pluskat 15.12.10, 22:30 Bede wdzieczna za przetlumaczenie tytulu: Ранимість любові Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nobullshit Re: ukrainski 16.12.10, 16:45 Moje ukraińskie źródło powiedziało, że "zraniona miłość". Odpowiedz Link
pluskat Re: ukrainski 16.12.10, 17:10 dzieki! ale mam maly problem, bo Francuzi przetlumaczyli to na: Milosc jest bezbronna/krucha/wrazliwa czy nie chodzi o to, ze latwo ja zranic? Odpowiedz Link
nobullshit Re: ukrainski 16.12.10, 18:10 pluskat napisała: > ale mam maly problem, bo Francuzi przetlumaczyli to na: Milosc jest bezbronna/k > rucha/wrazliwa > czy nie chodzi o to, ze latwo ja zranic? Myślę, że tak. Dosłownie ten tytuł znaczyłby chyba "ranliwość miłości". Odpowiedz Link
mariusz-kowal-83 Re: ukrainski 28.07.24, 22:24 Cześć! 😊 Jeśli potrzebujesz tłumacza ukraińskiego, serdecznie polecamy Biuro Tłumaczeń Advance 🌟. Oferujemy kompleksowe usługi, w tym tłumaczenia przysięgłe, pisemne, ustne, a także transkrypcje i tłumaczenia filmów. Nasz zespół składa się z doświadczonych tłumaczy, którzy zapewniają dokładność i dbałość o szczegóły, niezależnie od tematyki 📚. Obsługujemy również inne popularne języki, takie jak angielski, niemiecki, włoski, francuski, hiszpański, portugalski, rumuński, niderlandzki, czeski, słowacki i wiele innych 🌍. Niezależnie od rodzaju tłumaczenia, możesz liczyć na naszą profesjonalną pomoc! ✨ Odpowiedz Link
mariusz-kowal-83 Re: ukrainski 22.06.25, 12:33 Tłumaczenia ukraińskiego – przysięgłe i zwykłe. Szybko, online, profesjonalnie Masz dokumenty po ukraińsku lub potrzebujesz tłumaczenia na ukraiński? Zaufaj Biuru Tłumaczeń Advance – działamy od 2003 roku, współpracujemy z ponad 200 tłumaczami, obsługujemy klientów z całej Polski i zagranicy. W czym pomagamy? – Tłumaczenia przysięgłe z ukraińskiego – akty stanu cywilnego, dokumenty sądowe, zaświadczenia, rejestracja pojazdu – Tłumaczenia zwykłe – CV, listy motywacyjne, e-maile, załączniki – Specjalistyczne tłumaczenia ukraińskie – techniczne, prawnicze, medyczne, finansowe – Tłumaczenia ustne – pomoc w urzędach, sądach, rozmowach biznesowych Tłumaczymy online – bez wychodzenia z domu. Pliki możesz przesłać z dowolnego miejsca – gotowe tłumaczenie odeślemy mailem lub kurierem. Potrzebujesz wyceny? Wypełnij formularz – zazwyczaj odpisujemy w 50 minut. Tłumaczenia ukraińskie, którym możesz zaufać www.advance-mk.pl – szybko, dyskretnie, zgodnie z wymogami. Odpowiedz Link