Dodaj do ulubionych

dentystaaaaaa

01.07.12, 21:04
witam znacie jakiegos stomatologa ktory nie jest marny a za wizyte bierze mniej niz 100 zl ,???bo w dobrzejewicach 120 za zwykle plombowanie to przesada a w dodatku pan stomatolog twierdzi ze zabek z malutenka dziurka to tylko do leczenia kanalowego ....prosze o adres tel cokolwiek....z gory dzieki....
Obserwuj wątek
    • dkmilton Re: dentystaaaaaa 02.07.12, 11:41
      Jeśli chodzi o dentystę na zęby nie żałuj, bo masz je praktycznie na całe życiewink Dziś cena za takie wizyty z reguły trzyma się około 100zł, pójdziesz na kasę zrobić po kilku miesiącach może roku znowu trzeba działać-byle jaki materiał;p
      Ja polecam dentystę, który przyjmuje u p. Świątkowskiej w Medyku (jak najbardziej też prywatnie, przez kilka miechów wszystkie zęby sobie u Niego porobiłem, bólu nie było, a wizyty są dość sympatyczne!) po kilku wizytach sam z ceny zjeżdżawink! A więcej jak 100zł za wizytę nie zapłaciłem, chyba,że godziłem się robić jednocześnie 2-3 zęby;P Cena wizyty nie zależy od wielkości ubytku, tylko od użytego materiału-to taka mała uwaga;D
      • bocianek5 Re: dentystaaaaaa 02.07.12, 15:06
        czyli za zwykle plombowanie to ile? i oplaca die robic mowisz 2 zęby naraz to ile wtedy bierze?w medyku przeciez caly czas pisze urlop to jak sie z nia umawiac i gdzie ona przyjmuje...
        • paulo333 Re: dentystaaaaaa 02.07.12, 20:49
          w medyku przyjmuje nie pani tylko pan dentysta wielki jak koń i bólu narobił mi co niemiara polecam gabinet w toruniu na ul św faustyny miła pani o imieniu magda tel 692-013-278 a co do ceny to 100 pln za ząb.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka