15.12.10, 22:30
Bede wdzieczna za przetlumaczenie tytulu:

Ранимість любові
Obserwuj wątek
    • nobullshit Re: ukrainski 16.12.10, 16:45
      Moje ukraińskie źródło powiedziało, że "zraniona miłość".

• pluskat Re: ukrainski 16.12.10, 17:10
        dzieki! smile
        ale mam maly problem, bo Francuzi przetlumaczyli to na: Milosc jest bezbronna/krucha/wrazliwa
        czy nie chodzi o to, ze latwo ja zranic?
        • nobullshit Re: ukrainski 16.12.10, 18:10
          pluskat napisała:
          > ale mam maly problem, bo Francuzi przetlumaczyli to na: Milosc jest bezbronna/k
          > rucha/wrazliwa
          > czy nie chodzi o to, ze latwo ja zranic?
          Myślę, że tak. Dosłownie ten tytuł znaczyłby chyba "ranliwość miłości".
          • pluskat Re: ukrainski 16.12.10, 19:00
            dzieki smile
    • mariusz-kowal-83 Re: ukrainski 28.07.24, 22:24
      Cześć! 😊 Jeśli potrzebujesz tłumacza ukraińskiego, serdecznie polecamy Biuro Tłumaczeń Advance 🌟. Oferujemy kompleksowe usługi, w tym tłumaczenia przysięgłe, pisemne, ustne, a także transkrypcje i tłumaczenia filmów. Nasz zespół składa się z doświadczonych tłumaczy, którzy zapewniają dokładność i dbałość o szczegóły, niezależnie od tematyki 📚. Obsługujemy również inne popularne języki, takie jak angielski, niemiecki, włoski, francuski, hiszpański, portugalski, rumuński, niderlandzki, czeski, słowacki i wiele innych 🌍. Niezależnie od rodzaju tłumaczenia, możesz liczyć na naszą profesjonalną pomoc! ✨
    • mariusz-kowal-83 Re: ukrainski 22.06.25, 12:33
      Tłumaczenia ukraińskiego – przysięgłe i zwykłe. Szybko, online, profesjonalnie
      Masz dokumenty po ukraińsku lub potrzebujesz tłumaczenia na ukraiński?
      Zaufaj Biuru Tłumaczeń Advance – działamy od 2003 roku, współpracujemy z ponad 200 tłumaczami, obsługujemy klientów z całej Polski i zagranicy.

W czym pomagamy?
      Tłumaczenia przysięgłe z ukraińskiego – akty stanu cywilnego, dokumenty sądowe, zaświadczenia, rejestracja pojazdu
      Tłumaczenia zwykłe – CV, listy motywacyjne, e-maile, załączniki
      Specjalistyczne tłumaczenia ukraińskie – techniczne, prawnicze, medyczne, finansowe
      Tłumaczenia ustne – pomoc w urzędach, sądach, rozmowach biznesowych

Tłumaczymy online – bez wychodzenia z domu.
      Pliki możesz przesłać z dowolnego miejsca – gotowe tłumaczenie odeślemy mailem lub kurierem.

Potrzebujesz wyceny?
      Wypełnij formularz – zazwyczaj odpisujemy w 50 minut.

Tłumaczenia ukraińskie, którym możesz zaufać
      www.advance-mk.pl – szybko, dyskretnie, zgodnie z wymogami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka