Dodaj do ulubionych

A to, moi ulubiency......:D

18.02.11, 19:35
www.youtube.com/watch?v=o4i2nkb2Kic&feature=related
big_grinbig_grinbig_grin
A teraz ide papusiac. Jak co wieczor....big_grin
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 19:45
      cokolwiek dziwny gust masz... big_grinbig_grinbig_grin
      • zuza_anna Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 19:52
        Czyżby Zorrek za niemi tęsknił? big_grin
        • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 20:41
          Ja kocham Giertycha. Moja miłość zaczęła się w dniu, w którym z mównicy sejmowej odpowiadał Kurskiemu smile Pamiętacie to?

www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4
          • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 21:14
            Obejrzalam.... hmm....no niezly jest, ale zeby go od razu pokochac? Majeczko..... shock
            • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 21:23
              Następnego dnia Kurski prawie płakał. Wiem, że to uczucie mocno niechrześcijańskie, ale ....Nie obejrzałam tego na You Tube, nie wiem czy jest całość...zdaje się, że nie....
              • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 21:35
                To wszystko nieistotne... mnie zainteresowaly Twoje uczucia do Giertycha wink
                • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 21:46
                  Nie wiem czemu się dziwisz smile Ty Go nie kochasz?
                  Z tego wynika, że świat jest zróżnicowany, a serce kobiety nieodgadnione.

sama byłam zdziwiona....
                  • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 21:50
                    Jakos nie....moze zimnokrwista jestem? ale jakos nie wzbudza we mnie tego rodzaju uczuc wink
                    Mnie sie bardzo podobal np. Kalisz w roli Sw.Mikolaja...bylam zachwycona wrecz, ale do kochania, to jeszcze kawalek bylo.
                    • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 21:56
                      No widzisz smile To jednak jakieś wspólne uczucia mamy smile Nie jest źle!!!!!
                    • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 22:08
                      Chyba mam bardzo wredny charakter, bo na Kalisza nie mogę spokojnie patrzeć, zwykle wybałuszam oczy i mam ochotę parsknąć śmiechem...no nie wie, to chyba przez jego mimikę. A w roli świętego Mikołaja jakoś trudno mi go sobie wyobrazićsmile
                      • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 22:22
                        no kiedy ja tez sie tym ubawilam wlasnie, zaluj, ze nie widzialas, duzo stracilas...
                  • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 22:01
                    Hmm, Majeczko, powtórzę....ale żeby aż po ko chać. Nie miałam pojęcia, że w polskim sejmie toczą się takie dobre kabarety, w marcu mam 2 tygodnie urlopu, jeżeli będzie możliwość nie omieszkam tego obejrzeć wink
    • zuza_anna Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 19:51
      Ciekawa jestem gdzie zapodziała się Renatka B., Endriu paplał wczoraj w TVN24,
      mało nie zagadał ... prowadzącego!
      • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 22:32
        A kto to Endriu?? .d
        • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 22:44
          Hihihi... to Ty nie wiesz kto to jest Endriu? to ten...

www.youtube.com/watch?v=zrtyXWqveRI&feature=related
          • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 22:54
            No to trzeba było od razu po nazwisku ! To ten, co tak specyficznie się śmiał w wiadomej sprawie lekkich panienek....
    • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 23:02
      A to był mój ulubieniec, gdy miałam dziesięć lat smile

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxXtLwOwymFbm4sq9z33Ne1nF1Wm4RYUCyptRodt_ibYAIiOjFdQ
      • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 23:19
        A ten, gdy byłam trzy lata starsza...

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxu7A-j0t6wGPEgDt3rXzP4lPkg8GgYGFh7DYuGj-WjAwmwXRj
        • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 23:23
          czy Ty AL chcesz sie podlizac do Zorro? shock
          • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 23:28
            Ja??? Podlizuch??? To był tamten Zorro big_grin
        • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 23:24
          A ten, gdy miałam lat 15

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQswwR75wlYfFVT9CfhcUkxAdC-g7xQe0H3yx0UGzOA_yh82eoT
          • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 23:25
            No i po tym powyżej nie miałam już żadnego ulubieńca wink big_grin
            • milky_way_1 Re: A to, moi ulubiency......:D 18.02.11, 23:59
              Zainteresowania godne dziewczynki smile Coś z przesłaniem smile Żyj chwilą!
              • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 08:03
                ale co byscie o Giertychu nie mowily to jest to JEDYNY facet z tej bandy, ktory z honorem z tego kabaretu wyszedl. Jako polityka go nie trawilem i jego partii tez, ale on potrafil po porazce zrezygnowac....cool
                A Jarek? A Lepper? Jeden nienormalny a drugi chamski prymityw....big_grin
                • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 10:08
                  ale on potrafil po porazce zrezygnowac.

