sekundami "59" to OK a jełśi już
        zobaczysz "00" to za późno

Może to troszkę prymitywne ale dla mnie i mojej dziewczyny to najlepszy sposób -
        jak widać

Poza tym kobieca ręka jest chyba wprawniejsza bo gdy ja grałem to wygrywałem
        podstawki, paski, okulary zapalniczki a Ona ma troszkę lepsze nagrody - zawsze
        była lepsza w tym konkursie ode mnie:)

Pozdrawiamy gorąco
        • Gość: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 07.07.04, 12:42
          hmm no dobra w sumie wszystko rozumiem ale wedlug jakiego serwera masz
          zsynchornizowanego nettajma?bo u mnie nagrody zmieniaja sie juz jak klikan na
          poczatku 59 sekundy.
          i moze prosciej by bylo jak bym uzbieral kody i wyslal tobie a ty bys wygral mi
          rowerek;) heheh
          • Gość: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.wsp.czest.pl 07.07.04, 14:08
            info.cyf-kr.edu.pl

• Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 07.07.04, 14:48
      he he mam juz swoja LORNETKE, hurrrra!
      • Gość: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.wsp.czest.pl 07.07.04, 15:11
        SZCZERZE GRATULUJĘ !!!!
        • Gość: K&J z Warszawy Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:14
          My tez gralismy specjalnym programem ktory mial grac za nas.. i co... i dupa.
          Koszuli owszem ale nic poza tym nie wygrywal. Raz udalo się wygrac Cd i raz
          Simensa... naljepsze efekty daje MAGICZNA RĄCZKA ;) Tak wiec grajcie :) mnie
          się wczoraj udalo wygrac 5 razy z rzędu... sluchawki pendrive zegarek okulary i
          tshir... przez 15 min mialem 100% skutecznosc :) Tak wiec nie traccie
          nadzieji :) Grajcie ale NASZYCH nagród nie podkradajcie ;)
          • Gość: aguagu firma digital One z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:54
            Witam wszystkich grających :)

Gdy klikniecie na źródło strony cominute.pl w jednej z pierwszych linijek
            zobaczycie nazwę agencji reklamowej Digital One z ŁODZI - oni właśnie
            organizują konkurs. To daje do myślenia... Może to właśnie jest źródłem
            sukcesów Jana, Henryki, Dariusza, Marcina, a ostatnio Doroty, Anny, Bożeny i
            Beaty, która jednego dnia wygrała 27 par okularów. Pewnie otworzy straganik
            przy molo w Sopocie ;)
            • Gość: szczecin Re: firma digital One z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:10
              a moze ktos mi napisac jak sprawdzic czas strony www.cominute.pl, czy da rade
              to zrobic. Nastepna rzecz jak sie ma Cie do zaplacenia podatku od wygranych????
              Prosilbym jeszcze jak ktos posiada zalacznik numer 1 od regulaminu aby przeslac
              mi na maila

dzieks

psxspecs@wp.pl
              • Gość: gracz z Częstochow Re: firma digital One z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:50
                PODSTAWOWA SPRAWA:
                - zanim przeczytasz Załącznik do regulaminu to proszę przeczytaj Regulamin.

Dlatego zwróciłem uwagę bo w regulaminie jest wyraźnie napisane że do każdej
                nagrody rzeczowej jest nagroda pieniężna na pokrycie właśnie PODATKU. PMPL
                odprowadza tą kwotę jako podatek od wygranej.

Pozdrawiam

• Gość: minutka Re: firma digital One z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 07:47
              Zgadza się. Również jestem zdania, że oszustwa jakie występują w konkursie mają
              ścisły związek z firmą digital One z Łodzi.

Serdecznie zachęcam do zgłoszenia tego faktu na adres e-mailowy firmy:

info@digitalone.pl

(najchętniej kilkadziesiąt razy dziennie - za każdym razem gdy zobaczycie, że
              znów wygrał podstawiony gracz z Łodzi)

pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych :)
      • Gość: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:53
        masz bo wygrałeś
        czy masz bo Ci już przysłali ??

Pozdrawiam
        • Gość: Doomie Re: "co minute" marlboro IP: 80.51.27.* 08.07.04, 13:01
          Popatrzcie na czasy ludzi którzy wygrali.Wszyscy wygrywają zawsze w 00.000 !!. Nie chce mi sie wierzyć, że każda nagroda została trafiona zawsze w 0 części sekundy !.
    • Gość: koka Re: "co minute" marlboro IP: *.chello.pl 08.07.04, 14:13
      Mam bo trafilem, po wielu meczarniach. Niedlugo jade na dluuugie wakacje i
      zastanawiam sie, czy w tym czasie nie przyjedzie kurier z moimi nagrodami i nie
      pocaluje klamki :). Mnie nie przyslali zalacznika nr 1 (dla mnie to bez
      znaczenia, wazna jest tresc regulaminu), znam jeszcze 2 osoby, ktore tez
      takowego nie dostaly.
      Pzdr i powodzenia
      • Gość: gracz z Czestochow Re: "co minute" marlboro IP: *.wsp.czest.pl 08.07.04, 16:31
        Zalącznika nr 1 nie wysyłają razem z regulaminem
        Jest tylko REGULAMIN, Załącznik nr 2, Aneks do regulaminu

a tak swoją drogą to ciekawe jak by wyglądał załącznik nr 1 na którym jest ok
        65 000 pozycji ?? ;)

Pozdrawiam
        • Gość: haze Re: "co minute" marlboro IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 08.07.04, 20:38
          witam,chcialbym dolaczyc do wszystkich szczesliwcow ktorzy wygrywaja
          nagrody,czy ktos mi podac adres strony internetowej tej gry,z gory serdecznie
          pozdrawiam i dziekuje :)))
          • Gość: szczecin Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:52
            www.cominute.pl :)))
            • Gość: haze Re: "co minute" marlboro IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 09.07.04, 12:24
              dziekuje,zabieram sie do zabawy :)))
            • Gość: haze Re: "co minute" marlboro IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 09.07.04, 12:33
              mam jeszcze jedno pytanko ;) jeden kod jedna szansa wygrania,czy moge korzystac
              z jedego kodu przez np jeden dzien ? ;)
              • Gość: Crow Re: "co minute" marlboro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:50
                jeden kod = jedna szansa
                • Gość: haze Re: "co minute" marlboro IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 09.07.04, 13:01
                  dzieki,juz zauwazyłem ;) male szanse,poszlo mi juz kilkanascie kodow i nawet
                  zapalniczki nie mam,czy maja jakies nagrody pocieszenia ;)
                • Gość: co w regulaminie? Re: "co minute" marlboro IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 14:09
                  pewnie ,jest wzmianka, ze za kazda nagrode trzeba doplacic itp:) ja ygralem
                  tiszerta i nie mam go:) normalka.
                  • Gość: marcin Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 15:01
                    jaka wzmianka co ty piszesz! nic ie trzeba doplacac najpierw czytaj regulamin a
                    potem pisze bezsensowne posty.
                    • Gość: cokolwiek Re: "co minute" marlboro IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 15:15
                      luzik tak? napisalem ten post, bo tylko domyslam sie co tam moze byc napisane,
                      i przyznaje nie czytalem, to mial byc element humorystyczny, a Ty potraktowales
                      to jak jakies cokolwiek:)...pozdrawiam
                      • Gość: Tomek Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 16:12
                        Mam pytanie: czy ktokolwiek z was dostał już jakąkolwiek nagrodę?

17 maja wygrałem swoją pierwszą nagrodę (później nie chwaląc się wygrałem
                        jeszcze trochę :D) a nagród ani widu ani słychu... Wiem, że MH zastrzegł
                        sobie
                        60 dni na dostarczenie naród, ale znając życie oczywiście będą jakies 2
                        miesiące poślizgu...

Pozdro dla wszystkich, którzy liczą sekundy :P
                        • Gość: Raven Re: "co minute" marlboro blokada IP: *.chello.pl 09.07.04, 16:39
                          Zauważyłem że gdy gra "ŁÓDŹ" strona nie odświeża się przy drogich nagrodach
                          (mimo pinga 12-50 ms na stałce chello) a potem Jan, Marek, Marcin itp wygrał
                          nagrodę , to jednak wygląda na przekręt ludzi z DIGITAL ONE
                          • Gość: koka Re: "co minute" marlboro blokada IP: *.chello.pl 09.07.04, 22:28
                            Wiesz co Raven cos w tym jest ale nie moge byc obiektywny bo tez mam lacze w
                            chello. Chetnie bym posluchal opinii innych co maja lacze u innego providera.
                            Moje polowy dzisiaj: 42 kody zuzyte, wygrane 3 tshirty (tak dla picu, bo
                            sprawdzalem czy wszystko jest ok) i 1 cd. :). Przy lepszych nagrodach lag i
                            dupa blada :(
                            Pzdr
                            • Gość: marcin Re: "co minute" marlboro blokada IP: *.toya.net.pl 10.07.04, 10:38
                              ja mam łacze z łódzkiej kablówki TOYA i niby male pingi jak podawalem w poscie
                              wyzej ale jest taka lipa ze koniec swiata udalo sie trafic okulary koszulke i
                              postawka przy wiekszych nagrodach nic a nic:( teraz odkladam kody i ide gdzies
                              strzelac z telekomuny.
                              • Gość: P@wlo PRZEKRĘT IP: *.zbaszyn.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 12:12
                                Jaka tam blokada-widzicie Łódź,Kobyłka - nie ma żadnych blokad :-) Trzeba
                                uczciwie grać. Ja w sumie pstryknąłem około 150 kodów -
                                Siemens,podstawka,zapalniczka,okulary. Wg mnie 1 osoba=1 nagroda danego
                                rodzaju.Co sądzicie???
                                • Gość: marcin Re: PRZEKRĘT IP: *.toya.net.pl 10.07.04, 19:50
                                  a jan z lodzi i jego 15 domowych kin? hahaha i milion zapalniczek i cala reszta
                                  tej bandy.... raczej nie jedna nagroda jednego typu bo ja probuje wygrac tylko
                                  rower i nic z tego...
                    • Gość: gracz Re: "co minute" marlboro IP: *.class147.petrotel.pl 11.10.04, 11:48
                      Pszcie co chcecie, ale ten konkurs to jedna wielka lipa. Niesprawiedliwe jest
                      to, ze jedna osoba wygrywa kilkaset nagrod (w tym np. 30 kin domowych) a druga
                      nie wygra nic. Zasady powinny byc inne!
                      • Gość: tombusz Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:12
                        Z-Łodzi-eje ruszyli z aukcjami, zobaczcie jakie ilości:

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1111128
                        www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=640724 (tu mam wątpliwości)

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1703104
                        Pozdrawiam
      • Gość: Kareczka Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 20:44
        Dowiadywalam sie, i powiedzieli ze nawet jak nikt nie odbierze paczki ( chyba 2
        tygodnie lezy na poczcie) to paczka wraca do nich, jak wrocisz mozna do nich
        zadzwonic i oni odesla - chyba ;)
        • Gość: szczecin CZAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 20:52
          czu ktos to kmini "/swfdata/mptime.aspx" ????
          pozdro
    • Gość: Gracz z Łodzi Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 10.07.04, 23:24
      Witam wszystkich
      Po pierwsze gratuluję graczowi (-om) z Częstochowy wytrwałości i szczęścia.
      Spróbowałem waszego sposobu i niestety nic ale wiem, że to się może amienić w
      każdej chwili. Ja korzystałem często z zegara windowsa z synchronizacją w
      time.windows.net nawet pare ciekawych nagród zagrnołem :) korzystałem również
      z zegara ATOM TIME PRO ale było chyba gorzej :(

Co do osób typu Jan z Łodzi to nie jestem nim, ale również mnie dziwi fakt
      wyrania takiej ilości nagród przez te same osoby.

Szkoda również że swój kod ID dostałem dopiero pod koniec maja gdzie o
      konkursie wiedziało juz zbyt dużo ludzi. Na początku tak jak ktoś już pisał
      było pewnie łatwiej.

Ostatnio doswiedziałem się,że jest w Łodzi pare osób które masowo wykupuja
      papierosy, wyrywają kody i chodzą po pubach i sprzedają paczki z fajkami po
      4,50 dlatego uważam, że organizatorzy konkursu nie mają z tym nic wspólnego.
      Myślę również że taka firma jak Phillip Morris nie mogłaby pozwolić sobie na
      taki skandal (znaczy pewnie i tak by dużo nie starcili ale zawsze to jakaś
      strata wizerunku) Tak więc tylko szczęście może nam pomóc i sprawne
      paluszki!!!!!!

A tak poztym to strzelam około 30 kodów tygodniowo (sam palę i zbieram od
      znajomych) trafiłem standardowo t-shirt*2, zapalniczki*2, okulary*2, podstawkę,
      pendrive i CD chciałbym jeszcze słuchawki ale nie można mieć wszystkiego.
      Staram się nie dublować nagród ale dla treningu czasami się zdarzy, a pozatym
      to coś dam kumplowi bo mi troche kodów dał.

PS. Nie pisałem do nich po regulamin ale powiedzcie czy np. przy odbiorze
      nagród należy mieć kody z paczek??? wydaje mi się że nie bo przecież serwey
      mają wpisane wszystkie kody i kody się nie powtarzają!!

PS2. jeszcze jedno. Czy zdarzyło wam się że nowiutki kod z paczki nie został
      zaliczony bo wypisało że był już użyty?????? Mnie się tak zdarzyło parę razy!!!

PS3. Nagród jeszcze nie dostałem. Ale bądzmy cierpliwi i poczekajmy.

POZDRAWIAM RZYCZE UDANYCH ŁOWÓW (KLIKNIĘĆ)!!!!
      • Gość: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 00:37
        Po pierwsze DZIĘKUJĘ za gratulacje ale ja się już chyba uzależniłem od tej
        zabawy ;)
        dobrze że w pracy nie ma za wiele roboty bo by było przechlapane.

Jeśłi chodzi o kody to piszę - NIE trzeba ich trzymać na potwierdzenie wygranej.

Druga sprawa dotycząca kodów to to że ja też miałem kilka przypadków gdy
        użyłem "cieplutki" kod prosto z paczki a tu komunikat że ten kod już był
        wykorzystany. W takiej sytuacji należy ten kod zgłosić w dziale reklamacji i
        prawedopodobnie odesłać go do ww działu. Powinni (z moich informacji) zwrócić
        Ci kod nieużywany. Z reguły robią to telefonicznie - sam kilka od nich dostałem
        po zgłoszonych reklamacjach ale dotyczących czego innego.

To co piszesz to tylko potwierdza moją teorię że niektórzy GENERUJĄ sobie kody
        i ich używają nie mając "oryginałów".

A wracając do mojej wytrwałości to gdy wygrałem pierwszą nagrodę (CD) a później
        telefon to obiecałem sobie że wygram komplet no i tak też się stało. Teraz ja i
        moja dziewczyna mamy nowe telefony, aparaty, kilkanaście innych nagród a także
        to czego do szczęścia mi najbardziej brakowało czyli kino domowe. Jej się też
        udało trafić szanse na wyprawę i teraz ja będę trzymal za nią kciuki aby
        przeszła eliminacje.

Pozdrawiam wszystkich
        gracz z Czestochowy
      • Gość: gracz z Częstochow Re: "co minute" marlboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 00:39
        a zapomniałem dodac jeszcze że ja też zakupiłem swego czasu pokaźną liczbę
        paczek z kodami (ok 200) i sprzedałem wśród znajomych bez kodów po 5 zł -
        biorąc pod uwagę że paczka w "pięciopaku" kosztuje tylko 5,60 to był to
        opłacalny interes.
    • Gość: Gracz z Łodzi Re: "co minute" marlboro IP: *.toya.net.pl 10.07.04, 23:29
      Sorki za literówki i błędy w pierwszym poście!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka