Dodaj do ulubionych

Do Z.Czapeczki

12.02.11, 21:54
Na prośbę Cornelli, usuwamy Twoje wpisy.
Proszę, nie umieszczaj tutaj takich postów, jak pisałam, to naprawdę nie ma sensu.
Jeszcze raz, nie nabrałyśmy się na Jokkera, wiec Twoje ostrzeżenia sa niepotrzebne.
Obserwuj wątek
    • zdzislaw.czapeczka [...] 12.02.11, 21:57
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • al-szamanka Re: Do Z.Czapeczki 12.02.11, 22:04
      Odpowiadam na usuniety post: nie obchodzi nas do kogo i jakie maile wysyłał Jokker. I skąd tak dokładnie to wiesz, czyżbyś sam był Jokkerem, o czym głośno już mówi się na forach.
    • al-szamanka Re: Do Z.Czapeczki 12.02.11, 22:09
      A jeżeli chcesz coś koniecznie opowiedzieć, to możesz wysłać mi wiadomość prywatnie
      • kicho_nor Re: Do Z.Czapeczki 12.02.11, 22:40
        Zdzisławie

Powiem Ci tak:
        Mnie jest wszystko jedno kto drugiej strony siedzi Myszka Miki,
        czy jakiś żółw Innocenty.
        Jest tak Zdzisławie jak w teatrze, każdy może być kim chce
        a Ty wpadasz i mówisz kura (jak Pokora w C.K Dezerterzy)
        Mówisz, że Jokker to lesbijka, może i lepiej, lubię lesbijki.

Myślałem, że Kalejdoskop to forum do tematów jak w kalejdoskopie
        A widać po tematach forum rozliczeniowe z Jokkerm

Zdzisławie, mógłbym znajomego hakera poprosić kim Ty jesteś
        ale tak naprawdę g. mnie to obchodzi
        • al-szamanka Re: Do Z.Czapeczki 12.02.11, 22:45
          Dobrze myślałeś Kichonorze, z Jokkerem się nie rozliczamy, BO I PO CO
          Nie rozliczamy się z nikim.
          Ale miło, że nas czytasz...tak szybko się zjawiłeś wink wink
        • 1zorro-bis Re: Do Z.Czapeczki 12.02.11, 22:47
          Czesc-Kiszka! Ja tez lubie i lesbijki i homoseksualistow....To tacy sami ludzie jak my, prawda? a wchodzenie komus do lozka i zagladanie pod koldre to takie szczeniackie, co? big_grinbig_grin
          A tak w ogloe: to milo Ciebie tutaj widziec!big_grin
          • 1zorro-bis Re: Do Z.Czapeczki 12.02.11, 22:49
            no wlasnie! tutaj NIKT z NIKIM sie nie rozlicza. Bawimy sie i nie banujemy. big_grinbig_grin
            I tym sie roznimy od innych.big_grinbig_grin
            • kicho_nor Re: Do Z.Czapeczki 12.02.11, 23:15
              Zorro
              Dziękuję za zaproszenie
              -czuję, że się wypalam forumowo i coraz mniej mi się chce
              Ale,
              poczytać, poczytam.
              • al-szamanka Re: Do Z.Czapeczki 12.02.11, 23:20
                Moze to tylko zmęczenie wiosenne, Kichonorze wink...a psalmu jak nie było, tak nie mawink
              • 1zorro-bis Re: Do Z.Czapeczki 13.02.11, 07:10
                Kiszka....jak sie czlowiekowi "nie chce" to znaczy , ze umiera. Wiec "chciec" sie zawsze musi! big_grinbig_grinbig_grin
                • maja-z-podworka Re: Do Z.Czapeczki 13.02.11, 10:23
                  Nie interesuje mnie to, co pisze Czapeczka.

Nie mam zamiaru z nim dyskutować, tego typu wpisy są nam znane z innych miejsc i nie świadczą nawet o tym, że "Jokker zalazł komuś za skórę". . Ktoś działa na zasadzie - rzucaj błotem, na pewno coś się przyklei.

Posty takie świadczą jedynie o stanie psychicznym osoby, która je wysyła. Polecam jej/jemu konsultację w Poradni Zdrowia Psychicznego.

Wiecej na tym watku pisała nie będę, wzywam do podobnego potraktowania go przez innych - rozmowy towarzyskie nie muszą być prowadzone na śmietniku.

"Nie" dla przemocy w necie!!!!!!!!!!!!!!!
                  • milky_way_1 Re: Do Z.Czapeczki 13.02.11, 10:36
                    Tak myślisz Maju, nie dla przemocy w necie ? A gdzie biją, lub ciągną za kokardki ? To Ci niedobrzy chłopcy smile Psychicznie powinny się niektóre osoby leczyć to fakt. Mnie takie niby śmieszki czyimś kosztem przestały bawić. To było dobre do pewnego momentu, teraz zaczęło być obrzydliwe, a słownictwo wychodzi pod innym nikiem. Damy już odeszły, te co się do tego pisały.... Niekiedy ktoś zje gruszkę, jeden z najsmaczniejszych owoców i nawet o tym nie wie. To przenośnia. Im dać buraka i tak się nie zorientują smile To co dla jednych śmieszne, innym nie przypada do gustu smile
                    • 1zorro-bis Re: Do Z.Czapeczki 13.02.11, 11:26
                      na szczescie na Kalejdoskopie nikogo nie bija i nie banuja....Milky.big_grinbig_grinbig_grin
                      • milky_way_1 Re: Do Z.Czapeczki 13.02.11, 13:11
                        Zorro, płotki mnie nie interesują. I tematy z pogranicza, ech... no cóż też nie. Niech ogrzewają tą co jej stale zimno i jest zmarznięta... Mnie studzić trzeba smile)))) Lisku kurnik zamknięty. Mój świat jest bezpieczny smile))) Tekst linka
                        • m.maska Re: Do Z.Czapeczki 13.02.11, 13:25
                          Milky mam czasami wrazenie, ze piszesz do swoch mysli...ktorych my nie znamy i zapewne dlatego nie wszystko dla wszystkich jest zrozumiale... wink
                          • 1zorro-bis Re: Do Z.Czapeczki 13.02.11, 13:52
                            Milky...tutaj lisy nie chodza. A kurnik to na innym forum....big_grinbig_grinbig_grin
                            • kazio.maciolka Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:05
                              abyscie przestali dyskutowac o moim forum. Taka rozmowa jest nie na miejscusad
                              • m.maska Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:10
                                ?????????????????????????????
                                a co to znaczy Twoje forum? jak one forum sie nazywa? i gdzie odbywa sie ta dyskusja o tymze?
                              • m.maska Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:14
                                Wlasnie zajrzalam w wyszukiwarke i NIC nie wskazuje na to, by niejaki kazio.maciolka mial jakies forum.... shock shock shock

A moze Szanowny Nauto - zapomniales sie przelogowac? to jest po prostu ciekawostka matrixu wink
                                • zdzislaw.czapeczka Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:17
                                  Uhahahaha, ale wpadka Jokkerze uhahahaha.
                                  • m.maska Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:22
                                    Oooo... tyż sie pomyliles... Jokker tez nie ma forum
                                    • 1zorro-bis Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:25
                                      Jokker....? NIE! To przeciez forum Wichry...Ale ich obu gdzies "wymiotlo"....cool
                                  • 1zorro-bis Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:24
                                    czesc Zdzichu! A Ciebie skad zrzucili? Na spadochronie czy bez?big_grinbig_grinbig_grin
                              • 1zorro-bis Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:23
                                Kaziu, Kaziu...zakochaj sie! a jakie jest TWOJE forum?big_grinbig_grinbig_grin
                                No, chyba nie LOZA i Podworko????
                                • m.maska Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:24
                                  To nalezy wsadzic do "niewyjasnionych zagadek matrixu"... wink
                                  • zdzislaw.czapeczka Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:26
                                    " wichryiburze" to jokker. Kazio Maciolka to też Jokker.
                                    • 1zorro-bis Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:29
                                      eeeee....myslisz? To za ineligentne...-:cool.
                                    • m.maska Re: Bardzo bym Was prosił 13.02.11, 18:32
                                      Zdzisiu, ale co to Ciebie tak boli? Jokker, czy nie - robi Ci to roznice? skrzywdzil Cie? to szukaj gdzie indziej sprawiedliwosci... wink
                                      • zdzislaw.czapeczka [...] 13.02.11, 19:35
                                        • m.maska [...] 13.02.11, 19:43

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka