arletunia 12.12.07, 16:14 basiu prosze przetlumacz mi. JEST MI SMUTNO SPRAWIASZ MI WIELKI BOL.KLAMIESZ MNIE WIEM O TYM.DLACZEGO TO ROBISZ?DZWONILAM ODEBRALO TWOJE DZIECKO.TO WSZYSTKO NIE MA SENSU.TAK BARDZO CI UFALAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
civciv1 Re: jest mi smutno 12.12.07, 16:35 Zgloś się na forum Polonia w Turcji ,tam ci doradza jak skutecznie rozbić turecką rodzinę.Życzę sukcesów. Odpowiedz Link
civciv1 Re: Pani Basiu 12.12.07, 16:39 proszę nie kasować mojego wpisu,bo on ma sens,zawiera pewne przesłanie.Może Pani zrozumie o co mi chodzi. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: Pani Basiu 13.12.07, 12:54 "JEST MI SMUTNO SPRAWIASZ MI WIELKI BOL.KLAMIESZ MNIE WIEM O TYM.DLACZEGO TO ROBISZ?DZWONILAM ODEBRALO TWOJE DZIECKO.TO WSZYSTKO NIE MA SENSU.TAK BARDZO CI UFALAM" "Üzgün hissediyorum.Bana acı veriyorsun.Bana yalan söylüyorsun,bunu biliyorum.Neden bunu yapıyorsun? Seni aradım,telefonu çocuğun açtı.Bu herşey anlamsız.Sana o kadar çok güveniyordum." pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: Pani Basiu 13.12.07, 13:00 civciv... nie kasuje twego wpisu,gdyz o to prosisz i nie ma w nim nic obrazliwego,ale wiesz ja juz czasami wole tylko tlumaczyc,niz cokolwiek probowac zrozumiec ,za duzo rozumiec i rozne przeslania,nie ma po co,od tego glowa boli.szkoda zdrowia.wiesz,moze najlepiej jak kazdy zajmie sie swoim zyciem,tym co lubi,tym co mu sprawia przyjemnosc.Kazdy ma jedno zycie i kazdy jest odpowiedzialny za swoje zycie,czy to z bledami , czy tez bez. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
ataner18 Re: jest mi smutno 20.12.07, 20:26 Bardzo przepraszam, że się wcinam, ale chciałam zauważyć, że forum "Polonia w Turcji" nie jest "interaktywnym kursem rozbijania rodzin" - tureckich ani żadnych innych. O ile się nie mylę Ty civciv1, zaglądasz na to forum, więc nie rozumiem złośliwych komentarzy z Twojej strony. Co najmniej niegrzeczne. Odpowiedz Link