Ale nie wiadomo, co tak do końca nim kierowało, wiec jedno takie zachowanie nie zneutralizuje poprzednich.
                  • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 12:05
                    ja wiem Al, ale ani Jarek ani "Jendrek" tego nie potrafili....big_grin
                    • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 12:37
                      No wiesz Zorro... dlaczego Jarek ma rezygnowac? i co bedzie robil? pojdzie na etat? ma fuche i zadnej odpowiedzialnosci...zyc nie umierac.
                      • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 14:22
                        no wlasnie.....Jarek poza "maceniem" nic nie potrafi....big_grinbig_grin

m.maska napisała:

> No wiesz Zorro... dlaczego Jarek ma rezygnowac? i co bedzie robil? pojdzie na e
                        > tat? ma fuche i zadnej odpowiedzialnosci...zyc nie umierac.
              • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 10:10
                A wiesz, Milky, ja ciągle jeszcze jestem dziewczynką i bardzo mi to odpowiada smile smile
                • milky_way_1 Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 10:58
                  To jest dobre, gdy jesteś wśród swoich, gdy nie podejmujesz poważnych decyzji, gdy opiekują się Tobą, gdy masz skorupkę, za którą możesz siebie schować. Prawdziwe życie wymaga od nas czegoś znacznie innego. A ponadto kapryśna jesteś i ciągle wymagająca podania gwiazdki z nieba. To dobre do pewnego momentu. Potem męczy i to bardzo osobę ściągająca te gwiazdki.
                  Zastanawiając się... Poznałam różne oblicza AL-szamanki i jest mi całkowicie obojętne, która jest prawdziwa. Oby tylko nie przedobrzyć w żadną stronę. Na myśl przyszedł mi Mały Książe.
                  Mieszkał w jednym miejscu i zobaczył świat, a w nim piękne róże, zachwycił się nimi, były wyjątkowe, tylko one miały duże kolce delikatnie schowane i raniły mocne dłonie przy bliższym kontakcie. Nie to co widoczne dla oczu jest wartościowe, a to czego nie widać. I piękno wymaga ciszy i skupienia. Lepiej być tą jedną świecącą raz na jakiś czas, niż codziennie wypalonym bladym światłem. Gdy ma się okno na świat.... wtedy to doskonale widać. Jesteśmy całkiem inne i cieszę się z tej inności. Nie można znaleźć światła na innych gwiazdach, gdy ma się go w sobie smile "Znałam" osobę, która twierdziła, że miłość ma kolor zielony, to kolor nadziei smile
                  • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 11:11
                    Milky, cenię Cię za Twoją szczerość i podziwiam za przenikliwe spojrzenie. Masz rację, zbytnio zasiedziałam się w tej skorupce, co nie jest dobre. I właśnie dzisiaj, po Twoim wpisie postanowiłam, że już nigdy nie zmuszę nikogo do ściągania dla mnie gwiazdek z nieba, widzę teraz, że to było nie fair z mojej strony. Będę je ściągać sama.
                  • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 12:06
                    Hi, Milky! a jaki ja jestem - paskudny ZORRO - czlowiek w czarnej masce? big_grinbig_grinbig_grin
                    • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 12:39
                      to ja Ci juz powiem Zorrku... jak te kafelki ktore ukladasz, czasami jak kolorowe ladne we wzorek, jak mozaika, a czasami jak "kostka brukowa"... wink
                      • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 13:21
                        AL. smile Właśnie obejrzałam Twoją Galerię zdjęć ulubieńców...To zabawne, ja ich kochałam w odwrotnej kolejności smile No i piesek był suczką....dostałam ją jak miałam 6 lat i przez następne 16 nie miała konkurencji smile
                        Ale jesli chodzi o mężczyzn, to jednak najpierw była era Zorro,a potem Winnetou.smile
                        • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 13:27
                          Hm...mnie to jakos chyba ominelo...nigdy nie kochalam zadnego z nich, ale baaaardzo mi sie podobal Stewart Granger w roli Scaramouche i w wielu innych.
                          • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 13:36
                            masz rację Maseczko - Old Firehand smile Pamiętam go...ach, co to były za piękne czasy smile
                            • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 13:39
                              Po uważnym przyjrzeniu się temu wątkowi chcę stanowczo oświadczyć, że nie widzę żadnego związku między Zorro, Winnetou czy Old Firehandem a rzeczonymi "ulubieńcami przedstawianymi w poście otwierającym wątek. Wszelkie podobieństwo jest wyłącznie przypadkowe.
                              • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 13:43
                                Wraz z dojrzaloscia zmieniaja sie tez gusta... czego wlasnie dowodzi rzeczony watek... zamienilas Zorro i Winnetou na Giertycha...o zgrozo...
                                • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 14:01
                                  Maseczko....może rzeczywiscie...może muszę dojrzewać nadal....Tym podsumowaniem - wstrząsnęłaś mną. Podetkanie mi przed oczy zmienności moich upodobań....skala tej zmienności....Nie mogę się otrząsnąć z wstrząsu.

Mam nadzieję, żeTwój ostatni post adresowany był do Zorro, nie do mnie?
                        • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 13:42
                          Oj, Majeczko, czyżby któraś z nas była Alicją ??? wink
                    • milky_way_1 Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 13:23
                      Postępuję według tej zasady...

"Stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś" - "Mały Książę"
                      • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 13:40
                        Hmm, Milky, po Twoim poście do mnie przyrzekłam poprawę, czyli to tak, jakbyś mnie oswoiła smile....Mam gorącą nadzieję, że już zawsze będziesz za mnie odpowiedzialna smile
                        • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 13:44
                          nareszcie... wyglada na to, ze komus udalo sie Ciebie okielznac...ufff
                      • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 14:24
                        a co albo kogo oswoilem? Bo psa juz nie mam....cool
                        A zona do dzisiaj sie nie daje...big_grinbig_grin

milky_way_1 napisała:

> Postępuję według tej zasady...
                        >
                        > "Stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś" - "Mały Książę"
                        >
                        >
                        • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 14:57
                          Zona Ciebie oswoila... prasujesz, gotujesz, odkurzasz...zostales wychowany smile
                          • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 15:35
                            nie! Sam siebie wychowalem! Z zona nie ma to nic wspolnego! big_grinbig_grin
                        • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 15:05
                          Milky pisała chyba do AL, Zorrku.
                          Na razie muszę wyjść. Do napisania.smile
                          • milky_way_1 Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 15:28
                            Proszę dalej myśleć, cudownie robicie to razem i to na widoku smile Trzeba nie lada nauczyciela, by mnie zrozumieć i pojąć sposób myślenia. Na nauczycieli nie nadajecie się. A ja muszę zrozumieć Wszystkich nie pytając. Szkoda czasu na takie głupstwa, trzeba mieć siłę i zdrowie. Jak dzieci, jak dzieci. Ogolić i wysłać do przedszkola smile)) Zorro, toż to singiel jesteś. Boisz się rozpoznania, że tak nosisz maskę smile Majeczko staraj się dalej, masz kreskę. Nie lubię Ciebie, dałaś już kilka razy podstawy do tego, a ponadto przypominasz mi kogoś i trzy gracje. Nie ma to jak nadużyć zaufania. Możesz mój kącik sobie wziąć, znalazłam swój bez łaski. Trzymajcie się mocno i ubierajcie ciepłe, tam tego no smile
                            • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 15:36
                              Milky, tym razem, to rzeczywiście Ciebie nie rozumiem. Nikt Tobie złego słowa tutaj nie powiedział, wręcz przeciwnie, wszyscy czekamy!!!! na Twoje wpisy, a Ty co rusz kogoś z nas nie lubisz. O co tu chodzi, czyżbyśmy nawzajem siebie nie rozumieli, pomimo że tak się staramy?
                              • 1zorro-bis Milky..... 19.02.11, 15:40
                                a Ciebie co dzisiaj ugryzlo??! Lewa noga wstalas czy jak? Bo czegos nie rozumiem....
                                Ja sie pytam - co masz na mysli - bo sorry, ale nie zawsze "lapie" co masz na mysli a Ty od razu "pelen atak"...
                                I co ma do tego Maska i Al??!big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                Dziiiiisuuuus! Ale Ty obrazalska jestes! No i o co??°!cool
                                • m.maska Zorro..... 19.02.11, 18:59
                                  Byl taki okres w moim zyciu, wiele lat temu...w ktorym zdarzylo mi sie ogladac a raczej sluchac, meksykanskie telenowele.. po obejrzeniu jednej, przy drugiej wlasiciwie znalam ogolny scenariusz. W pierwszym odcinku poznaje sie ogolnie bohaterow, w drugim odcinku nastepuje pierwsze nieporozumienie, w trzecim ktos nie chce wysluchac wyjasnien i tak powstej 150 kolejnych odcinkow w ktorych narasta wzajemna niechec, az po zamachy do morderstwa wlacznie...
                                  Niedomowienia moga byc zrodlem wszelkiego rodzaju klotni - jestem dlatego za jasnoscia wypowiedzi...
                              • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 15:40
                                No widzisz AL, a ja podobno logiczna byc musze...taki zawod i nijak tez zrozumiec nie moge... wymyka sie to wszelkim algorytmom...niestety
                            • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 19:44
                              ONIEMIAŁAM ! ! ! ! ! ! !

Milky.

Powinnam się oburzyć, bo stawiasz mi naprawdę ciężkie zarzuty - zawiedzione zaufanie i jeszcze jakąś bliżej niesprecyzowaną krucjatę, którą jak rozumiem, prowadzę przeciw Tobie, żeby Ci zabrać Twoje miejsce....Powinnam się oburzyć...ale sama nie wiem, śmiać się czy plakać.
                              Masz bujną wyobraźnię - to jest zaleta, ale jakieś tamy powinnaś jej stawiać.
                              Innymi słowy, radzę Ci Milky - NIE IDŹ TĄ DROGĄ! smile
                              • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 20:06
                                Majeczko - dolaczylas do jaskini zła...moze to Ty powinnas jednak zejsc z tej drogi - wlasciwie to naprawde nie wiem... shock
                                • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 20:12
                                  No nie wiem....Maseczko, trudność polega na tym, że nie wiem czym się naraziłam, więc nie wiem z której drogi muszę zejść. Jest ich tyle....
                                  Pociechą jest oczywiście towarzystwo.....już czułam się naprawdę dyskryminowana. smile
                                  • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 20:39
                                    Nie, nie, Majeczko...zostan z Nami...nigdzie nie chodź... smile
                              • milky_way_1 Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 14:40
                                Kwaśniewski nagrzany się znalazł, dobre smile Pisz rzeczowo, a nie jak dziewica rozlazła, a ponadto doskonale wiesz o czym piszę. Ten kącik zostaw plaskatemu ogonkowi ( kobiecie) i w dodatku, gdy komuś wyśle się cokolwiek zaraz leci jako donosiciel innym. Wyobraźnia to bogactwo, o której nie masz pojęcia i to jest atut, a nie coś, czego należy się wstydzić. Tak samo kochać ludzi, to cnota, a nie jak mi jedna z Was zarzucała mówiąc to do mnie z pogardą.
                                Chcesz wiedzieć jak to wygląda... porównania dwóch osób, dlaczego nie pasuję...
                                Nie ma nic gorszego niż zgorzknienie, a to nie dotyczy wieku tylko mentalności.
                                Tekst linka

Tekst linka

Tu bonus, o ile cokolwiek z tego zrozumiesz.
                                Tekst linka
                                • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 14:49
                                  Oooo...a myslalam, ze juz nic mnie nie zaskoczy..a tu prosze...
                                  Masz Maju za swoje..
                                  A ja wracam do pracy wink
                                • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 14:49
                                  Milky....a to sorry, to do mnie? Bo nie wiem czy mam sie "sprezyc" i odpowiedziec czy tez zostawic...?cool
                                  • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 14:51
                                    Nie Zorro, z tego co rozumiem, to w koncu Milky poznala sie na Majeczce... big_grin
                                    • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 14:51
                                      a Ty Zorro wracaj do kafelkow wink
                                      • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 14:53
                                        niedzielne fuchy maja to do siebie, ze fiskus nie trzyma na nich lapy... big_grin ja tez troszke popracuje...bo ja niedzielny pracownik jestem.. wink
                                        • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 14:55
                                          ja to robie na okraglo! Moze jakies czerwone Porsche sobie w koncu kiedys kupie....big_grin
                                    • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 14:54
                                      to Majka jest Kwasniewski????!...big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                      To ja juz nic nie kapuje....cool
                                      Ide lepiej troche kafelek ulozyc. Przynajmniej troche grosza zarobie...cool
                                      • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:00
                                        No widzisz...i tak trzymaj...jak sie uklada kafelki, to trudno zrozumiec ludzi ktorzy obracaja sie w takich sferach...ale probowac mozna, jest szansa, ze kiedys siegnie sie do tego poziomu.
                                        • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:02
                                          do tych sferow to ja nigdy.....cool
                                          Pan majster nie puszczom....big_grin
                                          • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:06
                                            Ale zawsze masz szanse na wyzsza specjalizacje, moze niedlugo bedziesz juz mogl ukladac mozaiki... wink
                                            • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:09
                                              nieeeee...Na mozaikach tyle nie zarobie!cool
                                • al-szamanka Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:19
                                  Milky, zagadkowo piszesz i rzeczywiście trzeba naprężać intelekt, aby zrozumieć Twoje skomplikowane przenośnie i porównania, trzeba się wspinać na wyższy szczebel, co nie każdemu z nas, a jeżeli już, to niecałkowicie się udajesad Tym razem wiem (bo plakaty ogonek), że zwracasz się do mnie. Widzę, że masz do mnie jakiś żal, ale doprawdy nie wiem za co, bo przecież powodem nie może tu być moja, doskonale przez Ciebie rozpoznana, zgorzkniałość, podejrzana mentalność i często niepoprawne relacje z bliźnimi. Naprawdę próbuję się poprawić co ostatnio, dzięki dobrym ludziom tu, na forum, zaczyna mi się powoli udawać. Twoje celne, w stosunku do mojej osoby, uwagi są dla mnie wielką pomocą na drodze mojego dalszego, mam nadzieję, pozytywnego rozwoju smile
                                  • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:34
                                    Tak AL - pójdź do Milky, ona Cie uczyć każe
                                • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 16:16
                                  Milky. Chcesz rzeczowo, proszę:

Nie rozumiem tego, co piszesz.
                                  • maja-z-podworka [...] 20.02.11, 16:19
                                    Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                                  • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 16:22
                                    Ty Majeczko, teeeeeeeeeeeeeeeeeeż? shock
                                    • zuza_anna Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 16:28
                                      Przydałoby się zatrudnić szyfranta, bo ja w ogóle nie rozumiem co ona, ma na myśli...
                                      Przykro mi, chyba niekumata jestem wink
      • zuza_anna Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 16:22
        To także i moi ulubieńcy, AL.smile
        • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 21:01
          Cokolwiek by nie powiedzieć - zawsze stanę przy Majce jakby co i wesprę - jak Ona mnie kiedyś wink i tyle mojego. Maja to jest KTÓŚ smile
          • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 21:17
            Nie gryzę, parchów też nie mam a jakby co nie kopię też nie pluję i kamieniami nie rzucam ,najwyżej w izolatory na drewnianych słupach w lesie wink
            • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 22:04
              O! ! ! MY GOD ! ! ! ! ! !

Sol...bardzo CI dziękuję, ale nie czuję się jakoś szczególnie zagrożona. Mam jedynie wrażenie, że uczestniczę w wydarzeniach nieco zaskakujących....

Czysta abstrakcja!!!!!
              • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 22:18
                Jaka abstrakcja Maju jaka abstrakcja !! czy solidaruch jest abstrakcją czy Maja jest abstrakcją ? jeśli Ty nią jesteś /w co nie wierzę bo ja w takim razie też/ to cały świat jest abstrakcją że Boga nie wspomnę wink witaj Maju. Nie ułudo ale żywy cieniu wink piosenka od żywego Czarka dla Ciebie Maju - tylko dla Ciebie bo bardzo ją lubię i w różnych wykonaniach..

Tekst linka
                • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 22:21
                  Pisząc Dobranoc, nie widziałam Twojego postu. Dzięki za piosenkę.
                  Abstrakcyjne są nie nasze osoby, lecz obraz, który tworzymy. S. Dali jak żywy smile

• maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 07:12
                    Widzę teraz że musiałam już przysypiać. S.Dali jako abstrakcjonista to odkrycie! A od początku oczywiście ten obraz atakującej mnie Milky i broniącego Sola był po prostu surrealistyczny.
                    Nadal jest smile.
              • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 22:19
                Dobranoc Wszystkim smile
                • m.maska Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 22:22
                  Dobranoc Majeczko smile
                  • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 22:29
                    Dobranoc Maju dobranoc Masko. Ja prawdopodobnie jutro znów do pracy a spać mi się nie chce choć natyrałem się dziś jak dzik nocą koło dębów. Parę marek za to przybędzie jakby co przyda się. Miłego Wam.
                    • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 19.02.11, 22:41
                      Jeszcze dla Majeczki coś z Grzesiuka o co prosiła ale w wykonaniu szwagra K - sorki Maju smile

Tekst linka
                      • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 07:14
                        Dziękuję, lubię Grzesiuka, ale nie prosiłam o link - wyrażałam jedynie zaskoczenie.
            • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 07:43
              ....za te "izolatory" to ciebie Czarek kiedys przymkna.....cool

solidaruch777 napisał:

> Nie gryzę, parchów też nie mam a jakby co nie kopię też nie pluję i kamieniami
              > nie rzucam ,najwyżej w izolatory na drewnianych słupach w lesie wink
              • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:04
                Gdy byłem łebkiem, to będąc na wakacjach, u Babci pod Płockiem ,chodziliśmy z kuzynami szosą i tłukliśmy kamieniami w białe izolatory umocowane na drewnianych wysmołowanych słupach. Na każdym z nich jak zapamiętałem było pełno dziurek od słupołazów - znów bym se porzucał - w izolatory smile tak surrealistycznie Maju droga smile
                • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:08
                  Ciebie Czarek kiedys zamkna...Ja ci to mowie. I sw. Antonii Ci nie pomoze...big_grin
                  • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:15
                    Wiesz Zorro ,ja to się Boga nawet nie boję taki jestem to co mi św Antoni może - nagwizdać najwyżej do kielicha mi może gdy ten pusty smile
                    • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:17
                      a tego?
                      .................................................................devil..........................................................?
                      • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 15:47
                        Byka to ja za rogi biorę smile kiedyś u wujka na wsi nieźle przed jednym spieprzałem - mówili że tak gnałem że ziemi nie dotykałem jak spieprzałem smile smile
        • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 16:24
          A ja Wam powiem ,dajcie spokój dziewczynie. Mi też zaszła za skórę /ostro/ ostatnio i dali Bóg nie wiedziałem czemu bo zawsze nieba Jej przychylałem /Ona mi też/ a tu ni z stąd ni zowąd kop w łeb od Milky dostałem !?!? niech ma dziewczyna. Milky bądź zdrowa.
          • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 16:30
            bo te Milky tak maja.....Raz buzi a raz w dziob...big_grinbig_grinbig_grin
          • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 16:54
            Sol, nie wiem co złego robimy Milky.
            To Ona ma do nas/mnie nagłe pretensje.
            • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 17:11
              Nie wiem Maju ? kiedyś mówiła mi York że Mała to złota ale skrzywdzona dziewczyna i że zabić by się dla Niej dała. Później wyszło szydło he he. Ale co ja gadam - Wy kobiety Maju kochana nieodgadnione jesteście co nie ? ja swojej do dziś nie znam a tyle lat razem jesteśmy - wciąż w konika mnie robi Cyganicha moja kochana jedna wink piosenka dla Was dziewczyny piękne kochane bo jutro do roboty śmigamy na traktory arbajtować Majeczko do roboty zasuwamy - ale pojechałem - ursusem wink smile

Tekst linka
              • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 17:37
                Solidaruchu.
                Twoja znajomość kobiet jest i zawsze była porażająca.
                • 1zorro-bis Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 18:11
                  ........................................................piwo.................................................................big_grin !
                • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 18:22
                  Proszę nie mów mi solidaruchu Maju oki ? bardzo proszę - mów po prostu Czarku ew Czareczku smile co do kobiet smile masz rację - moja znajomość Was jest porażająca a Twojej szanownej osóbki to już w ogóle - zero w temacie wiem he he. Cholera jutro do pracy ale zleciało.
                  • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 18:37
                    Używam Twojego nicku, ale jeśli chcesz "Czarek", ok.
                    • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 18:53
                      O to mi chodziło Maju - Czarek !!!!!! solidaruch to moja opozycyjna ksywka aczkolwiek żebyś wiedziała z pewnych względów że już nie chcę być solidaruchem .Źle trawię pewne rzeczy przepraszam Maju bardzo przepraszam. Maja Maja !!!! kochana dziewczyna i kobieta z Ciebie - bardzo kochana. Buźki wink sorki za wszystko.
                    • solidaruch777 Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 19:03
                      Dziękuję Maju - Gutek z wypustkami to mówi. Bądź zdrowa Maju.
                      • maja-z-podworka Re: A to, moi ulubiency......:D 20.02.11, 19:07
                        Nie przesadź, OK?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka